Kомнен Сератлић: Министре треба кажњавати

Поделите:

Повод за ово и овакво обраћање српском читаоцима је „атомски удар“ с леђа једног српаког министра на председника Империје зла.

Склони смо да се ругамо неким бившим моћницима, склони смо  да прецртамо, боље речено попљујемо, по свему што је било прије ове власти, али немамо основну политичку вољу и културу да се супротставимо садашњим нашим господарима живота. Ти наши господари живота преносе то господарење и на међународну сцену.

Као дугогодишњи дипломата, осјећао сам се јадно када сам видео како министар заскаче страног Председника. Посебно је недопустиво у дипломатији и међународним односима (прекршене су све норме протокола и церемонијала) да се министар  насликава са Председником Империје прије сусрета Председника Србије и Председника Империје.

Министре треба кажњавати

У једном моменту сам помислио да се све то одиграва у некој чађавој механи на путу од Београда до Житорађе, те да пјевач неком домаћем моћнику пјевуши на увце или некој арлаукачи (са леве стране), како их проглашавају „српским иконама“, „српским мајкама“.

Интересантно, тај манир је био увријежен у доба комунизма. Када би партијски или државни моћник дошао у неко место, раја би наговорила  икс-ипсилона, који је имао велике проблеме, да га заскочи слеђа  и да му се изјада (углавном се то радило док је моћник кркао за трпезом). Та сцена се завршавала тако што су га безбедњаци хватали за јаку, одводили у притвор (нормално, добио би коју ногу у г…..) до одласка моћника.

Имао је заскакач срећу што Председникова безбедност нема право да уђе у салу где заседа ГС ОУН. Да је то сумануто дело учинио на неком другом месту, министар би добио батине или би неко од безбедњака у њега пуцао.

Министре треба кажњавати

То што је  министар урадио поприма још већу трагикомедију, након што се појавише Срби који тај антикултурни, антидиполоматски, антидржавнички, антиморални, антиантисрпски „гест“, величају: Узвикују: „браво министре, то само може паметни министар, да је то ексклузивни сусрет министра са Трампом“ итд.

Врхунац похвала долази ни мање ни више него од чувене Љ. Смајловић. Та госпа је позната по катастрофалним промашајима: случај Шарли, ширила је у Политици Шарлијеве карикатуре; случај Утиска недеље, потурила је и Политику и УНС у заштиту лика и дела Утискачице антисрпског утиска; начин како је одржавала годишње конференције УНС-а био је диктаторски; давала је анонимне награде за новинарску храброст (по имену и делу Тијанића);  свађала се са неком Пак; свађела се са Тадићем и поприличним бројем других ликова; од Политике је направила антисрпски лист; објављивала је антисрпске текстове, посебно извјесног Јакшића; баналне текстове неког Лазанског; текстове Натали Кандић и неких које је Бог у међувремену позвао на исповедање (имена им не спомињем да им се потомство не би застидело).

Та госпа упорно сања и прижељкује да постане амбасадор, зато се препоручује, додворава и овом министру (заскакачу с леђа) ријечима: „Мислим да то није промашај, маестарално је то извео Дачић, тај потез шефа спрске дипломатије је добар и „прилично симпатичан“. Ова „симпатична“ изјава је трагичнија од онога шта је урадио заскакач са леђа.

Те додворице, протагонисти свега што није примерено српском народу, иако изгледа парадоксално, налазе се и у позицији и у тзв. опозицији. И једни и други, колико год да се свађају, када се десе овакве брљотине, наступају у истој колони.

Уз најбољу вољу и наклоност  не могу да докучим  рационалне мотиве због којих  министри од петооктобарске пироманске револуције (које се одричу и њени  најватренији актери) праве такве недопустиве грешке. У томе су управо предњачили министри иностраних дела: Свилановић, Драшковић, Јеремић, Мркић и сада Дачић (који имају толико грехова да их је давно требало процесуирати, али  Више јавно тужилаштво у овој земљи не постоји), војни: Тадић, Шунатовац, Гачић, Родић, Ђорђевић, посебно Вулин. Та скупина придружила се ранијим лошим министрима  као што су били разни Ђелићи, Лабуси, Петровићи, Љајићи (он је и ранији и садашњи, вјечни министар), Маловићке, Дулићи, Дулићке, Милосављевићи,  Кркобабићи, Ђукић-Дејановићке и да не набрајам. О свима њима написано је стотине и стотине текстова (моја маленкост је посветила десетине текстова министрима иностраних дела и кадровању  у дипломатији). Међутим, то ништа није помогло да им се одузму министарске фотеље или да сами поднесу оставке (институција – оставка – као морални чин, у Србији не постоји).

Министре треба кажњавати, а не ћутати. У Србији се ћутање сматра мудрошћу, посебном одговорношћу, многи су поносни ћутолози, зато министри могу да раде што им је ем мило и ем драго.

Уместо закључка:

Налогодавци, кадровици из Империје, Енглеске, Немачке, Бриселска камарила, су понизили свеколики српски народ, историјски народ, народ који има меморију, славну историју, славне личности којима се дивио цели свет. Посебно су кадровали, постављали, министре иностраних дела и војне, те две основне поре живота сваке земље.

Да ли неко може упоредити министре иностраних дела и војне од 2000. године до данас са величинама попут (присећам се имена и великих дела само неких министара иностраних послова и одбране) С. Протића, Р. Путника, С. Степановића, Н. Пашића, Д. Давидовића, И. Гарашанина, Ј. Ристића, С. Новаковића, Р. Бојовића  и још  више од  стотину  других српских великана, од када је Србија постала Кнежевина до данас.

Појава садашњих ликова води Србе и Србију у трагедију чије је последице тешко предвидети. Они су само нормална последица стања у земљи у којој ученици кажу за Епикурејце да су Епикурци, Конфучије древни кинески мудрац је за њих Конфузије,  да је Толстој уместо Ану Карењину написао Ану Курњикову а да је Балзак уместо Чича Горија написао Чича Горила и стотине  других сличних  „бисера“. Сутра ће те ученице и ученици бити министри.

Било би неумесно ако неко помисли, а поготово да то јавно каже, да се у мојој маленкости развила нека мржња према министрима. Напротив, желео бих да оваквих министара, који сада министрују, буде што више, јер би се њихова владавина  пре окончала.

Комнен Сератлић

ВИДОВДАН

Поделите:

30 Коментари

 1. Već sam negde napisao da Srbi (srbski političari) ne umeju biti (i nisu) gospoda. Kao što je i ovaj gospon ovde naveo (i slikom “crno na belo” ilustrovao), ima bezbroj (ili su u pravilu) primeri da su srbski političari obični balvani, neotesanci, tikvani. Molim Vas! gde će Toma majmun da predstavlja Srbiju na nekom “visokom nivou”? On može to da ra radi na svom niskom nivou sa sebi ravnima, nekim svojim bajčetinskim poznanicima, pajtašima kad se naliju njegove brlje pa brljave (kao što ima dosta takvi fotografija gde ga nemože ni njegovo obezbeđenje od desetak ljudi držati u uspravan položaj nego pada po podu i zemlji i valja se kao svinja! Ili slika gde nogom provaljuje vrata u nekom hotelu! Takav mamlaz, idiot, glupak, lopov i vucibatina reprezentuje Srbiju (i ugovara poslove ej!) Sećamo se incidenta sa hrvatskom predsednicom Kolindom Grabar Kitarević, na njeno zaprepašćenje jer nije očekivala niti se nadala, kada je Toma majmun Nikolić zgrabio da je poljubi tri puta! I (gotovo u pravilu) naši političari (između ostalih i taj Ivica Dačić) trče da se grle i ljube sa svojim kolegama samo da bi simulirali neku “srdačnost” (kako oni to u svojoj glavi “projektuju”) ne poštujući tuđu kulturu koja ne poznaje takvu “srdačnost” sa muškim (pa i ženskim) poljupcima, čak i ruski predsednik Putin zadržava samo protokolarno rukovanje dok ovi naši misle da (naročito sa njim) moraju da se tri puta poljube! Takvo “dripačko” ponašanje (“dripci” – neotesanci) karakteriše naročito srbske političare (možda ima i drugih ali to je njihov blam a kada to rade srbski onda je blam i mene) Nije mi jasno da ih niko (naknadno) o tome ne podučava (kada već to nisu naučilu dok se redovno školovali, jer (predpostavljamo) da se nisu svi “vanredno školovali” kao Toma majmun – pa mu se to i vidi)

 2. Što se tiče “kažnjavanja” kako je gospon (pisac ove kolumne) postavio kao temu, odnosno predlog, veoma je dobo, čak je neophodnost. Ali, obzirom da bi kažnjavanje bilo disciplinsko jer ovako blamiranje države nije kriminal to bi predložio isto “blamažu političara kao kaznu” batinom, (savitljivim štapom) po goloj guzici. od 10 do 25 udaraca, 25 je maksimalna kazna. Onaj kome takva kazna vređa dostojastvo ima pravo da podnese ostvku!

 3. Коља, “Видовдан” е комунистички и црвен. И ти си соколе комуниста, али волиш свой народ. Они, Радун, Анђелковић…не даю слободу речи потомцима Четника зато што познаю Миланову парламетарну Србију, него се плаше Лазареве клетве, седмо колено стиже. Ако Србия тражи, Канада у минуту провери Вулинову тетку. Зезања нема. Тай е човек Министар одбране? Он и даље плива, зашто? Он е комуниста. Комунисти су и данас на власти у Серби, само су навукли националне одежде. Сећаш ли се Коља Вулетовог рата са великим именом србке лингвистике Збиљићем овде на “Видовдан” око Бечког шпиюна Вука Караџића. Све ово ћемо прескочити као мудра антика.Само полако, ево ти пред очима, и Црква паде на “ј”,али србсвто никада тог Бечког клошара. Никада се Срби неће одрећи своего “Й”. Кажу, то е руско, ние наше? Мршшш у п….материну.

 4. Vasa ekselecijo,ne slazem se sa vama (prvi put se slazem sa Smajlovickom),u vezi ovog gesta Dacica.
  Nije on “zaskocio” Trampa,JER JE TO NEMOGUCE.
  Pokusajte mu vi prici,nema sansi,fizicki.
  TRAMP JE POZVAO DACICA.
  Sve ostalo je ono sto se vidi
  A STA BI STE VI URADILI DA VAS TRAMP TAKO POZOVE,TOKOM KONFERENCIJE?
  Recite,konkretno,sta bi ste uradili?
  A zasto ga je pozvao,zato jer se znaju i zato sto je Dacic mimo protokala pre nekoliko godina,primio Trampa,kao biznismena,tokom posete Americi.
  Tramp to pamti a SRBI NE ZNAJU GDE IM JE DUPE
  Srbi nista ne pamte,ni prijatelje ni neprijatelje.
  Nemojte mrznjom,gospodine,ako imate argument,stavite ga ba sto,ali nemojte mrnjom na zivot.
  SRBIJA JE UMESTO SILICIJUMSKE DOLINE,POSTALA SILIKONSKA DOLINA ,gde caruju kurve i pederi,gde caruje lipovluk i glupost.
  Nije ovaj Dacicev potez,nije bas najgluplji u ovoj usranoj zemlji,ne preterujte.

 5. ВУЛЕ,
  Госпон Вуле, Већ десет година сваки осврт започињете са комунизмом и комунистима. Досадио си и Богу и људима, а посебно младом нараштају, који не зна ни ко су били комунисти ни ко су били четници, никда нису чули ни за Тита ни за Чичу. Увјерен сам да сте већи комуниста од моје маленкости. Више од тридесет година пишем да су ме истјерали из СК, за то имам доказе и свједоке, али не поимаже. Ви сте Вуле непоправљиви, упорни као што су били комунисти, непоправљиви и упорни у испирању мозгова, а Ви испирате свима нама мозгове и држите предавања о Вуку и ћирилци. Збиљић је озбиуљан научни радник, озбиљан борац за ћирилицу. Ви и Видовдан прогласите комунистичким, али сте једно у праву и Вулин и Дачић и Драшковић и многи су и данас се понашају као комунисти. Ето, то сте погодили. Ви копате по мојим ранама и ранама моје породице: Четири сина мога ђеда Илије – два су били четници, један комуниста, а један је био малољетан (15). Све породице испод мог горовитог Дурмитора су се подијелиле 1941. на четнике и партизане, а тога је било и по Србијхи. Сава Ковачевић је имао брата народног хероја Николу, а трећи брат је био војвода ченички и погинуо је у четницима. Сада сте постали вулгарни. Трпим Вас 10 година, доста је било.
  Поштовани МИХА БУКОВАЦ. Све честитке. Само да напоменем да је Дачић ударио Путина по рамену, а ја сам и тада написао трекст под насловом “Где си јаране”. Погледајте га на СРБскомФБРепортеру, Видовдану, Гласу дијспоре и на више других мјеста. Када се Путин редом поздрављао, руковао се и са Дачићем, кренуо даље, а овај га је (погледајте снимак Путинове посјете, када је била она парада и када нико није пришао са кишобраном док је Путин говорио, а киша је пљуштала, јер од доласка Досманлија нико не зна ни за Протокол ни за Церемонијал, то су углавном са улице дрвене батине) треснуо руком по рамену. Путин, као џудиста и каратиста се тргнуо, могло се десити да га одалами по глави. Никда нећу заборавити како је Драшковић балавио руку црне удовице Олбрајт (рука се не додирује уснама, замилите како би се преносиле болести када би свако на неком пријему, балавио руке дамама). За њих су комунисти у понашању били деканати.
  Порука поштованом Њемцу АУГЕТХАЛЕРУ. Драги Манфред, ово што Ви пишете је чиста, србски речено, измишљотина и лаж. Ја написах али Ви не читате, у сали гдје се одржава засједање ГС ОУН (био сам на три засједања, недавно је објављен мој велику Фељтон о ОУН) безбједност не смије ући тако да савко свакоме може прићи и заскочити га као што је дипломатски пјевач заскочио Трампа, који је упитао амбасадорку Империје у ОУН, “ко је овај човјек”. Слиједеће је срамота што сте написали. У тој писанији сте обухватили и Дачића: „… SRBIJA JE UMESTO SILICIJUMSKE DOLINE,POSTALA SILIKONSKA DOLINA ,gde caruju kurve i pederi,gde caruje lipovluk i glupost“. Дачић, кажете, “примио Трампа”, Ви се шалите, Ви причате бајке, они су се срели на неком скупу, Форуму. Не мрзим, то је болест, а посебно не мрзим Дачића и Дачиће, ја га жалим и све њих жалим. Нису они криви што су на погрешним радним мјестима. Реците ми, на крају, на ком језику се Дачић обратио иза леђа Трампу, слика све говори, Трампова амбасадорка нешто чита и није јој у памети да ће неко прићи Председнику. Узмимо, Манфреде, да је све тачно што Ви пишете, да су Трамп и Дачић јарани, да су на ти, да су заједно били у војсци, да су заједно били у вртићу, да су браћа од тетака или да му је Трамп ујак, није смио да приђе и да се насликава, прије сусрета предсеедника Вучића и Трампа. И не само то, ранг министра не дозвољава да се сатаје са страним Предсједником, може бити само у пратњи предсједника своје земље, дакле у пратњи Вучића. Но још сте ви млади, Манфреде, научићете Ви и како се понаша у нормалном свијету. Дачића је требало одмах вратити и смијенити.

  • Hm,hmm..mene, nisu isterali,sam sam se isterao,usmenim i pismenim putem,na sastanku ” ..navodnog bratimljenja,…” SPS i SKS”…danas,ne pripadam ni jednoj stranci..i koristim pravo na svoje misljenje. Na,izbore ne izlazim,rat sa komunistima ne vodim,sa komunjrama da,ako se pojave… Citam malo pre, o ” deretistima”.. Koji,ne iizlaze,moj komentar je bio…” na primr Vuk Draskovic,organizuje izbore, i na Slobin kanabe,dovede Drazu Mihailovica i Kostu Pecanca,imkaze, ajde ti cica,budi,levica, abti Koco,budi desnica,idemo na izbore,a ti druze Lune, ne budi defetista,izadji i ti….prokaznost je u pitanju ?..a,znamo da 44%, ne izlazi na izbore,,,” defetisti ” , ili cekaju neku ” pravu levicu”.. Stalno im se nudi, okorela pa i fasisticka, desnica,sa ideologijom mracne proslosti,,nekog Petra Nakjevica,sa sve prioadajucim recnikom.

 6. Hm,hmm…kakve su to ” porodice”..rasute po raznim vojskama..ko ” kasikara”..na ministre, izabrane voljom naroda ne mozemo da se ljutimo. Na Dacica takodje,ima dovoljno ” naroda “, da bidne ” jezicak na vagi”..i u vlasti. Skuplja,autograme predsednika,pa kao moderan eUropljanin,jednog dana ce da pise ” memoare” ko Isidora Bjelica,i ponudice autograme Krampa,Putina..na aukciju. Sto se tice Putina,kisu nije ni osetio,zasenila ga je scena..postrojenih vojnika u uniformama Prvog velikog rata, muzicki deo, bez prisustva ” omrazenih komunisticko partizanskih detalja”. Jer, su, seljaci,,po dno Avale, izneli hoklice,makaze,ogledala,na brzinu susali cetnike u begu ispred Crvene armije i Partizana..i ” lukavo” prvi,utrcali,protrcali kroz Beograd,,,kao oslobodioci…noseci stafetu..

 7. Другарице боље би било да садите цвијеће или миришете. Какве ја имам везе са ЈУЛ-ом и са дамом са цвијкетом у коси. У мом тескту давно, давно о тој дами са цвијетом у коси када је честитала сину Марку, јавно у некој петпарачкој колумни у Дуги, коју је уређивао њен јаран, први милион марака да је зарадио за мјесец дана сам је буквално испљувао, а то је тада требало имати храбрости. Сви ви више пишете о мени, а мање о проблему. Био сам пар година, до распада члан СРС, провјерите ви подметачи и лапрдачи. Шта ми трпате на главу измишљотине. ВИДОВДАН мора забранити анонимусе. Ко су ти Звонце, Тут, Луне, другарице подијелимо цвијеће, Њемац Манфред и сва та анонимана боранија. Стидите се имена и презимена, страх вас је да напишете име и презиме, заклањате се иза некаквих назовимо псеудонима, чак нијесу псудоними. Човјек се мора поносити именом и презименом. Молим још јеном уреднике Видовдана да забране осврте анонимуса, поготово када псују, лажу, измишљају, вријеђају. Тужићу вас уреднике у Видовдану суду што објављујете увреде. Ви анонимуси не знате шта је стид и срам, а образ сте ставили под анонимну гузицу, срам вас било, то раде само неморални и неваспитани типови, а ви сте типови.Ово је ваш рјечник, јер ви други и не разумијете. Ово је моје последње освртање на анонимусе, пишите шта год хоћете, брбљајте и брабоњчајте.

  • Dragi Kolja,
   a n o n i m u s se ne verifikuje neakvim predstavljanjem pod laznim imenom; anonimus je onaj koji , pod sopstvenim imenom i prezimenom, predstavlja sebe putem lazne biografije. U tom slucaju samo anonimnost jest anonimnost- trijumf lazi nad istinom. Ali ovo- trijumf lazi- ne odnosi se na Kolju.
   Upravo sam zvao Magistrat-SRS: neko mutantno stvorenje mi odgovori da mi tesko moze dati informaciju koju trazim, buduci su svi odgovorni na nekom rijalitiju- utjeruju rupu u naciju; no, potrudio se i kaze da ime Seratlic ne postoji u evidenciji, buduci njihova evidencija
   sadrzi ime i prezime onih gradjana koji tek treba da postanu clanovi; i rece mi da se obratim Vjerici Radeti- da je ona zaduzena za evidentiranje svega onoga sto treba da dodje u Stranku, posebno novca…
   Tako je to, Kolja.

 8. Postovani Kolja,a zasto toliko vredjate Dacica,sta to znaci sto kazete da je Tramo rekao “ko je onaj mali”,a ja kazem da ga je Tramp pozvao ,mozda mangupskim manirom,ali ga nije vredjao kao vi.
  Imate li dokaz da se Tramp sprdao sa Dacicen?
  Hajde da sluzbeno pitamo USA ambasadu,sta mislite,sta ce reci?
  Pa sta kazete sto je Tramp odgurnuo crnogorskog predsenika skupstine,pre na NATO skupu.
  Pa oni nisu pljuvali Markovica,koliko znam.
  Ne mislim,ali mi se cini,da pocinjete sa pisete ” po meri”,po narudzbi.
  Kao dobar krojac.
  Pazite da ne bude “sio mi ga Djura”.
  Hvalili ste Anu Brbabic,cini se iz potpuno licnih,privatnih razloga,sto je neuobicajeno za analiticara,navodeci da vam resava neki privatni problem,sada branite Vucica.od Dacica .
  Ili se blize izbori.
  U svom ovim ludilu,nista vam ne smeta osim Dacic, vi pljujete po tome sto se Dacic priblizio Trampu.
  Pre nego sto pocnete da hapsite,pustite ljude neka se potpisuju kako hoce.
  Druga tema su uvrede,ali eto prilike da vas ponovo pitam,ZASTO VI VREDJATE DRUGE,recimo,ZASTO VREDJATE DACICA?
  Sta ako Dacic popizdi?

  • Gospodin Kolja ne vredja Dacica, nego govori o m i n i s t r u, to je bitna razlika.
   A sto se tice Pohvala istog novoustolicenoj premijerki, to je bilo toliko ljigavo da ptevazilazi i funkciju poznate rupe na ljuskom organizmu, inace redovno uzimanu za pojasnjenje kvaliteta odredjenog vida ljigavosti; u stvari: bilo je to javno, odvratno nudjenje sebe za makar portira u nekoj ambasadi, a ako se covjek postavi na taj nivo i cmar se zastidi. U psihologiji je to nerazradjena stvar: komunosindrom.

   • Nemoj fa se kladia…irektno ga je vredjao,procitaj tekst…Zitoradja,pevaljke,zaskakac…
    DIREKTNO JE VREDJAo LICNOST DACICA,pored uvreda na racun njegove funkcije.
    Drugo,Seratlic,pored toga sto brani Vucica,namerno “zaboravlja” da navede,kada nabraja ministre vojske,da je i Aleksandar Vucic bio ministar vojni.
    Seratlic ima sve sanse da bude novi Bakarec,koji pljuje po Vucicu a posle ga brani,mozda uskoro,kao pit bul terier.

    • Ma, razumijemo se! Ali kod Kolje i ono o Zitoradji, pjevaljkama… u funkciji je onoga m i n i s t a r i ovo je bitno da bi se uslo u Koljinu psihu: da je postavljen makar za cistaca u nekoj ambasadi, on bi taj mi nistrov
     ” gest” hvalio, s pravom! S pravom? Ne ulazeci u motive ovoga “nasega”, ali izveo je nesto simpaticno,
     gotovo zadivljujuce: s fukarom na fukarski nacin!

    • Hm,hmm…da,ali je za razliku,od Vulina,imao makar,predvojnicku obuku,na Jevrejskom groblju u Sarajevu, pa,sa vojvodom Slavkom Aleksicem , bang bang..iz Jevrejskog groblja, balije,uzvrate a oni ce ” aaahaaaa,mrzite Jefreje,pucatemim u njihovo Jefrejsko groooobljeee” , al je ljisica..Ljukavo od njega 2??

 9. Vazno je da Seratlic hvali Anu Brnabic,jer treba nesto da mu licno zavrsi,kako javno kaze i da brani Vucica,sto sada odsudno mora,iz licnih razloga.
  Nije ga ni nabrojao u minisra vojske,a bio je,da ne napljuje i njega.
  Napred Seratlicu,uvek imas vremena da prospes ono sto si postigao.
  A iz ga fa,nisi bas postigao,kafa sa toliko godina resavas neka osnovna lucna pitanha.
  Sada igraj,kako ti oni sviraju,ali nemoj da nas trujes tvojim bljuvotinama!

  • Hm, hmm…, sto rek’o “Hm, hmm…”,
   Bilo je to eksplozijom “duhovnog” proliva: takav usklik omraze Rusije i takvo ljubavno kliktanje Briselu rjetko vidjeno! A u Rusiji, prljajuci Ambasadu, treskao svojim konzularnim dzepom…
   I ne ostvari mu se: ni metlu od svoje izabranice nedobi.A za kaznu spram onih koji su protiv NJE i Boga upetljao- kaznice ih kad-tad, rece….
   Sada je opet Rusom…

 10. Sakrise ovaj skandalonan Koljin tekst, brzebolje.
  Seratlicu,pretis Dacicu,jel?
  Mislis da je Dacic pickin dim,jeli?
  Pazi brate da se ne zajebes malo.
  Bas da vidim tvoj sledeci tekst,da li ce to biti bljuvotina a la Bakerec.
  BAKTERIOLOSKI RAT NA VIDIKU…bakterije iz tudjih gaca poludele.
  Medijska higijena nikad potrebnija.

 11. “Sta ako Dacic popizdi? ” Написао сам да вама лапрдачима нећу одговарти, али ово је пријетња мени и мојој породици, да се зна и да уредници на Видовдану знају. Значи, “ако Дачић попизди” убиће мене или некога од моје породице или цијлеу породицу. Дачић неће “попиздити”, вулгарна њемачка јединко, није он малоуман да “попизди”, јер ако би то урадио не би смио изаћи из куће, јер би га неко стигао.

 12. Комнен коља Сератлић 2. октобра 2017. at 23:35

  „Sta ako Dacic popizdi? “ Написао сам да вама лапрдачима нећу одговарти, али ово је пријетња мени и мојој породици, да се зна и да уредници на Видовдану знају. Значи, „ако Дачић попизди“ убиће мене или некога од моје породице или цијлеу породицу. Дачић неће „попиздити“, вулгарна њемачка јединко, није он малоуман да „попизди“, јер ако би то урадио не би смио изаћи из куће, јер би га неко стигао.
  Одговори

  • Hm,hmm..preterano i tendenciozno…nije li i Toma,kasnije i diploma,na aerodromu,ispracajuci Seselja,pitao..” A sta da radim,ako Vucic jednog dana poludi,a znas da hoce “niko nije stradao,nicija porodica nije ugrozena,,,Dacic,ce da ti otpeva neku miljacku i gotovo.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here