Албанска деца крадена и продавана у Србији: Ево ко су све Албанци од познатих Срба!

Поделите:

Сви смо чули за приче о крађи деце из породилишта која су касније продавана. Знамо за случајеве украдене српске деце која су завршила у албанским породицама, али до сад нисамо знали да су се дешавале крађе и препродаје и у обратном правцу.

Kако наш извор из Албаније наводи, на хиљаде малих Албанаца и Албанки је продато породицама широм некадашње Југославије.

Најпознатији случајеви крађе и препродаје деце су они где су близанци продавани а касније ти исти постајали познате јавне личности. Тако данас имамо читаву плејаду идентичних познатих личности у Србији, на Kосову и у Албанији.

 

Ми ћемо само навести неколико њих, а сличност је више него очигледна тако да се не мора ни доказивати.

Познати српски глумац и ТВ водитељ, Милан Kалинић, је заправо рођени брат близанац познатог албанског политичара Беџета Пацолија. Милан је украден из породилишта у Приштини и проглашен мртвом бебом. После је продат Србима.

Зорана Михаиловић је рођена у породици Тахири у Призрену, као сестра близнакиња Едите Тахири. Одмах након рођења је проглашена мртвом бебом и продата Србима из Тузле. – тврди наш извор из Албаније.

Најочигледнији случај је код Сергеја Трифуновића и Едија Раме. Ту се, како тврди наш извор из Албаније, јасно и недвосмислено види да су у питању браћа близанци. Из породилишта у Тирани од породице Рама, украдено је мушко дете, које је продато негде у Југославију. Kасније се испоставило да је дете продато у Мостар породици Трифуновић и да је то данашњи познати глумац Сергеј.

Milan Kalinić i Sergej Trifunović

Сличност између Сергеја Трифуновића и Едија Раме је толика да је једном приликом Еди Рама платио Сергеју да га мења на једном међународном панелу. Нико од присутних није приметио разлику, мада је Сергеј све време говорио на српском језику.- тврди наш извор из Албаније. Поред тога, очита је разлика између Сергеја и његовог, наводног, брата Бранислава, који уопште не личе међу собом.

 

Сатирични сајт Зицер

 

Поделите:

3 Коментари

 1. Неморално је правити идиотске шале са људским трагедијама.
  Овакве чланке је могао само да смисли покварени ум Удбаша, Усташа и Есесоваца.
  Имајте на уму да је иза крађа деце Срба стајала крвава комунистичка Удба.
  Срамота треба да је и уредника Видовдана који је допустио да се овако џубре објави.

 2. totalna i potpuna neistina ali mora se priznati da pored facijalne sličnosti gore pomenute osobe ništa zajedničko nemaju..
  čak je Rama za celu glavu viši of Sergeja Trifunovića..
  ovi na satiričnom sajtu zicer palamude ili bolje rečeno srpski oštre jege na slanini..

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here