#1од5милиона оптужио Анасоновићеву да ради за власт-у полицији вратили њен телефон који јој је поклонио Ђилас?!!

Ко ради за власт а ко за Ђиласа, или је то уствари исто?

Поделите:

Лидерка 1 од 5 милиона је прво објавила фотографију из полицијске станице

Једна од лидерки покрета 1 од 5 милиона, Теа Вукадин, објавила је данас фотографију из Полицијске станице Звездара и написала “Поздрав из полицијске станице. Ухапси ме данас Небојша”.

Ова интригантна објава привукла је многе коментаре, па смо позвали Теу Вукадин.

Она нам је рекла следеће:

– Дошла сам да предам телефон Јелене Анасоновић који јој је Ђилас купио. Додуше нисам сигурна да је то тај, али ваљда је сентиментално везана, пошто по њеним последњим наступима само то можемо да закључимо. Наиме, Јелена је неосновано тужила једног члана организације за крађу телефона. Ја сам позвана као сведок да дам изјаву.

Након што јој је Покрет #1од5милиона поправио поломљен екран на телефону, однела сам га данас у ПС Звездара.

Такође морам да кажем да постоје докази да телефон није украден веч га је својевољно оставила код једног члана Покрета, као што постоје докази да је поправљен и достављен у горе наведену станицу.

Верујем да је веома сентиментално везана за тај телефон и зато хоћемо да испоштујемо њену везаност за предмете али не за људе који због њене идеје да организује протесте данас имају пријаве, или чекају исте. Према нашим информацијама преко 30 људи из 1од5 чекају пријаве, од који сигурно 10 двоцифрен број због разноразних перформанса. Али све је то небитно. Битно је да је она пре два месеца била на страни власти, и дала интервју, а сада изгледа као да ради за опозицију. Што је исто ок. Само нека одлучи за кога ради. Ми смо наставили организовање протеста, наставили борбу против власти, сада и против ове и овакве опозиције. Хоћемо да променимо систем, али би до тада ваљало да останемо на слободи – рекла је Теа.

Еспресо

Поделите:

1 коментар

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here