Томислав Крсмановић: Галопирајући узлазни тренд канцера почео да букти много пре бомбардовања 1999

Поделите:

Обмана становника Србије – стварни виновници желе да скину одговорност са себе, шире дефетизам, застрашују и прете им да ће због бомби обољевати још хиљаду година.

У Србији се ствара врло мучна атмосфера и шири паничан страх, из различитих извора из земље и споља, умножавају се тврдње да је тло у бившој СР Југославији због бомбардовања са осиромашеним уранијумом  трајно загађено отровним материјама следећих хиљаду година, Тврде да ће наредне генерације које живе на бомбардованом тлу, патити од канцерогених обољења, леукемије, да ће бити повећан број спонтаних побачаја и деформитета новорођенчади ..Према овим изворима више токсичног радио-активног материјала је бачено на Србију него ли на Хирошиму.

Овакви закључци нису засновани на објективној и свеобухватној процени заснованој на примени научног метода.

Број раста оболелих од канцера је био енорман из године у годину и пре 1999.године, јер је  деловало све разорније дејство узрочника  који су у развоју. Са растом кризе 1980-их, са распадом Југославије, са ратовимa на територији бивше државе, са санкцијама, светским рекордом инфлације, осиромашењем, крахом правне државе и драстичном криминализацијом земље, због злоупотреба у здравству и медицини и са националним здрављем, са пратећим страхом и све интензивнијим стресом,  су све снажније деловали узрочници надолазеће националне здравствене катастрофе, добијајући обележја благе, али убрзане геометријске прогресије. Рат, бомбардовање, санкције, разарања, али  понајвише неправична и пљачкашка транзиција, и све оно што она носи, су разорно деловали на здравље.

Докази: Да је пре 1999.године настало, нарочито од 1970-их година, убрзано слабљење здравља исказано све већим стопама морбидитета и морталитета, и канцера, је широко познато, погледајте здравствене статистике, алармантне извештаје  разних медицинских комора, удружења, НВО, појединаца,  храбрих лекара, прелистајте новине,  чујте народ. Пронађите негде лист Дневник, Нови Сада од 1985/08/25, године, према коме Комисија Већа савеза синдиката СР Хрватске за заштиту самоуправних права радника упозорава да многи грађани док траже правду обољевају, у толикој мери и интензитету, да то оптерећује здравство и болнице.

Ако пажљиво проучите здравље извесног броја ваших блиских, сродника пријатеља, ,познаника,суседа,открићете визију истинске некрофилије, која је започета пре 1999.годионе.

Нико не негира да су НАТО бомбе врло штетне по здравље. Срби су сасвим оправдано огорчени на НАТО због бомбардовања 1999.године. Они имају право да истакну штете и да траже накнаду, да добију подршку да се уклоне радио-активни  материјали, јер је то могуће, да буду обештећени.

Нисам никакав НАТО и САД  лобиста нити  адвокат, ја сам објективиста, и патриота, залажем се за објективно процењивање, у интересу општег добра.

У мојим књигама и извештајима који се налазе у Архиву САНУ и Народној библиотеци Србије, су приказани званични и други подаци и докази о здравственој катаклизми у периоду од почетка 1970-их година до данас. Због чега сам био хапшен, суђен и осуђиван  и нада мном је примењена казнена медицина, био сам  смештен  насилно у лудницу јуна 1975.године, настали су каснији вишедеценијски прогони. Доказ: О томе сам написао и књигу ( писац сам више књига) :  Kaznena psihijatrija-ko je  ovde lud-http://www.psihijatrija-ubija.info-tomislav-krsmanovic/.

Није се смела рећи истина.  Ми смо што смо још тада овај мрак обелоданили, завршавали у казаматима. Да сам био у праву, признао је и Виши суд у Београду, децембра 2012.године сам Решењем Вишег суда у Београду рехабилитован као жртва вербалног деликта и злоупотребе медицине у политичке сврхе.

Свести  националну здравствену катастрофу започету у комунизму, појачавану од 1970-их, кроз 1980-их, интензивирану и убрзавану до данашњих дана, под дејством синергије поменутих бројних и испреплетаних узрочника-на  НАТО бомбардовање  март-јуни 1999.-године, је не само ненаучно, него је крајње неморално.

Раст бројке болести, морбидитета и морталитета,у Србији, у овом временском периоду се није кретао по аритметичкој прогресији. Него  је под утицајем све интензивнијег деловања синергије врло бројних и сложених узрочника, настала на делу блага  геометријска прогресија раста обољења. Кад се ради о аритметичкој прогресији броја оболелих, то иде по начелу, из године у годину: 2 па онда 4, па .6, итд. Геометријска прогресија се не одликује сваке године истим повећањем, него по начелу: прва година рачунања 2, друга 4, трећа 16, четврта 16 пута 16, итд.

Тако се стиче утисак раста бројке, то тумачећи искључиво  коинциденцијом са НАТО  бомбама.

Чињенично  стање се може необориво утврдити .Треба установити стопу пораста  ових обољења из године у годину из деценије у деценију, пре 1999.године, например од 1972 године. И упоредити стопу  тренда обољења до 1999.године, са трендом пораста обољења од 1999.године до данас, узимајући у обзир својства статистичке науке, када се ради о геомeтријској прогресији обољења и узрочника. Да би се тако установило  да ли постоји, или не,  статистички значајнa  корелација између НАТО бомби 1999.године и раста канцера.

Она не постоји. Доказ су званичне здравствене статистике.

Такође поставља се и питање тачности мишљења о интензитету штетности НАТО бомби са уранијумом.Научна истина је једна. Ако је примењен научни метод, сви истраживачи морају доћи до истога налаза. А тако није, има разлика у тумачењима. Једни кажу једно а  други супротно.Значи досада у једној оваквој процени није примењен научни метод.

Не дозвољавамо да данас стварни  виновници здравствене катастрофе  обмањују јавност и лекаре. То је крајње аморално и увреда свих нас који смо се борили, то је понижавање целе нације, енормног броја оболелих, такорећи у Србији је мало породица у којој нема или није било оболелих од канцера joш пре 1999.године, то је лешинарска трговина са мртвим душама и гробовима .Србија нестаје, смањује се из године у годину одавно..

Чињенице желе да  кривотворе виновници, да прикрију своју одговорност пред успаниченим народом Србије. И да кривицу са себе пребаце на друге. Зна се који су узроци катаклизме националног здравља, ко их је произвео, како и зашто, и ко је обеспомоћио народ да тако сачува STATUS QUO, ко и како  се ућарио  транзицијом. Руиниран и обеспомоћен народ се не може супротставити енормним богаташима: ДА МОГУ БЕЗ ОТПОРА ПРИВАТИЗОВАТИ ЗА БАГАТЕЛУ, ДА ПЉАЧКАЈУ  НЕМОЋНЕ ГРАЂАНЕ, ДА СПРЕЧЕ ОНЕ КОЈИ  ИХ МОГУ ТУЖИТИ  ЗА НЕДЕЛА, ДА ОНЕМОГУЋЕ РЕСТИТУЦИЈУ, РЕХАБИЛИТАЦИЈУ, ЛУСТРАЦИЈУ, ДА СПРЕЧЕ СНАЖАН ОТПОР. ДА САЧУВАЈУ ЗАУВЕК status quo.

Оно што је најтрагичније је порука коју овако шаљу остарелом и обесхрабреном народу Србије : још хиљаду година ћете обољевати и умирати као заморчићи, рађаћете децу без очију, синови ће вам бити стерилни и импотентни.На делу је сејање дефетизма, застрашивање, убијање наде.Да прихвате јарам заувек. Значи, они имају намеру да наставе геноцидна дејства започета већ неколико деценија уназад, да тако пљачкаши заувек упропашћавају ову јадну земљу и да њен народ збришу..

То би био реквијем за Србију и Србе.

Будући да се зна да је Америка најјача сила на планети, и да ће таква бити и у будућности, према њој се треба понашати дипломатски и са тактом, не гурати прст у очи, кога је митити није га љутити. Велики и богати Јапан,  који је претрпео ужасне последице по здравље од атомских бомби, се одувек према Америци односио са дужним  поштовањем и уважавањем, са рафинираном дипломатском учтивошћу. Време је показало да је то било најмудрије решење.

Нажалост, снаге злобе и  мржње према Србима, у свету, и унутар Србије, нарочито у блиском гео-окружењу, гурају озлојеђену и силовану Србију у супротном смеру,  у настављање конфронтација, уместо мудре дипломатије.  Да тако Србе опет осаме у следећим годинама, или деценијама?

На Косово је бачено далеко више НАТО бомби него ли на Србију.? Зашто Албанци не криве Америку?

Данас се води одлучна борба да се свет сврста у два табора: ПОБЕДНИЦИ и ОНИ КОЈИ ТО НИСУ.  Србији  је место у Победницима.  А њу смушену и озлојеђену, злобници и мрзитељи,  гурају против Победника, а да се они улижу и себе извуку из блата Губитника.

Ако емоције уступе место разуму, и подршци кроз придруживање Победницима, као што то чини већина земаља Европе, не заносимо се,  и Русија и Кина , Иран, Сирија, Венецуела, сви они из потаје, видљиво или дискретно, заговарају мудру дипломатију помирења и сарадње, учтиве дипломатије, (а нас неки злобници гурају да будемо “ Срби храбри момци“) , нећемо бити губитници ни понижени, поражени. Него ће Србија тако узимајући своју судбину  у своје руке, себи обезбедити БУДУЋНОСТ, ПРОСПЕР ИТЕТ, СЛАВУ И ПОНОС, и место Србије које јој припада међу народима и државама планете. Нашом мудром политиком могу бити И ВУЦИ СИТИ  И ОВЦЕ НА БРОЈУ. И ТОРОВИ, и БРОЈ СТАНОВНИКА  и ДЕМОГРАФИЈА.

На нашој страни су не само правичност  и правда, него и ИСТИНА и АРГУМЕНТИ. Тако је увек било кроз историју, тако ће и бити ,ИСТИНА НА КРАЈУ ИЗАЂЕ НА ВИДЕЛО.

Има симптома да се на планети нешто колосално кува . Доналд Трамп, је у праву када каже “ Срби су наши пријатељи“ . Натанијаху: “Срби и Јевреји су пријатељи од Римског доба“.

Изгледа да долази маколико стидљиво,  час освешћења,  да се наш народ спашава. Ми ову шансу треба да искористимо, потребна је велика мудрост.Узмимо своју судбину у своје руке.

Ако кормило Србије не узму у руке прагматични експерти, Србија ће опет у годинама и деценијама које наилазе бити постварена  у непријатеља,сатанизован народ без будућности, у страшило, у  учионицу, у свеопштег кривца-жртвеног јарца “ Срби јаки момци“..

Нова незамислива СРПСКА ТРАГЕДИЈА.

Ми ову шансу треба да искористимо, потребна је велика мудрост. БИТИ ИЛИ НЕ БИТИ!

Предлози:

Оформити КОМИСИЈУ ЕКСПЕРАТА састављену од представника из Србије, Америке, Русије, ОУН и Светске здравствене организације, поред лекара и здравствених радника, социолога и политиколога,  политичара, треба укључити научне раднике математичаре и статистичаре. Ова Комисијаби би требала :

1.Проучити тренд раста инкриминисанх обољења од 1972 до данас, установити да ли постоји статистички значајна корелација између раста обољења до 1999.године у поређењу са оним од 1999.године до данас

 1. установити токсичност бачених бомби.

3.у међувремену се учтиво обратити САД  и мећународној заједници да помогну Србији  да прецизно лоцира и уклони бачени уранијум и радио-активни отпад, и да виновник испоручи разумну накнаду штете.

 1. Спровести научноистраживање да се окткрију узроци националне здравствене катаклизме, и препишу МЕРЕ.

Обмана становника Србије- стварни виновници желе да скину одговорност са себе,   шире дефетизам, застрашују и прете им да ће због бомби обољевати још хиљаду година.

У Србији се ствара врло мучна атмосфера и шири паничан страх, из различитих извора из земље и споља, умножавају се тврдње да је тло у бившој СР Југославији због бомбардовања са осиромашеним уранијумом  трајно загађено отровним материјама следећих хиљаду година, Тврде да ће наредне генерације које живе на бомбардованом тлу, патити од канцерогених обољења, леукемије, да ће бити повећан број спонтаних побачаја и деформитета новорођенчади ..Према овим изворима више токсичног радио-активног материјала је бачено на Србију него ли на Хирошиму.

Овакви закључци нису засновани на објективној и свеобухватној процени заснованој на примени научног метода.

Број раста оболелих од канцера је био енорман из године у годину и пре 1999.године, јер је  деловало  све разорније дејство узрочника  који су у развоју. Са растом кризе 1980-их, са распадом Југославије, са ратовимa на територији бивше државе, са санкцијама, светским рекордом инфлације, осиромашењем, крахом правне државе и драстичном криминализацијом земље, због злоупотреба у здравству и медицини и са националним здрављем, са пратећим страхом и све интензивнијим стресом,  су све снажније деловали узрочници надолазеће националне здравствене катастрофе, добијајући обележја благе, али убрзане геометријске прогресије. Рат, бомбардовање, санкције, разарања, али  понајвише неправична и пљачкашка транзиција, и све оно што она носи, су разорно деловали на здравље.

Докази: Да је пре 1999.године настало, нарочито од 1970-их година , убрзано слабљење здравља исказано све већим стопама морбидитета и морталитета, и канцера, је широко познато, погледајте здравствене статистике, алармантне извештаје  разних медицинских комора, удружења, НВО, појединаца,  храбрих лекара, прелистајте новине,  чујте народ. Пронађите негде лист Дневник, Нови Сада од 1985/08/25, године, према коме Комисија Већа савеза синдиката СР Хрватске за заштиту самоуправних права радника упозорава да многи грађани док траже правду обољевају, у толикој мери и интензитету, да то оптерећује здравство и болнице.

Ако пажљиво проучите здравље извесног броја ваших блиских, сродника пријатеља, ,познаника,суседа,открићете визију истинске некрофилије, која је започета пре 1999.годионе.

Нико не негира да су НАТО бомбе врло штетне по здравље. Срби су сасвим оправдано огорчени на НАТО због бомбардовања 1999.године. Они имају право да истакну штете и да траже накнаду, да добију подршку да се уклоне радио-активни  материјали, јер је то могуће, да буду обештећени.

Нисам никакав НАТО и САД  лобиста нити  адвокат, ја сам објективиста, и патриота, залажем се за објективно процењивање, у интересу општег добра.

У мојим књигама и извештајима који се налазе у Архиву САНУ и Народној библиотеци Србије, су приказани званични и други подаци и докази о здравственој катаклизми у периоду од почетка 1970-их година до данас. Због чега сам био хапшен, суђен и осуђиван  и нада мном је примењена казнена медицина, био сам  смештен  насилно у лудницу јуна 1975.године, настали су каснији вишедеценијски прогони. Доказ: О томе сам написао и књигу ( писац сам више књига) :  Kaznena psihijatrija-ko je  ovde lud-http://www.psihijatrija-ubija.info-tomislav-krsmanovic/.

Није се смела рећи истина.  Ми смо што смо још тада овај мрак обелоданили, завршавали у казаматима.

Да сам као појединачна жртва био у праву , признао је и Виши суд у Београду, децембра 2012.године сам Решењем Вишег суда у Београду рехабилитован као жртва вербалног деликта и злоупотребе медицине у политичке сврхе.

Свести  националну здравствену катастрофу започету у комунизму, појачавану од 1970-их, кроз 1980-их, интензивирану и убрзавану до данашњих дана, под дејством синергије поменутих бројних и испреплетаних узрочника-на  НАТО бомбардовање  март-јуни 1999.-године, је не само ненаучно, него је крајње неморално.

Раст бројке болести, морбидитета и морталитета,у Србији, у овом временском периоду се није кретао по аритметичкој прогресији. Него  је под утицајем све интензивнијег деловања синергије врло бројних и сложених узрочника, настала на делу блага  геометријска прогресија раста обољења. Кад се ради о аритметичкој прогресији броја оболелих, то иде по начелу, из године у годину: 2 па онда 4, па .6, итд. Геометријска прогресија се не одликује сваке године истим повећањем, него по начелу: прва година рачунања 2, друга 4, трећа 16, четврта 16 пута 16, итд.

Тако се стиче утисак раста бројке, то тумачећи искључиво  коинциденцијом са НАТО  бомбама.

Чињенично  стање се може необориво утврдити .Треба установити стопу пораста  ових обољења из године у годину из деценије у деценију, пре 1999.године, например од 1972 године. И упоредити стопу  тренда обољења до 1999.године, са трендом пораста обољења од 1999.године до данас, узимајући у обзир својства статистичке науке, када се ради о геомeтријској прогресији обољења и узрочника. Да би се тако установило  да ли постоји, или не,  статистички значајнa  корелација између НАТО бомби 1999.године и раста канцера.

Она не постоји. Доказ су званичне здравствене статистике.

Такође поставља се и питање тачности мишљења о интензитету штетности НАТО бомби са уранијумом.Научна истина је једна. Ако је примењен научни метод, сви истраживачи морају доћи до истога налаза. А тако није, има разлика у тумачењима. Једни кажу једно а  други супротно.Значи досада у једној оваквој процени није примењен научни метод.

Не дозвољавамо да данас стварни  виновници здравствене катастрофе  обмањују јавност и лекаре. То је крајње аморално и увреда свих нас који смо се борили, то је понижавање целе нације, енормног броја оболелих, такорећи у Србији је мало породица у којој нема или није било оболелих од канцера joш пре 1999.године, то је лешинарска трговина са мртвим душама и гробовима .Србија нестаје, смањује се из године у годину одавно..

Чињенице желе да  кривотворе виновници, да прикрију своју одговорност пред успаниченим народом Србије. И да кривицу са себе пребаце на друге. Зна се који су узроци катаклизме националног здравља, ко их је произвео, како и зашто, и ко је обеспомоћио народ да тако сачува STATUS QUO, ко и како  се ућарио  транзицијом. Руиниран и обеспомоћен народ се не може супротставити енормним богаташима: ДА МОГУ БЕЗ ОТПОРА ПРИВАТИЗОВАТИ ЗА БАГАТЕЛУ, ДА ПЉАЧКАЈУ  НЕМОЋНЕ ГРАЂАНЕ, ДА СПРЕЧЕ ОНЕ КОЈИ  ИХ МОГУ ТУЖИТИ  ЗА НЕДЕЛА, ДА ОНЕМОГУЋЕ РЕСТИТУЦИЈУ, РЕХАБИЛИТАЦИЈУ, ЛУСТРАЦИЈУ, ДА СПРЕЧЕ СНАЖАН ОТПОР. ДА САЧУВАЈУ ЗАУВЕК status quo.

Оно што је најтрагичније је порука коју овако шаљу остарелом и обесхрабреном народу Србије : још хиљаду година ћете обољевати и умирати као заморчићи, рађаћете децу без очију, синови ће вам бити стерилни и импотентни.На делу је сејање дефетизма, застрашивање, убијање наде.Да прихвате јарам заувек. Значи, они имају намеру да наставе геноцидна дејства започета већ неколико деценија уназад, да тако пљачкаши заувек упропашћавају ову јадну земљу и да њен народ збришу..

То би био реквијем за Србију и Србе.

Будући да се зна да је Америка најјача сила на планети, и да ће таква бити и у будућности, према њој се треба понашати дипломатски и са тактом, не гурати прст у очи, кога је митити није га љутити. Велики и богати Јапан,  који је претрпео ужасне последице по здравље од атомских бомби, се одувек према Америци односио са дужним  поштовањем и уважавањем, са рафинираном дипломатском учтивошћу. Време је показало да је то било најмудрије решење.

Нажалост, снаге злобе и  мржње према Србима, у свету, и унутар Србије, нарочито у блиском гео-окружењу, гурају озлојеђену и силовану Србију у супротном смеру, у настављање конфронтација, уместо мудре дипломатије.  Да тако Србе опет осаме у следећим годинама, или деценијама?

На Косово је бачено далеко више НАТО бомби него ли на Србију.? Зашто Албанци не криве Америку?

Данас се води одлучна борба да се свет сврста у два табора: ПОБЕДНИЦИ и ОНИ КОЈИ ТО НИСУ.  Србији  је место у Победницима. А њу смушену и озлојеђену, злобници и мрзитељи,  гурају против Победника, а да се они улижу и себе извуку из блата Губитника.

Ако емоције уступе место разуму, и подршци кроз придруживање Победницима, као што то чини већина земаља Европе, не заносимо се, и Русија и Кина, Иран, Сирија, Венецуела, сви они из потаје, видљиво или дискретно, заговарају мудру дипломатију помирења и сарадње, учтиве дипломатије, (а нас неки злобници гурају да будемо “Срби храбри момци”) , нећемо бити губитници ни понижени, поражени. Него ће Србија тако узимајући своју судбину  у своје руке, себи обезбедити БУДУЋНОСТ, ПРОСПЕР ИТЕТ, СЛАВУ И ПОНОС, и место Србије које јој припада међу народима и државама планете. Нашом мудром политиком могу бити И ВУЦИ СИТИ  И ОВЦЕ НА БРОЈУ. И ТОРОВИ, и БРОЈ СТАНОВНИКА и ДЕМОГРАФИЈА.

На нашој страни су не само правичност  и правда, него и ИСТИНА и АРГУМЕНТИ. Тако је увек било кроз историју, тако ће и бити, ИСТИНА НА КРАЈУ ИЗАЂЕ НА ВИДЕЛО.

Има симптома да се на планети нешто колосално кува . Доналд Трамп, је у праву када каже “Срби су наши пријатељи” . Натанијаху: “Срби и Јевреји су пријатељи од Римског доба”.

Изгледа да долази маколико стидљиво,  час освешћења,  да се наш народ спашава. Ми ову шансу треба да искористимо, потребна је велика мудрост.Узмимо своју судбину у своје руке.

Ако кормило Србије не узму у руке прагматични експерти, Србија ће опет у годинама и деценијама које наилазе бити постварена  у непријатеља,сатанизован народ без будућности, у страшило, у  учионицу, у свеопштег кривца-жртвеног јарца “Срби јаки момци”..

Нова незамислива СРПСКА ТРАГЕДИЈА.

Ми ову шансу треба да искористимо, потребна је велика мудрост. БИТИ ИЛИ НЕ БИТИ!

Предлози:

Оформити КОМИСИЈУ ЕКСПЕРАТА састављену од представника из Србије, Америке, Русије, ОУН и Светске здравствене организације, поред лекара и здравствених радника, социолога и политиколога,  политичара, треба укључити научне раднике математичаре и статистичаре. Ова Комисијаби би требала :

 1. Проучити тренд раста инкриминисанх обољења од 1972 до данас, установити да ли постоји статистички значајна корелација између раста обољења до 1999.године у поређењу са оним од 1999.године до данас
 2. Установити токсичност бачених бомби.

3. У међувремену се учтиво обратити САД  и мећународној заједници да помогну Србији  да прецизно лоцира и уклони бачени уранијум и радио-активни отпад, и да виновник испоручи разумну накнаду штете.

 1. Спровести научноистраживање да се окткрију узроци националне здравствене катаклизме, и препишу МЕРЕ.

 

 

Поделите:

7 Коментари

 1. Питам овог господина да ли је имао прилику да чује и види доктора Несторова и његове колеге. Да ли је којим случајем пролазио СРБИЈОМ после бомбардовања. Да ли је прочитао податке о броју оболелих пре бомбардовања и после бомбардовања. Па ако си срани плаћеник иди код њих ињима причај и пиши-. Дођи само једној породици у СРБИЈИ и јавно кажи да им је неко најмилији преминуо од рака али не од последица бомбардовања. Кад немаш образа и части онда се стављаш у службу непријатеља из иностранства који исто то тврде. Немачки доктор је на ЗДФ имао емисије и то 12 о прикупљању свих доказа и материјала које је анализирао а који су контаминирани радијацијом 12 пута већом од дозвољене а крећу се и до 90 пута већом контаминацијом на појединим местима у СРБИЈИ и на КИМ-у. ТО СЕ ЗОВУ ДОКАЗИ а све ове приче и бајке су бацање прашинр у очи грађанима СРБИЈЕ. Највећа срећа у несрећи ако се тако може рећи а то је потврдио и доктор радиологије из немачке кога сам поменуо што је СРБИЈА имала итекако брзу реакцију и знање ВОЈСКЕ СРБИЈЕ те је контаминарана земљишта и материјале сакупила и према прописима обезбедила. Да тога није било данас нас не би било живих ни половина. ТО ЈЕ ПРАКТИЧНА ИСТИНА НА ТЕРЕНУ ГДЕ СВАКОГ ДАНА НА 130 000 СРБА УМИРЕ ЈЕДАН МЛАЂИ ГРАЂАНИН СРБИЈЕ ЗАРАЖЕН РАДИЈАЦИЈОМ УПРАВО ОД ПОСЛЕДИЦА БОМБАРДОВАЊА.

  • @Milutin
   Бог те благословио, Добри Човече!
   Војска поседује све податке о последицама употребе
   осиромашеног уранијума,АЛИ ПРИЈАТЕЉИ НАШИХ
   НЕПРИЈАТЕЉА НЕ ДОЗВОЉАВАЈУ ДА СЕ ТО ОБЈАВИ!

   Драган Славнић

  • Сваког дана једно дете оболи од рака, сваких недељу дана једно дете умре од рака. То су статистички подаци само за децу.
   Иначе, свака част за коментар.

 2. Толико бесмислица на једном месту одавно нисам видео, а све у бедном покушају да се умање последице бомбардовања.

 3. Томислав Крсмановић: ЗДРАВСТВЕНА КАТАСТРОФА-УЗРОЦИ И МЕРЕ.

  Ако се не предузму благовремене( УРГЕНТНЕ) и ПРАВЕ мере Србима и Србији прети дефинитивно изумирање.

  Није проблем доказати да је стање здравља у Србији катастрофално, да Србија копни. То је очигледно. Суштинска тешкоћа је у томе да се прецизно дијагностикују који су узроци, ко је кривац што овакви капитални пропусти, са трагичним последицама по државу и нацију, нису благовремено откривени.?

  Демографи и статистичари треба да прецизним бројкама искажу колики су губици у људству у овом временском периоду од 1945.године до данас, по сваком демографском сегменту, и колико би било становника у данашњој Србији да тих губитака није било?

  Када одговори на ова питања буду дати прецизно, не само да ће надлежни моћи да препишу прави ПАКЕТ МЕРА, него ће нација бити дубоко потрешена сазнањима, пробудиће се из деценијске летаргије, и обамрлости, стећи ново стање духа и нову мудрост. Исправиће кичму.

  Здравствено изнурени грађани, нису у стању да штите своја права, да се одупру незаконитим приватизацијама, да захтевају повраћај одузетог, лустрацију и свакојаке накнаде штета, снемоћао народ није у стању да се одупре потенцијалном страном агресору. Немоћан народ се не може одупрети незајажљивој себичности оних који су се у међувремену обогатили.и чувају нетакнут STAUS QUO.

  У освешћеној Србији је све присутнија матрица размишљања: да је на делу смишљено скретање пажње острашћених и појединих неосвешћених националних елита, са суштине, на споредно, класична замена тезе, ПОВИКА НА ВУКА А ЛИСИЦЕ МЕСО ЈЕДУ. У жижу јавности се гурају разноразне испразне страначке расправе, сумњиве афере, и неважне догодовштине надуваних “ звезда“, политичара, тајкуна, мафијаша, транзиционих моћника,. ријалити шоу, Mis задњице, грме сексуалне афере, ко са ким.

  Хлеба и игара.

  Суштински узрок здравствене катастрофе Србије је у сфери сложених односа и утицаја политике на здравље.

  Узроци слабљења здравља су бројни и испреплетани:

  а. Сиромаштво.б..Распад правног система в.Загађење људске средине г. Слабљење етике медицинске професије. д. Стрес. ђ. Политизација медицине е. Разно.

  У овоме смислу на слабљење здравља нације делује ментално стање, изнурени , депресивни и обесхрабрени грађани, у дубокој кризи идентитета, поврх свега осиромашени, немају снаге да се брину о себи, о своме здрављу..

  Најважнији ресурс једне нације су њени људи., а данас је овај највиталнији ресурс у Србији драстично угрожен, осиромашен, ојађен, остарео, изнурен. Дошло је до одлива мозгова.

  Уважавање људских ресурса је створило неизмерно богатство.и снажно повукло човечанство напред, у прогрес, у свим областима, и у космос. Западна Европа је створила поредак који ствара чудесну продуктивност.

  Док се код нас односи према људским ресурсима без уважавања, и да смо заправо због тога сада пред провалијом. Страни инвеститори и због овога избегавају Србију, радна снага је остарила и изнурена. Претходна Југославија, потом Србија, су запливале дављенички беспомоћне у овој здравственој каљузи још поодавно.

  А то није регистровано на прави начин, нису предузете корекције, у овој области треба тражити један од најважнијих узрока пада наталитета и демографске превласти Албанаца и Бошњака, и других, и банкротства наше економије.

  Данас у Србији влада истинско расуло у појединим болницама и клиникама.

  ПРАВО НА КВАЛИТЕТНО ЛЕЧЕЊЕ ПОНАЈВИШЕ ИМАЈУ САМО имућни!

  Србија убрзано копни, ако се црна злокобна дама која подмукло као невидљиви снајпериста јуриша на Србију не заустави, сваки дан ће охрабрена све немилосрдннје односити у својим канџама све више наших највреднијих суграђана, и не само њих, не само оних старих, него и средовечних, па и млађих.

  Србија се може спасити једино ако се се заведе стриктно поштовање закона, ако заживи правна држава, ако профункционишу полиција и државни апарат.

  На држави Србији је да покуша у последњем минуту националне трагедије да спасе наш народ од свеопште погибељи.

  Предлог мера:

  1.-СПРОВЕСТИ НАУЧНО ИСТРАЖИВАЊЕ О СТАЊУ ЗДРАВЉА НАЦИЈЕ-

  2 ПРЕПИСАТИ ПАКЕТ МЕРА

  3.ОБАВЕСТИТИ ЈАВНОСТ О РЕЗУЛТАТИМА НАЛАЗА
  4.МОБИЛИСАТИ НАЦИЈУ ДА СЕ ИЗБОРИ ЗА ЗДРАВЉЕ.

 4. Томислав Крсмановић: Нато бомбе су штетне по здравље. Али галопирајући тренд рака и других болести је почео много пре 1999.године.

  Доказ. здравствене статистике.

  Непобитне чињенице се могу установити истраживањем уз примену научног метода, што подразумева објективност, свеобухватност и континуитет мерења тренда раста ових обољења пре 1999.године, у поређењу са истим после 1999.године. Са циљем да се установи да ли постоји статистички значајна корелација.

  Тек када се то уради видеће се : КО ЈЕ ВЕРА А КО ЈЕ НЕВЕРА

  Ја сам јуна 1975 јавно саопштио да настаје здравствена катастрофа, због чега сам био заточен и мучен инјекцијама и лековима разорним по здравље

  Доказ: Kaznena psihijatrija-ko je ovde lud-http://www.psihijatrija-ubija.info-tomislav-krsmanovic/.

  Док се то не уради све се води на -рекла казала.

  Вук Караџић: Најгоре је када нео не зна а не да се учити.

  Схватам озлојеђеност оболелих, и међу мојим блиским, али треба закључивати рационално, на основу проверених чињеница, а не емотивно. ТРИ ПУТ МЕРИ ЈЕДНОМ СЕЦИ. међу њима има и злонамерних, плаћених од доктора Менгелеа, тајкуна, енромних богаташа, који гурају Србију у гробља још од 1945.године.

  Предлози:

  Оформити КОМИСИЈУ ЕКСПЕРАТА састављену од представника из Србије, Америке, Русије, ОУН и Светске здравствене организације, поред лекара и здравствених радника, социолога и политиколога, политичара, треба укључити научне раднике математичаре и статистичаре. Ова Комисијаби би требала :

  1.Проучити тренд раста инкриминисанх обољења од 1972 до данас, установити да ли постоји статистички значајна корелација између раста обољења до 1999.године у поређењу са оним од 1999.године до данас установити токсичност бачених бомби.

  3.у међувремену се учтиво обратити САД и мећународној заједници да помогну Србији да прецизно лоцира и уклони бачени уранијум и радио-активни отпад, и да виновник испоручи разумну накнаду штете.

  4.Спровести научноистраживање да се окткрију узроци националне здравствене катаклизме, и препишу МЕРЕ.

 5. > Томислав Крсмановић( http://www.tomislavkrsmanovic.com): БОРБА ЗА ИСТИНУ:Нато бомбе су штетне по здравље, али нису значајан узрок погоршања здравља и раста канцера.
  >
  > НА УБРЗАНО КОПЊЕЊЕ ЗДРАВЉА ГРАЂАНА СРБИЈЕ УКАЗАНО ЈЕ ЈОШ ПРЕ ЧЕТИРИ ДЕЦЕНИЈЕ, МНОГО ПРЕ ЧЕРНОБИЛА И НАТО БОМБИ 1999.године.
  >
  > На скупу “Последице НАТО агресије на СРЈ”.одржаном 22 марта ове године у Институту за међународну политику и привреду у Београду , закључено је да је раст броја оболелих од различитих облика карцинома и сличних обољења у Србији последица НАТО бомбардовања.
  >
  > Чињенице и званични подаци тврде сасвим супротно -да су обољења и рак епидемијских размера снажно кренули много пре НАТО бомбардовања 1999.и Чернобила. .
  >
  > Доказ: Званичне здравствене статистике
  >
  > Нико не негира да су НАТО бомбе врло штетне по здравље. Срби су сасвим оправдано огорчени на НАТО због бомбардовања 1999.године. Они имају право да истакну штете и да траже накнаду, да добију подршку да се уклоне радио-активни материјали, јер је то могуће, да буду обештећени. Нисам никакав НАТО и САД лобиста нити адвокат,нити улизица, ја сам објективиста, и патриота, залажем се за објективно процењивање.
  >
  > Да је пре 1999.године настало, постепено од 1970-их година, све убрзаније слабљење здравља исказано све већим стопама морбидитета и морталитета, и канцера и сличних обољења, је широко познато, доказ су здравствене статистике, алармантне извештаје разних медицинских комора, удружења, НВО, појединаца, храбрих лекара, новине. Један детаљ, лист Дневник, Нови Сада од 1985/08/25, године, према коме Комисија Већа савеза синдиката СР Хрватске за заштиту самоуправних права радника упозорава да многи грађани док траже правду обољевају, у толикој мери и интензитету, да то оптерећује здравство и болнице ..
  >
  > Ако пажљиво и прецизно проучите здравље извесног, довољног, иоле репрезентативнијег броја оболелих или преминулих из вашег личног окружења, блиских, сродника , пријатеља, познаника,суседа,открићете визију истинске некрофилије, која је започета пре 1999.године.
  >
  > Слабљење здравља се убрзава, нарочито од 1970-их година, а све брже и брже из деценију у деценију, са растом синергије узрочника кризе, све до данашњих дана, који су у развоју, као и њихов интензитет. Са растом кризе 1980-их, са распадом разорног комунистичког експеримента, и Југославије, са ратовим на територији бивше државе, са санкцијама, светским рекордом инфлације, осиромашењем, крахом правне државе и драстичном криминализацијом земље, раубовањем и тиранијом већине од мањине, али понајвише неправичном и пљачкашком транзицијом, расулом здравства, са пратећим страхом, и све интензивнијим стресом, су све снажније деловали ови узрочници надолазеће националне здравствене катастрофе
  >
  > У науци важи правило: БОЉЕ ЈЕ НЕ ЗНАТИ НИШТА. НЕГО ДЕЛИМИЧНО. Испитивање утицаја НАТО бомби на здравље није само медицински феномен, него захтева интердисциплинаран приступ. Суштина у истраживању је да се примени научни метод: а то значи објективност, свеукупност и континуитет.
  >
  > Раст бројке морбидитета и морталитета,у Србији, у овом временском периоду, се није кретао по аритметичкој прогресији, него је на делу блага, геометријска прогресија раста обољења. Кад се ради о аритметичкој прогресији броја оболелих, то иде по начелу , из године у годину: 2 па онда 4, па .6, итд. Геометријска прогресија се не одликује сваке године истим повећањем, него по начелу: прва година рачунања 2, друга 4, трећа 16, четврта 16 пута 16, итд.
  >
  > Тако се стиче утисак раста бројке после 1999.године , то тумачећи искључиво коинциденцијом са НАТО бомбама.
  >
  > Треба установити стопу пораста ових обољења из године у годину из деценије у деценију, пре 1999.године, например од 1972 године. И упоредити стопу тренда обољења до 1999.године, са трендом пораста обољења од 1999.године до данас, узимајући у обзир својства статистичке науке, када се ради о геомeтријској прогресији обољења, и узрочника.
  >
  > Да би се тако установило да ли постоји, или не, статистички значајнa корелација између НАТО бомби 1999.године и раста канцера.
  >
  > Она не постоји.
  >
  > Доказ: Званичне здравствене статистике.
  >
  > У тимове оних који проучавају овај сложен досије, поред лекара и здравствених радника, социолога и политиколога, политичара и свакојаких радозналаца, и нарочито оних који свесно желе да погрешно процењују паушално уважавајући искључиво њихове парцијaлне интересе, треба укључити објективне научне раднике математичаре и статистичаре.
  >
  > Верујем да таквих има, али да ли ће они бити изабрани да то учине? Погледајте анкете јавног мнења, налази су понекад наручени.
  >
  > Свести националну здравствену катастрофу започету у комунизму, појачавану од 1970-их, кроз 1980 , 1990 , 2000 године и све погоршаванију до данашњих дана, (данас се већина обесправљених осиромашених грађана Србије бори да преживи и сачува своје здравље, што нема везе са НАТО бомбама), интензивирану и убрзавану под дејством синергије врло бројних и сложених узрочника–на НАТО бомбардовње март-јуни 1999.-године, је не само ненаучно, него је крајње неморално.
  >
  > Не дозволимо да данас стварни виновници здравствене катастрофе од оних дана до данас, обмањују јавност и лекаре.
  >
  > Добро је познато да су многи на овај разорни подмукли тренд указивали још пре више деценија, због чега су завршавали у затворима, или у лудницама као параноичари.
  >
  > Управо као борац за људска права, сам позван да саопштим ИСТИНУ, јер сам се деценијама на лицу места борио против оних који су рушили здравље нације много пре 1999.године. И дан данас. Ја сам INSIDER, и АКТЕР, од 1970-их година сам помно видео око себе ужасе, болесне, унесрећене, не само мојих блиских, него већине, пратио раст националне здравствене катастрофе, указивао на њу, написао више књига на тему стања здравља, био жртва злоупотребе медицине и напада на здравље, због тога био прогањан.
  >
  > Решењем Вишег суда у Београду број 82/10 од 14.12.2012, сам оглашен жртвом злоупотребе медицине због вербалног деликта, у временском периоду од 1972 до дана доношења решења.
  >
  > Доказ: Решење Вишег суда у Београду број 82/10 од 14.12.2012.
  >
  > Зато што сам на смишљено уништавање здравља и наталитета нације указивао упорно још средином 1970-их година , сам био по казни смештен у лудницу и проглашен неурачунљивим. Доказ на линку моје књиге – Казнена психијатрија-ко је овде – http://www.psihijatrijaubija.info/…/kompletna-knjiga-kaznena-psihijatrija-ko-je-ovde-lud.ht.., издавач Ведес Београд, 2005.године.
  >
  > Добар део мога живота , од 1970-их година до данас је испуњен непрестаним борбама дз сачувам лично здравље, и мојих блиских , и да привучем пажњу на копњење здравља грађана Србије. Ја се дан данас борим да преживим и оптужујем исте оне виновнике од пре 1999.године, који из дана у дана насрћу на моје здравље, што је ТИХО УБИСТВО.
  >
  > Слично је са већином грађана Србије која убрзано нестаје.
  >
  > Какве то везе има са НАТО бомбама?.
  >
  > Докази, Линкови шест томова моје аутобиографске књиге, у којима су приложене хиљаде документованих званичних , и других, доказа о нарастајућој здравственој катастрофи, много пре 1999.године: :
  >
  > Сага о .. ићима Toм 1, ВИСКИ, ВОТКА, Шљивовица 1940-1953-http\\:enlite.org/sage/1.doc
  >
  > Сага о …ићима, Toм 2, БЕОГРАДСКА КОШАВА, 1953-1965-http://enlite.org/sage/2.pdf
  >
  > Сага о … ићима Toм 3, РОМАН О БРИСЕЛУ 1965-1978-http://enlite.org/sage/3.pdf
  >
  > Сага о … ићима Toм 4, ЗАВЕРА ЈУГОСЛАВИЈЕ ПРОТИВ ЈУГОСЛАВИЈЕ, 1979-1992.године- http://enlite.org/sage/4.pdf
  >
  > Сага о …ићима Toм 5, PUZZLE-ИСЦЕЉЕЊЕ ДУША БАЛКАНСКИХ НАРОДА, 1993-2004.године, -http://enlite.org/sage/5.pdf
  >
  > Сага о …. ићима Том 6 , ПИЈАНАЦ КРИВЕ ДРИНЕ,Очекујући светлост са неких далеких звезда, 2005-2017.године-http://enlite.org/sage/6.pdf.
  >
  > У Србији се ствара врло мучна атмосфера и шири паничан страх, из различитих извора из земље и споља, умножавају се тврдње да је тло у бившој СР Југославији због бомбардовања са осиромашеним уранијумом трајно загађено отровним материјама следећих хиљаду година, Тврде да ће наредне генерације које живе на бомбардованом тлу, патити од канцерогених обољења, леукемије, да ће бити повећан број спонтаних побачаја и деформитета новорођенчади Према овим изворима више токсичног радио-активног материјала је бачено на Србију него ли на Хирошиму.
  >
  > Бесмислица је тврдити да бачене НАТО бомбе садрже уранијум који ће деловати хиљаду година, јер они који су бацали те бомбе су рационални, нико живи не зна шта ће се овде дешавати, ни кроз сто година, а камоли кроз хиљаду година ко ће овде бити тада. Према изјави А. Вучића и других државника, у Србију долазе све више странци, ничу на сваком кораку хотели, долазе светски моћници, и Американци, њих ће бити све више. Нова Америчка амбасада је саграђена у најбомбардованијем делу Београда, у блиској ваздушној дистанци са брдом Стражевица, најбомбардованијм делом Београда, Полицијском академијом, Болницом Драгиша Мишовић.
  >
  > На Косово је бачено далеко више НАТО бомби него ли на Србију.?
  >
  > Не дозвољавамо да данас стварни виновници здравствене катастрофе обмањују јавност и лекаре. То је крајње аморално и увреда свих нас који смо се борили, то је понижавање целе нације, енормног броја оболелих, такорећи у Србији је мало породица у којој нема или није било оболелих од канцера и других болести joш пре 1999.године.
  >
  > То је лешинарска трговина са мртвим душама и гробовима .Србија облепљена читуљама, нестаје, смањује се из године у годину одавно, пре 1999.године…
  >
  > Чињенице желе да кривотворе виновници, да прикрију своју одговорност пред успаниченим народом Србије. И да кривицу са себе пребаце на друге. Зна се који су узроци катаклизме националног здравља, ко их је произвео, како и зашто, и ко је обеспомоћио народ да тако сачува STATUS QUO, ко и како се ућарио транзицијом. Руиниран и обеспомоћен народ се не може супротставити енормним богаташима: ДА МОГУ БЕЗ ОТПОРА ПРИВАТИЗОВАТИ ЗА БАГАТЕЛУ, ДА ПЉАЧКАЈУ НЕМОЋНЕ ГРАЂАНЕ, ДА СПРЕЧЕ ОНЕ КОЈИ ИХ МОГУ ТУЖИТИ ЗА НЕДЕЛА, ДА ОНЕМОГУЋЕ РЕСТИТУЦИЈУ, РЕХАБИЛИТАЦИЈУ, ЛУСТРАЦИЈУ, ДА СПРЕЧЕ СНАЖАН ОТПОР. ДА САЧУВАЈУ ЗАУВЕК status quo.
  >
  > Њима одговара обеспомоћен народ да од Србије заувек направе слепо црево Европе, царство корупције и пљачкашке некрофилије.
  >
  > Оно што је најтрагичније је порука коју овако шаљу остарелом и обесхрабреном народу Србије : још хиљаду година ћете обољевати и умирати као заморчићи, рађаћете децу без очију, синови ће вам бити стерилни и импотентни. Тајкуни нам прете. На делу је сејање дефетизма, застрашивање, убијање наде.Да прихвате јарам заувек.
  >
  > Значи, тајкуни имају намеру да наставе геноцидна дејства започета већ неколико деценија уназад, да тако пљачкаши заувек упропашћавају ову јадну земљу и да њен народ збришу..
  >
  > То би био реквијем за Србију и Србе.
  >
  > Спречимо оне који муте, у мутном се лови. Њих не интересује судбина милиона него њихове “ фирмице“, и да им се нико не може супротставити.
  >
  > Још нешто најтрагичније. Гео-окружење жели да Србима преко потплаћених или незналица у Србији, преко “ мудрих научника и њихових лешинарских скупова“, подметне кукавичје јаје вечите заваде са моћнима, и анти семитизма. Да тако Србе заувек изолује и осами. да их ОТПИШЕ и ДЕФИНИТИВНО И БЕСПОВРАТНО БАЦИ У КОРПУ ЗА ОТПАТКЕ.
  >
  > А они им се улизују.
  >
  > Та пропаст се може избећи засигурно, али не гурањем прста у очи свемоћнима, него мудром и учтивом дипломатијом. Кога је митити није га љутити.
  >
  > Како их придобити да нас спасу?
  >
  > Будући да се зна да је Америка најјача сила на планети, и да ће таква бити и у будућности, према њој се треба понашати дипломатски и са тактом, не гурати прст у очи. Велики и богати Јапан, који је претрпео ужасне последице по здравље од атомских бомби, се одувек према Америци односио са дужним поштовањем и уважавањем, са рафинираном дипломатском учтивошћу. Време је показало да је то било најмудрије решење. Мржња се мржњом не гаси, него повећава.
  >
  > Нажалост, снаге злобе и мржње према Србима, у свету, и унутар Србије, нарочито у блиском гео-окружењу, гурају озлојеђену и силовану изнурену и разједињену Србију у супротном смеру, у настављање конфронтација, уместо мудре дипломатије.
  >
  > Да тако Србе опет осаме у следећим годинама, или деценијама? Као што су по савету Ватиканских концила католичким бискупима на Балкану, учинили са Слободаном Милошевићем и СКЈ 1980-их и 1990-их година, да би се лако отцепили..
  >
  > Данас се води одлучна борба да се свет сврста у два табора: ПОБЕДНИЦИ и ОНИ КОЈИ ТО НИСУ. Србији је место у Победницима. А њу смушену и озлојеђену, злобници и мрзитељи, гурају против Победника, а да се они улижу и себе извуку из блата Губитника.
  >
  > На нашој страни су не само правичност и правда, него и ИСТИНА и АРГУМЕНТИ. Тако је увек било кроз историју, тако ће и бити ,ИСТИНА НА КРАЈУ ИЗАЂЕ НА ВИДЕЛО. И са нашим Косовом.
  >
  > Има симптома да се на планети нешто колосално кува . Доналд Трамп, је у праву када каже “ Срби су наши пријатељи“ . Натанијаху: “Срби и Јевреји су пријатељи од Римског доба“.
  >
  > “ Нашу судбину не одређују поступци других, него више како на те поступке реагујемо“-др. Мери Руварт. Лепа реч и гвоздена врата отвара.
  >
  > Ако будемо дипломатични и разумни, неће бити условљавања Русијом и Косовом. Биће како нама одговара. Изгледа да долази маколико стидљиво, час освешћења, да се наш народ спашава.
  >
  > Ми ову шансу треба да искористимо, потребна је велика мудрост.Узмимо своју судбину у своје руке. Будимо разумни и љубазни.
  >
  > Просветимо народ, ако мрзитељске емоције уступе место разуму, и подршци кроз можда учтиво и дискретно, исказано придруживање Победницима, не заносимо се, и Русија и Кина, Иран, Сирија, Венецуела, сви они из потаје, видљиво или дискретно, заговарају мудру дипломатију помирења и сарадње, учтиве дипломатије, (а нас изнурене неки злобници гурају да будемо “ Срби храбри момци, пркосни и поносни“) – нећемо бити губитници ни понижени, поражени. Него ће Србија тако узимајући своју судбину у своје руке, себи обезбедити БУДУЋНОСТ, ПРОСПЕРИТЕТ, СЛАВУ И ПОНОС, и место Србије које јој припада међу народима и државама планете.
  >
  > Нашом мудром политиком могу бити И ВУЦИ СИТИ И ОВЦЕ НА БРОЈУ. И ТОРОВИ, и БРОЈ СТАНОВНИКА и ДЕМОГРАФИЈА, И КОСОВО, и ОДНОС СА БРАТСКОМ РУСИЈОМ.. Са Русијом остајемо блиски, не дамо Косово.
  >
  > Ако кормило Србије не узму у руке прагматични експерти, Србија ће опет у годинама и деценијама које наилазе бити постварена у непријатеља, жртвеног јарца, страшило, у учионицу за подучавање незрелих народа, сатанизован народ без будућности, претваран у свеопштег кривца-жртвеног јарца “ Срби јаки момци“..
  >
  > А на срећу енормних транзиционих богаташа, геноцидних некрофила
  >
  > Нова незамислива СРПСКА ТРАГЕДИЈА.
  >
  > Ми ову шансу треба да искористимо, потребна је велика мудрост. БИТИ ИЛИ НЕ БИТИ!
  >
  > Предлози:
  >
  > I.
  >
  > Оформити КОМИСИЈУ ЕКСПЕРАТА састављену од представника из Србије, Америке, Русије, ОУН и Светске здравствене организације, поред лекара и здравствених радника, социолога и политиколога, политичара, треба укључити научне раднике математичаре и статистичаре. Ова Комисијаби би требала :
  >
  > 1.Проучити тренд раста инкриминисанх обољења од 1972 до данас, установити да ли постоји статистички значајна корелација између раста обољења до 1999.године у поређењу са оним од 1999.године до данас
  >
  > 2. установити токсичност бачених бомби.
  >
  > 3.у међувремену се учтиво обратити САД и мећународној заједници да помогну Србији да прецизно лоцира и уклони бачени уранијум и радио-активни отпад, и да виновник испоручи разумну накнаду штете.
  >
  > 4. Спровести научно истраживање да се окткрију узроци националне здравствене катаклизме, и препишу МЕРЕ.
  >
  > II.
  >
  > Изаћи пред Америку и Русију и рећи им: ГОСПОДО, НАШ НАР ОД НЕСТАЈЕ, РЕЦИТЕ НАМ ШТА ДА СРБИЈА УЧИНИ ДА ЊЕН НАРОД НЕ БУДЕ ЗБРИСАН?
  >
  >
  >
  >
  >

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here