Југословени: Најбеднији створења данашњице

Поделите:

Да су улицу назвали по Павелићу, а пошто су размере његових злочина несагледиве, монстроузне и непорециве, наши данашњи Југославени настањени у Србији рекли би нешто типа:

‘Нате, Павелић јесте био злочинац, можда, како се узме, али дати име по њему је најбољи показатељ наше спремности за помирење у региону и пружена рука нашим комшијама јер време је да заборавимо прошлост…

Сви би до једног поздравили и салутирали пред таблом са називом улице.
Али, Благоје Јововић?! Ееееех, србоћетник проклети, оћете да нас завадите са коншијама! Кад се направи споменик усташи у Хрватској, наше комшије имају право у својој земљи да праве шта хоће, али ми немамо! Ми морамо да се увлачимо у дупе свима! Зашто? Зато што немамо кичму, муда, достојанство, немамо личност, ми смо амебе!

Усташе јесу ужасна створења, али имају доста више достојанства и према тим мерилима, једино што је горе од усташа, јесу данашњи Југославени. Најбеднија (нажалост) жива бића на планети.

Да су улицу назвали по Павелићу, а пошто су размере његових злочина несагледиве, монстроузне и непорециве, наши данашњи…

Gepostet von Фрањо Туђман am Montag, 27. Juli 2020

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here