Алах дозвољава муслиманима да силују жене, које су друге вере! (ВИДЕО)

Поделите:

Групе које верују у исламску супремацију над особама друге вере све више узимају маха. Професорка Суад Салех, са каирског универзитета Ал-Азар, током гостовања на једној телевизији, изговорила је речи које нико не би сматрао да може да изговори једна жена, поготово образована.

Она је прво говорила о исламу и ропству.

„Робови су постојали и пре ислама. Робље је постојало у многим земљама, не само међу Арапима у пред исламском добу. Ипак, када се појавио ислам, ропство је постављено на своје место, тако што се ограничило на легитимне ратове које су муслимани имали с њиховим непријатељима“, казала је.

Салех је даље наставила да иако је немогуће да се уђе у рат са Израелом, који се помиње као непријатељска земља, све је у Алаховој моћи.

„У том случају, како бисте понизили ратне заробљенице оне постају власништво војних заповедника, или муслимана. Они могу имати сексуалне односе са њима, баш као што имају са својим женама“, казала је.

Салех је осудила оне који доводе Азијаткиње као ропкиње са којима ће имати односе, јер каже, то није по исламу.

„Ислам каже – жена је или супруга или ропкиња“, рекла је.

Поделите:

2 Коментари

  1. Tek da se zna šta nas čeka kad ih bude koliko i nas,brzo smo zaboravili turke a i naše muslimane slabi znamo.Nema nište oholije i surovije od muslimana na vlasti a ništa ljigavije kad nisu vlast.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here