Бобан Девечерски: Ово је век у којем говор гуз*це надилази сваку мисао!

Поделите:

Да…чудно је ово место! Избацим пар мудрости века, па добијем неколико десетина куртоазних лајкова, на прилику: Јел’ то Андрић!? А нека тамо севне гузовима уз дубоку мисао: „Јер’ има неки за дописивање?“ И добије 2580 лајкова, 567 понуда за дискретно дружење, 239 понуда за летовање у двоје у Kушадасију и 330 понуда за брак у иностранство…

Ово је век у којем говор гузице надилази сваку мисао! Мисао у трену прелети свемир, гузица га обухвати брзином већом од брзине светлости и усиса у себе огромном снагом црне рупе између! Ту долази до закривљења времена и свих осталих тврдих предмета који јој се нађу на путу!

Све ово је једна огромна гајба „падавичарки“(јабуке које при брању пропадну кроз руке и тресну о земљу, тзв. Њутноваче), које одмах крену да се кваре на местима где им се јаве убоји, воћни декубитуси! Kада уз њих ставе здраву јабуку, ови убоји пређу на њу, као велике богиње!

Далеко оде ова наука!

 

Бобан Девечерски

Патриот

Поделите:

1 коментар

  1. Баш не разумем вас паметне људе: добро знате шта су медији и “јавност”, а свеједно вам дупе жуди за њима.. идете на извор Зла, после се нама жалите да су вас упрљали? Ко б’ се томе надо?! А знате барем ону једну народну: ко з’ђаволом тикве сади – о главу му се обиле!

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here