Владо Шипчић: Сво зло које нам је донео комунизам

Поделите:

 

1917 год. је веома значајна за дешавања у Русији, нажалост у јако лошем контексту. То је била једна велика, међународна завјера у којој се срушило хришћанство у Русији као и национална Русија. Нажалост, чак и дјелови цркве су учествовали у довођењу Комуниста, безбожника на власт.

Какве везе имају дешавања у Русији која је постала Совјетски Савез са Србијом? Па велика. Од братске Русије, трансформисана Русија, која се звала Совјетски Савез је постала идеолошки непријатељ Србије. То је био први сукоб комуниста републиканаца против монархиста. Била је и француска револуција, али се ипак нису звали комунисти, иако је било доста додирних тачака међу њима.

Комунисти су напали срце једне државе, а то је православни дух државе и народа. Да би глобални комунизам успио да се наметне, нападао је мулти-етничке земље jер је подизао национализам народима који су били у мањини, тако што су им обећавали куле и градове.

Звучи парадоксално, али комунизам су правили шовинизмом, Срби су означени као народ који угњетава друге народе, а у ствари су ослободили све друге народе, који државе никада нису имали и били су потпуно равноправни са Србима, али комунизам је хтио да влада читавим свијетом.

Познате су Марксове доктрине које заговарају обарање режима када је држава, која им је мета, у ратном стању, против неке друге државе, а комунисти користе ратно стање да би ловили у мутном, тј. обарали власт.

Пружила им се прилика 1941 год. коју су наравно искористили. Срби су заратили са Хитлером, као и његовим савезницима. Наша војска је била много слабија од Хитлера и савезника, али, то је комунистима била изванредна прилика да аванзују на српској муци. Саботирали су војску сопствене земље у корист глобалног комунизма. Пошто су комунисти у Југославији и Србији били знатна мањина, ипак им је морао помоћи центар свјетског комунизма, а то је наравно, Совјетски Савез.

”Наши комунисти” су учени од мајстора преврата како тортурама да спроводе жељене циљеве и ту су били ненадмашни. Прву годину рата су комунисти почели са великим терором, који још зову и црвеним терором.

Међутим, народ је препознао црвене терористе и протјерао их је из Србије и Црне Горе. Совјетски Савез је морао да преокрене ситуацију на терену у корист својих идеолошких другова, глобалних револуционара.

Центар глобалног комунизма је напредовао у рату и са својом моћи је успио да се наметне као глобална сила. Своје другове су помагали за политичким столовима као и беспоштедном пропагандом која је са Кавказа емитовала радио сигнале неке “Слободне Југославије”.

Србија је била у мат позицији, јер се суочила са силом која је била много јача и од оне која ју је напала у Великом рату. Совјетском Савезу дугујемо постављање Јосипа Броза на чело државе и од тада се нисмо опоравили. Били су активни саучесници у сламању свега српског и на нашу жалост то су урадили јако успјешно.

Њихови сљедбеници на нашим просторима су чак успјели да од једне србске државе, која се зове Црна Гора, направе Србији непријатељску земљу, као и нову нацију. Ишли су толико далеко совјетски ђаци да су направили политичку Аутономну Покрајину у држави у којој су Срби већина, док су и у тој покрајини Срби исто већина. Постоје и данас многи “Срби” који славе ту политику. Шта рећи, а не заплакати?

Владо Шипчић

Видовдан

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here