“Лева ноздрва ми је позитивна, а десна негативна на корону”

Erika Badu; Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Поделите:

Певачица је поделила резултате брзог теста на ковид 19 који су у најмању руку збуњујући.

Наиме, Ерика Баду је по њима истовремено и позитивна и негативна на коронавирус – певачица је објавила папир на којем пише да јој је једна ноздрва позитивна, а друга негативна.

“Немам симптома. Тестирала сам се на ковид 19. Иста машина. Лева ноздрва позитивна. Десна ноздрва негативна”, написала је Баду и додала да је лекар пријавио само позитиван резултат. “Шта се, дођавола, дешава овде?”, пита се Ерика, која се тог дана тестирала три пута.

Написала је да разуме да тестови нису 100 одсто сигурни, али да је она добила врло чудне резултате, а њени пратиоци процењују да су “само хтели да јој узму паре”.

“Ово је мој трећи брзи тест у 24 сата. Ми се сви увек тестирамо пре сваког наступа. Пре овог сам се тестирала два пута и по једном ми је једна ноздрва била позитивна, а друга негативна. Морамо истражити ове тестове, желим свој новац натраг”, додала је касније уз снимак.

Иначе, недавно је сличну ствар о брзим тестовима објавио и Елон Маск, који је био четири пута тестиран на коронавирус истог дана – два теста су била позитивна, а два негативна.

Нова.рс

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here