“За стварање пандемије не треба вирус, само пар стотина милиона евра за медије, политичаре и подгузне мухе”

Поделите:

“За стварање пандемије не треба вам посебно опасан вирус, треба вам неколико стотина милиона евра за медије, политичаре и подгузне муве – квазизнанственике и квазиполитичке аналитичаре, сматра еуропарламентарац Мислав Kолакушић који сматра како главно узрок пандемије није вирус него људска похлепа.

‘Параполитички’ стожери” диљем свијета омогућили су неколицини појединаца да повећају своју имовину за стотине милијарди евра, а милијардама људи диљем света одузели слободу, здравље, радна мјеста, садашњост и будућност. Данас када губимо стотине хиљада радних мјеста широм Европске уније, а грађани трпе тешке посљедице, богатство појединаца се на рачун уметно изазване кризе повећава за десетине милијарди евра. У ту сврху користе медије и друштвене мреже за ширење страха без знанственог утемељења којим утичуу на политичке одлуке и увођење драстичних мера супресије економских активности, упозорава Kолакушић.

Уједно критизира и Европски парламент чији је члан:

“Европски парламент је пропустио прилику окупити на једном мјесту најистакнутије свјетске епидемиологе и вирологе како бисмо заједно чули што све знају и предлажу у вези с једном од многобројних мутација коронавируса те о његовој стварној опасности за наше животе. Пропустили смо се истином и чињеницама супротставити вирусно-пандемијским профитерима који су лажима и полуистинама створили хорор-издање Царева новог руха и штокхолмскога синдрома.
Позивам грађане да заједно затражимо да се у Европски парламент доведу најистакнутији светски епидемиолози и виролози како би се створио реалан, разуман и одржив оквир сузбијања коронавируса и зауставили вирусно-пандмијски профитери у походу уништења здравља и живота милиона људи диљем Европске уније.

Уколико не зауставимо тај јединствен образац понашања који штети милијардама људи, зашто мислите да то неће постати трајан начин живота?, закључује Kолакушић.

paraf.hr

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here