Нема већег лицемерја од другосрбијанства

Поделите:

Нема већег лицемерја од другосрбијанства. Та идеологија је буквално хипокритска. То је зато што другосрбијанство као моралну вертикалу има антисрпство. То је и слепом јасно.

Срби треба до краја времена да се извињавају за ратне злочине које су починили иако је њихово цивилно и војно руководство осуђено пред политичким Међународним судом у Хагу на 14 векова робије, али за ратне злочине који су почињени над Србима никад не треба да захтевамо ни извињење, ни правду, иако за њих свакако нико и не одговара.

Сваке године треба да се поливамо пепелом по глави за Сребреницу, али не треба да помињемо Јасеновац јер то буди лоше односе у региону.

,,Марш на Дрину” је милитаризована песма која нам трује децу, али ,,Бојна Чавоглаве” треба да се разуме, имамо различити угао посматрања.

Срби сносе историјску кривицу за злочине, док рецимо Хрвати не сносе историјску кривицу за Покољ над Србима и учешће у Холокаусту.

Срби су заслужили НАТО бомбе јер су провоцирали, али Сарајево је опседано тек онако, они нису провоцирали.

Слободан Милошевић је великосрпски ђаво, а исламофашиата Изетбеговић и усташа Туђман су узгајали пчеле и правили мед.

Срби су окупирали Санџак, али Олуја је трагедија, иако није ратни злочин.

СПЦ је крива јер је подстицала ратне злочине и то је клерофашизам, али Римокатоличка црква која је била патрон геноцида у НДХ није крива ни за шта и њен рад није нипошто био клеронацистички, исто као што су се и муџахедини у Босни бавили прерадом дабровог крзна, а не одсецањем глава зарад стварања Калифата.

Српски квислинзи су доказ фашизма српског народа ког је било убедљиво највише у партизанима, али квислинзи других народа су девојација и не можемо судити целом народу на основу њих.

Косово има право на самоопредељење јер је било жртва геноцида и већинско становништво жели отцепљење, за разлику од Републике Српске, где је заступање осамостаљења великосрпски фашизам.

Не треба да трошимо новац на Војску Србије, али треба да уђемо у НАТО да би наши војници гинули у империјалистичким пљачкашким ратовима САД у Авганистану.

Нећемо да будемо руска губернија, хоћемо да будемо НАТО колонија!

Борба за права српског народа било где је фашизам, док је залагање за права других народа у Србији врхунац НВО теологије људскоправаштва.

Nema većeg licemerja od drugosrbijanstva. Ta ideologija je bukvalno hipokritska. To je zato što drugosrbijanstvo kao…

Gepostet von Bojan Dragićević am Sonntag, 19. Juli 2020

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here