Андреј Протић: Бакићу и Сорошевој левици се привиђају екстремни десничари!

Поделите:

“Екстремна наци-скинхед клерофашистичко-хулиганска десница” је фатаморгана која се привиђа умовима умишљене и самопроглашене елите, које је “Сорошево сунце” исушило од свега разумног и  наштимовало јањичарским духом самопорицања. Бакић је један од поглавица тог племена (рецимо, премијер у некој Влади коју би ови формирали када би могли), Сабахудин “Динко” Грухоњић такође (он би ваљда, као искусан агент страних служби, водио МУП или БИА) или Бранкица “инсајдерка” (која би била министар(ка) за (дез)информисање).

Ови сорошевски левичари одлично знају да свугде по ЕУ постоје регистроване и парламентарне нацистичке странке; али, то “тамо” није проблем, зато што су у питању најфанатичнији НАТО јуришници (са највидљивијим примером у Украјини). Али, за Бакића и њему сличне проблем је шака клинаца које свако може да хапси или млати кад хоће – јер, иако није тако по закону, у пракси свако ко се прогласи за “екстремног десничара” губи грађанска права. Бакић, Грухоњић и слични, међутим, не оскудевају ни у новцу ни у медијском простору, док се жале на “терор деснице”.

Такође, вероватно постоји нека разлика између радикалских циркузаната, полупаног ДСС-а, непостојећих “образа”, СНП1389 и Двери или Заветника, који тек теба да се “покажу”. А реалне српске наци организације су заиста сведене на безначајну шачицу људи и вероватно их има мање у целој Србији, од мађарских нациста из 64 жупаније само у Војводини.

Заиста, о каквој десници или екстремној десници Бакић говори, а поготово у контексту избора између два албанска ратна злочинца са Kосмета? Једина исправна реакција реалних српских националиста на такве вести је васпитавање деце у духу неминовног повратка српске војске на Kосмет – сада или за сто или за 1000 година, свеједно.

Поделите:

4 Коментари

 1. Ах, па ниси у току – променили смо значење меких речи:

  – ЛЕВИЦА: то су интелектуалци – салонске пудлице, за лајање у корист Новог светског поретка. Наравно – они то не кажу, него се боре за права не-човека, па докле издрже!
  – ДЕСНИЦА, нацисти, националисти – то су сви остали. Имају навику да туку левицу гвозденим штанглама, да им прете смрћу, уништавају “просторије” (пошто левица нема бизнис осим просторија), башка се некоректно изражавају, не поштују џендер и сл.светиње.
  – међутим постоји још једна десница – нацистички одреди, који су расисти и националисти, али у корист Новог светског поретка – е то је већ у реду
  – постоје и режими где се политички противници вешају или обезглављују, жене каменују, лоповима одсеца рука – они су УМЕРЕНО конзервативни, тј. могли би и конзервативније, ал кад су душа ..

  • Hm,hmm..nije,dovoljno da se neko proglasi levicom,pa da to bude levica,takodje,nije dovoljno, desnicare fasiste,uvaziti kao levicu,pa ” polemisati sa levicom”.. sa,novim nacinom razmisljanja,nema nacistickih odreda,ali ima,navijaca,kik boxera,tetoviranih likova, ” da se vlasi ne dosete”, nekada po ” starom”.. Falange, sa osisanim Musolinijem crnokosuljasem…..

 2. Slatko je kako piscu teksta Obraz, 1389 i njima slicni nisu ekstremna desnica. Bakic je rekao istinu – Vucic kontrolise takve organizacije kao marionete. Drzi ih uz sebe da laju na opoziciju kako bi se stvarao privid da je SNS manje zlo, a zauzvrat im daje novac, sigurnost i pozicije ( kao sto je onoga nesposobnjakovica sto se izblamirao na N1 iz 1389 zaposlio u ministarstvu za KiM ). Isto sto je DS radio sa prozapadnim NVO sljamom, to Vucic radi sa ovima. A vi sad stavite ruke preko ociju i vicite “la-la-la” do mile volje.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here