“Црногорска полиција је чувала терористе и враћала их на Косово”(ВИДЕО)

Поделите:

Водитељка Јована Јеремић-Милошевић је и овог пута “потегла” горућу тему.

Које су везе Мила Ђукановића и Хашима Тачија, кључно је питање које је водитељка поставила својима гостима Небојши Милосављевићу, адвокату, и Гојку Раичевићу, главном и одговорном уреднику сајта “ИН4С”.

Поводом писања великог броја штампаних, али и извештавања електронских медија, да ће Мило Ђукановић бити сведок одбране у случају потврђивања оптужнице Тачију, адвокат Милосављевић је рекао да је та вест сензационалистичка.

– Уколико Тачи буде званично оптужен, а ја очекујем да ће у понедељак 24. августа бити потврђена оптужница, њему и његовим сарадницима, то нема никакве везе са Милом Ђукановић, он неће бити сведок Тачију око његовим злодела на Косову, Ђукановић нема никакве везе са злочинима “ОВК” – рекао је Небојса Милосављевић.

Сличног става да Тачи и Ђукановић немају додирних тачака, није био и други гост емсиије Гојко Раичевић.

– Ја имам мало другачији поглед на целу ситуацију, Савезништво Тачија и Миле Ђукановића траје још од 1999. године. Обоје су били миљеници Мадлен Олбрајт, били су савезници у разним договрима. Подсетио бих на случај из 1999. године када су терористи бежали од полиције Србије и Војске Југославије, они су уточиште налазили управо у Црној Гори. Тамо их је дочекивала црногорска полиција. Терористи су у Црној Гори одмарали и опорављали се, а онда су потом преко Албаније поново одлазили на ратиште на Косово, а то без знања Миле Ђукановића никако није могло да прође – рекао је Раичевић.

Целу емисију можете погледати у видеу испод текста.

АЛО

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here