ПРОРОЧАНСТВО ТАРАБИЋА СЕ ОСТВАРУЈЕ: Људи ће нагло умирати од некаквих болешчина! Ево шта су рекли о СПАСУ

Поделите:

Иако су многе књиге и записи браће из Кремана спаљени и цензурисани, поједини делови угледали су светлост дана захваљујући сеоском проти.
О креманским пророцима се пуно писало, но за оне који не знају, ради се о два неписмена сељака са способношћу виђења будућности који су живели у 19. веку у Кремнима, у селу у непосредној близини Ужица. Милош и Митар Тарабић били су рођаци, а њихове визије записао је сеоски прота Захарије Захарић.

Према предањима, тадашњи, а и каснији владајући кругови у Србији били добро упознати са пророчанством, па су га неки од њих континуирано скривали и цензурисали. Упркос свим забранама, доста тога је угледало светлост дана, а објављени су и рукописи Захарића у облику књиге „Креманско пророчанство“. Доносимо вам једно у низу предвиђања двојице браће Тарабића, онако како је оригинално записано.

Према предањима Тарабића, “доћи ће време када ће се много тога знати и што се више буде знало међу људима, људи ће се међу собом мање волети и пазити. Наиме, настаће таква омразда када ће уређаји бити пречи од својих најближих чланова породице. Они који буду читали и писали разне књиге с нумерама сматраће се да највише знају. Ти људски мудраци ће све препустити овијем низовима те нако како им нумера рече, тако ће живети и радити.

Међу тијем мудрацима биће добријех и рчина, уображених људи. Они рчинасти чиниће разне зле марифетлуке. Троваће ваздух и воду и пуштати кијамете по морима сињим, ријекама и земљи, те ће људи нагло умирати од некаквијех болешчина. Они добри и мудри видјеће да сав тај њихов труд и аргатлук (аргатлук=рад) не вриједи и да води пропасти свијета, те ће умјесто нумерације потражити своју памет за замишљајима. Када се стану више бавити замишљајима, биће ближи Божјој мудрости, али ће све доцкан бити, јербо ће они зли већ сву земљу упропастити и настаће прави помор” – наводи се у пророчанствима Тарабића, која су записана у књизи Креманско пророчанство, аутора Драгољуба Голубовића и Дејана Миленковића.

” Ондакар ће људи бјежати из вароши у села и јопет тражити планине и три крстате горе да тамо, у њима, дишу и пију воду. Они који будну побјегли спасиће себе и пород свој, али не сви и не задуго, јербо ће се појавити великачка глад. Хране ће бити по варошима и по селима, али ће свуђе отровата бити. Млоги ће да би јели и најели се трпати све у уста, те ће од тога одмах помријети. Онај који будне постио и испостио, тај ће остати жив, јербо ће га свети Дух чувати и биће ближи Богу.

Извор: Курир.рс/Новости

Поделите:

1 коментар

 1. ПОПУЛАРНОСТ РЕУМЕ И КОРОНА ВИРУСА НЕ РАСТЕ

  Реума је болна појава код живих бића. Од ње се не умире, умире се с њом. Осим реуматичних болова и неповољан стајлинг, друге последице нема реуматична особа. Друга повољна страна је што напада одраслих са више деценија старости. Добро је што та иста реума не напада мозак, у супротно надрљали би поготову политичари. Заборавили би да износе само добре ствари, које жели туђе уво да чује.

  ♣ Политичари свом народу једно говоре, а друго причају.
  ♣ Пацови све више личе на политичаре, а политичари на пацове.
  ♣ Сви захтевају дезинфекцију простору, а заборављајуда изврше дератизацију.
  ♣ Омиљени новинар председника популарно га зову улизац.
  ♣ Куда плови овај брод? То не знају ни они који га воде.
  ♣ Супермаркети рекламирајупуне продавнице робом. Политичари рекламирају лажи и глупости.
  ♣ Мој друг стално је лукави. Увек преједе бели лук.
  ♣ Све смо до сада победили, остаје самокорона вирус.Само што нисмо?
  ♣ Орлови лете високо, а ми падамо све ниже.
  ♣ Владајућа елита се жртвује за свој народ. На крају, народ постаде највећа жртва.
  ♣ Реуму лечи сунце и бање, а корона вирус изгледа не лечи ништа?
  ♣ Од корона вируса се плаши цео свет, а од реуме само реуматичне особе.
  ♣ Од реуме ретко ко заврши, од короне мали број преброди последице.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here