450 Јагодинаца отпутовало у Паралију са Палмом

Поделите:

Политичко-привредна делегација имаће сусрете са колегама у Kатеринију, Солуну и области Пиреја

У организацији Скупштине града Јагодина, вечерас је аутобусима у Паралију отпутовало 450 грађана тог града, који ће у грчком летовалишту под Олимпом боравити до 1. септембра.

Реч је о политичко-привредној делегација, просветним радницима, пензионерима, али и запосленима у Јавном комуналном предузећу “Стандард”, који брину о чистоћи, водоснабдевању и функционисању града а међу којима је и велики број оних који никада нису били у иностранству или на мору.

На челу делегације је председник Скупштине града и народни посланик Драган Марковић – Палма.

Марковић је изјавио новинарима да боравак у Грчкој овако бројне делегације “финансирају донатори и пријатељи Јагодине”.

Просветари ће у овом делу Грчке посетити неколико просветних установа и упознати се са наставним плановима и програмима који се спороводе у њиховим основним школама, а идентичан је плановима и програмима образовног система Европске уније.

Политичко-привредна делегација имаће сусрете са колегама у Kатеринију, Солуну и области Пиреја.

У Паралији ће бити и затворена Kанцеларија Јединствене Србије, чији је лидер Марковић, а која се четврту годину за редом, како је увек истицано, у овом туристичком месту преко лета не бави политиком, већ помаже туристима из Србије у овом делу Грчке, ако имају одређене проблеме.

Затварању Kанцеларије, како је најављено, присуствоваће конзул Србије у Солуну Синиша Павић, челници Паралије и градоначелник Kатеринија Савас Хиовидис.

Танјуг

Поделите:

1 коментар

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here