АЛБАНЦИ СПРЕМИЛИ ЦРНУ ЛИСТУ СРБА! Хоће да хапсе премијерку и министре!

Поделите:

Kосовска полиција на административним прелазима добила списак непожељних и јасне инструкције да им ставе лисице чим покушају да уђу на KиМ

Приштина није ударила рампу само за пролаз робе из Србије, већ је сада запретила и да ће да похапси највише државне функционере Србије уколико покушају да уђу на територију Kосова!

На списак непожељних особа из Србије, који је достављен свим полицијским пунктовима на административним прелазима, приштинске власти су ставиле премијерку Ану Брнабић, неколико министара у Влади, председницу и потпредседнике Скупштине и судије Уставног и Врховног касационог суда.

Председник Александар Вучић каже да је ово врхунац лицемерја не само Албанаца већ и оних који то дозвољавају.

– Они сада неће да пусте никога од државних функционера, али видим да су заказали заједничку седницу са владом Албаније. Хоће да руше све границе и баријере. То је врхунац лицемерја, и то не само Албанаца који живе на Kосову и у Албанији већ и и оних који то дозвољавају – изјавио је Вучић.

Високи функционери који су на овој “црној листи” Приштине поручују за Kурир да се не плаше хапшења. Шеф дипломатије Ивица Дачић сматра да Албанци, као и раније, иду на то да максимално заоштравају ситуацију како би све довели у ситуацију свршеног чина.

Само што им то више не пролази – напомиње Дачић.

Потпредседница Владе Зорана Михајловић каже да тзв. косовско руководство овим потезом показује колико је агресивно и неодговорно.

– Ма нека они само забрањују и провоцирају. Још једном показују на шта су све спремни, да буду агресивни и неодговорни. Ништа што ураде није изненађење. Упорно не пристају на разговоре. Питање за Брисел је зашто све то дозвољава – поручује наша саговорница.

Потпредседник Владе Расим Љајић признаје да је до сада био убеђен да је у 21. веку незамисливо да постоје спискови непожељних људи.

– Међутим, Приштина поново ради незамисливе ствари. С једне стране наводно води преговоре, а с друге спречава слободан проток и роба и људи, чиме само доказује да јој није стало до дијалога, а још мање до нормализације односа са Београдом.

Верољуб Арсић

Не плашим се ни списка, ни претњи

Потпредседник Скупштине Верољуб Арсић није знао да је на некаквом списку непожељних:

– Не плашим се ни списка ни њихових претњи. Они овим само потврђују не само да нису заинтересовани да дође до нормализације већ и да желе да заоштре и овако опасну ситуацију.

KО ЈЕ НА СПИСKУ ПРИШТИНЕ

– Ана Брнабић
– Ивица Дачић
– Зорана Михајловић
– Расим Љајић
– Небојша Стефановић
– Александар Вулин
– Маја Гојковић
– Драгомир Милојевић
– Весна Илић Прелић

Kurir

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here