Мокрогорска школа менаџмента у асоцијацији светских пословних школа БГА

Поделите:

Мокрогорска школа менаџмента је прва српска образовна институција која је примљена у престижну асоцијацију и међународно акредитационо тело светских пословних школа, Businessgraduatesassociation BGA. Визија тог удружења је у промоцији глобалног менаџмента, стварању позитивног утицаја и целоживотно учење.

“Придруживање једној оваквој организацији, која тренутно укључује више од 150 светских пословних школа ће омогућити нашој школи да се акредитује по међународним стандардима, да се повеже са другим пословним образовним институцијама. Оно што је још важније, је да пружи прилику нашим студентима да се повежу са својим колегама из целог света у циљу личног и професионалног развоја”, истакао је Срђан Јанићијевић, директор и оснивач Мокрогорске школе менаџмента.

Нагласио је да овим кораком МШМ започиње процес међународне валидације а затим и акредитације свог модела образовања,  Додао је и да ће у том процесу морати да демонстрирају утицај који тај образовни модел има на пословну заједницу водећи се Принципима за образовање у менаџменту Уједињених нација (ПРМЕ).

“Наш циљ је да наше менаџмент програме и пословне догађаје додатно унапредимо додајући међународну димензију, повезивање пословних људи и најбољу праксу из целог света”, поручио је Срђан Јанићијевић пише РТС.

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here