“ЉУДИ КОЈИ ЖИВЕ У ЦРНОЈ ГОРИ НАЈБОЉЕ ЗНАЈУ!“ Мима Караџић послао поруку народу за предстојеће изборе

Поделите:

За мене су цркве најлепши историјски споменици , не само наше земље него било где да отпутујем. Наравно, и у Србији и у Црној Гори, ја у цркву одлазим са осећајем да је тло и бивствовање људи потекло из тих зидина. Не мислим да ће их ико игде носити, а што се других ствари тиче стварно не знам који су мотиви да људи то да бране или не бране… Једино што,стварно, желим је да буде мир – каже популарни глумац Мима Караџић у разговору за Новости, о литијама и православним светињама у Црној Гори.

Осврћући се на предстојеће изборе, Караџић додаје:

Ја нисам човек који је у политици икада ишта одлучивао нити је мој глас по том питању битан ни у једном смислу, ја не гласам ни у позоришту кад треба да се о нечему одлучује. Најискреније мислим да народ у Црној Гори треба да изабере ко ће и како ће да води Црну Гору. Верујем да народ то зна и био бих потпуно блесав да ја било што сугеришем. Мислим да то не би имало никаквог смисла, а ни да би имало утицаја. Људи који живе доле најбоље знају за кога ће гласати. Што се мене тиче, ја бих само волео да то прође нормално, мирно и без икаквих инцидената. Шта ће бити биће, народ ће одлучити. Увек је одлучивао, па и сада нека одлучи – рекао је Мима.

В. Стругар

ИЗВОРNovosti.rs

Поделите:

1 коментар

  1. Стара курва Мима би да се обезбеди: он не гласа него народ. И народ одлучује. Па јес, треба опет на ‘пјену од мора’ тамо а и овде се не скида с екрана и платна. А и Видовдан се укурвио па ‘ послао Мима поруку народу пред изборе’!

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here