Кривокапић: Готово је прво полувреме, друго ће бити још теже

Поделите:

„Најважније је да почнемо да правимо систем. Ова кула ДПС-а се урушава као Вавилонска кула, и ми имамо обавезу да почнемо да изграђујемо систем у којем се народ пита а политичари слушају“
Здравко Кривокапић, носилац листе „За будућност Црне Горе”, дан после изборне победе рекао је да је прво полувреме готово да следи друго, како каже оно теже.

Он је најавио формирање владе коју ће чинити експерти.

„Нису до краја пребројани резултати, тако да очекујемо да ћемо до краја добити 42 мандата у новом сазиву скупштине“, рекао је Кривокапић о изборним резултатима.

Напоменуо је да је најважније да није било инцидената, осим оног у Никшићу када је младић улетео колима у масу која је славила победу.

„Неопходно је да направимо систем који неће зависи од политике једне партије и једног човека, систем који ће радити на добробит свих грађана Црне Горе“, рекао је Кривокапић.

Политичка корупција у Црној Гори је била изражена, Кривокапић је истакао да је циљ да се сведе на нулу. Носилац листе „За будућност Црне Горе рекао је да нема простора за трговину око формирања будуће владе.

„Победа над ДПС-ом је била прво полувреме, ово што следи је друго полувреме које је теже. Овде нема простора за трговину, једино је поштено да се формира експертска влада, да се политичари повуку“, истакао је Кривокапић.

„Најважније је да почнемо да правимо систем. Ова кула ДПС-а се урушава као Вавилонска кула, и ми имамо обавезу да почнемо да изграђујемо систем у којем се народ пита а политичари слушају“, каже Кривокапић.

Насловна фотографија: Снимак екрана/Јутјуб

Извор Политика, 31. август 2020.

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here