Син власника златаре “Метхаџовић” ПРИЗНАО: Мој отац је показао средњи прст учесницима аутолитије

Поделите:

У Бару је прошле недеље одржана величанствена ауто-литија, а Барани су још једном потврдили да неће одустати од борбе за очување светиња. Изгледа да је колона од преко 250 аутомобила засметала власнику златаре “Метхаџовић” који је покушао да испровоцира учеснике литије својим некултурним и прије свега шовинистичким поступком.

Наиме, он се нашао случајно у колони аутолитије, да би након тога из аута показао средњи прст, о чему свједочи и фотографија која је врло брзо проширена на друштеним мрежима. То је изазвало револт код грађана, који су осудили овакво непоштовање и позвали надлежне да реагују.

Син власника златаре, поднио је полицији пријаву против непознатих особа које, наводно пријете њему и његовој породици. Он је у пријави потврдио да је његов отац показао средњи прст учесницима аутолитије.

Такође, навео је да је наишао на колону возила са заставама друге државе, да су пјевали шовинистичке пјесме, те да очекује реакцију тужилаштва.

Foto: Printskrin Sajkaca

Син власника

Овакве оптужбе су прије свега неистините и неутемељене, што потврђују бројне фотографије и видео снимци који су забиљежени са аутолитије из Бара.

„Позивам Баране који су их снимили да их туже због клевете да су пјевали шовинистичке пјесме на ауто литији јер је то апсолутна лаж што потврђују бројни видео снимци као и за кривично дјело изазивања вјерске мржње.

Уједно, након признања да јесу показали средњи прст Прасвославним вјерницима позивам све странице. да посвете пажњу овој теми, да им се не пријети и да се не вријеђају. на вјерској основи како не би могли да глуматају жртве, него да се покрене опсежна акција бојкота њихове златаре која ће их забољети више од било какве псовке.“, порука је мим странице МИМистарство оностраних послова.

ИН4С

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here