“Ако емисија не буде могла да се ради као до сада, неће је ни бити”

Поделите:

“Вучић је председник свима нама и онима које воли и онима које не воли, не можемо да не плаћамо порез јер нас председник не воли”, рекао је водитељ Иван Ивановић и поручио да је председник Србије коментарисао ствари које није видео, ни чуо, а у вези са његовим коментарима на рачун извештавања Студија Б

Водитељ Иван Ивановић је у Јутарњем програму Н1 коментарисо недавну продају телевизија “О2” и “Прва”, на којој се приказује и његова емисија. Он је рекао да уколико његова емисија не буде могла да се ради као до сада, неће је ни радити.

“Руководоство (телевизије) се неће мењати, видећемо у јануару кад дође нови власник шта ће бити, ми водимо разговоре међу собом на Првој. До нове године ће се знати шта ће бити, како ће да изгледа уређивачка политика. Промена власника је компликована тема. Ја лично мислим да ја ту немам чему да се надам, али то је моја кућа, видећемо како ће то да изгледа. Ја верујем у истину и слободу и морам да стојим усправно и будем спреман на све што живот може да баци на мене”, рекао је Ивановић.

Он је објаснио да је успео да се избори да емисија изгледа овако каква је данас, и да је то заслуга менаџмента.

“Омогућили су грађанима Србије да имају једну емисију. Уколико та емисија не буде могла да се ради као до сада, ја је нећу радити. Храброст се показује решеношћу да стојиш испред својих принципа”, рекао је Ивановић.

Ивановић је замерио председнику Вучићу што је, како је рекао, коментарисао ствари које није видео, ни чуо, а у вези са његовим коментарима на рачун извештавања Студија Б са протеста “Стоп крвавим кошуљама”.

“Вучић је председник свима нама и онима које воли и онима које не воли, не можемо да не плаћамо порез јер нас председник не воли. Неинтелигенто је коментарисати ствари које ниси видео ни чуо. Ја нећу да се бијем, мене то не интересује”, рекао је између осталог Ивановић.

Nedeljnik

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here