Штулић: Хрвата нема барем 600 година. Што уосталом значи бити Хрват?!

Поделите:

“Никада нисам ништа имао ни с којом владом. Уосталом, што ме стално петљате с Хрватском? Хрвата ионако нема барем 600 година. Што уосталом значи бити Хрват и који је то дух специјални хрватски?”, изјавио је бивши фронтмен култне Азре Бранимир Џони Штулић у ексклузивном интервјуу за Слободну Далмацију.

Једна од најосебујнијих глазбених личност с простора бивше Југославије живи у Низоземској са супругом, бави се превођењем, игра ногомет и свира. Још увијек је бијесан на челне људе кроација Рекордса који му нису исплатили огромне новце на име ауторских права.

„Ја немам ништа с Хрватском! Они раде криминал, а не ја. Дугују ми, отприлике, 12 милијуна еура“, рекао је коментирајући улазак РХ у ЕУ и дуг Кроација Рекордс.

“Кроација Рекордс нема никаквих права на моје албуме јер су уговори с Југотоном били направљени само на шест мјесеци. То је све само моје власништво, они нису уложили баш ништа. Барем им ја нисам никада ништа потписао. Кроација Рекордс је велика фирма, ступови друштва. Знају они добро што раде. Трчат ће њихови одвјетници около. Видиш да сада све зову око уговора”, изјавио је Џони Штулић за Слободну Далмацију.

Оно што о себи налазим је 90 посто измишљено. Никада нисам рекао: Они су нас клали сад ћемо ми њих. То се увријежило, а измишљено је, то уопће нису моје ријечи!
Врло ријетко даје изјаве за медије, а објашњава да је то стога што му стално изврћу ријечи.

„Оно што о себи налазим је 90 посто измишљено. Никада нисам рекао: Они су нас клали сад ћемо ми њих. То се увријежило, а измишљено је, то уопће нису моје ријечи! Доста је да промијениш зарез, па да се измијени контекст“, каже Џони.

Иако већ десет година није издао албум, Штулић и даље ствара глазбу.

 

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here