„Патриота“ Александар Саша Јовановић „прозборио“: Убиј, закољи, да Србин не постоји

Поделите:

Да ли ће, и зашто НЕ, реаговати надлежни органи.

Корисник Фејсбука, Александар Саша Јовановић, објавио је пост на којем, заогрнут зеленашком заставом, поручује: „Убиј, закољи, да Србин не постоји“.

Нажалост, не можемо рећи да су србофобни коментари и поруке мржње ријеткост. У посљедње вријеме све их је више, на шта смо више пута указивали и позивали надлежне органе да реагују – узалуд.

Летимичним прегледом профила овог момка можете се увјерити да се ради о типичном „монтенегрину“, вјерном присталици ДПС-а и државних дискриминаторских политика, који властити идентитет покушава изградити – мржњом према свему српском.

Овај „грађанин“ уредно честита празнике припадницима исламске вјероисповијести, дијели објаве групе „Црногорци“, а онда, с времена на вријеме, онако „грађанистички“, „прозбори“:

„Србе на врбе“, или „Убиј, закољи, да Србин не постоји“.

Корисници друштвених мрежа реаговали су на безумну објаву Јовановића.

извор: Фејсбук

Небојша Бабовић је објавио занимљив фото-колаж, који додатно освјетљава лик Јовановића.

Бојан Булатовић је прокоментарисао:

„Побијеш, закољеш, повешаш Србе на врбе и пођеш Србину на поклоњење, да затражиш да се код Бога заузме за тебе и твоју породицу.

Нова нација – Монтенегрин!“.

Радован Ракочевић је овај догађај сагледао и у контексту полицијске ажурности када треба саслушавати и приводити Србе без икаквог разлога, док „овакве фашисте неће ни позвати.

Него сад је јасно свима шта нам криминални режим Мила Ђукановића спрема. Свјесни да ће у недјељу да доживе дебакл и не чуди овакво понашање Милових и Душкових јуришника.

извор: Фејсбук

Тик так, тик так, тик так…“, поручио је Ракочевић.

Да ли ће, и зашто НЕ, реаговати надлежни органи!?

Ипак, реаговао је сам Јовановић, несувислим покушајем да позив на клање Срба оправда – хаковањем профила.

Ипак, издала га је граматика, непознавање српског језика и „гутање“ сугласника Ј, у ријечима постоИ (у првом статусу) и моИх (у другом).

ИН4С

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here