Albanska deca kradena i prodavana u Srbiji: Evo ko su sve Albanci od poznatih Srba!

Podelite:

Svi smo čuli za priče o krađi dece iz porodilišta koja su kasnije prodavana. Znamo za slučajeve ukradene srpske dece koja su završila u albanskim porodicama, ali do sad nisamo znali da su se dešavale krađe i preprodaje i u obratnom pravcu.

Kako naš izvor iz Albanije navodi, na hiljade malih Albanaca i Albanki je prodato porodicama širom nekadašnje Jugoslavije.

Najpoznatiji slučajevi krađe i preprodaje dece su oni gde su blizanci prodavani a kasnije ti isti postajali poznate javne ličnosti. Tako danas imamo čitavu plejadu identičnih poznatih ličnosti u Srbiji, na Kosovu i u Albaniji.

 

Mi ćemo samo navesti nekoliko njih, a sličnost je više nego očigledna tako da se ne mora ni dokazivati.

Poznati srpski glumac i TV voditelj, Milan Kalinić, je zapravo rođeni brat blizanac poznatog albanskog političara Bedžeta Pacolija. Milan je ukraden iz porodilišta u Prištini i proglašen mrtvom bebom. Posle je prodat Srbima.

Zorana Mihailović je rođena u porodici Tahiri u Prizrenu, kao sestra bliznakinja Edite Tahiri. Odmah nakon rođenja je proglašena mrtvom bebom i prodata Srbima iz Tuzle. – tvrdi naš izvor iz Albanije.

Najočigledniji slučaj je kod Sergeja Trifunovića i Edija Rame. Tu se, kako tvrdi naš izvor iz Albanije, jasno i nedvosmisleno vidi da su u pitanju braća blizanci. Iz porodilišta u Tirani od porodice Rama, ukradeno je muško dete, koje je prodato negde u Jugoslaviju. Kasnije se ispostavilo da je dete prodato u Mostar porodici Trifunović i da je to današnji poznati glumac Sergej.

Milan Kalinić i Sergej Trifunović

Sličnost između Sergeja Trifunovića i Edija Rame je tolika da je jednom prilikom Edi Rama platio Sergeju da ga menja na jednom međunarodnom panelu. Niko od prisutnih nije primetio razliku, mada je Sergej sve vreme govorio na srpskom jeziku.- tvrdi naš izvor iz Albanije. Pored toga, očita je razlika između Sergeja i njegovog, navodnog, brata Branislava, koji uopšte ne liče među sobom.

 

Satirični sajt Zicer

 

Podelite:

3 Komentari

 1. Nemoralno je praviti idiotske šale sa ljudskim tragedijama.
  Ovakve članke je mogao samo da smisli pokvareni um Udbaša, Ustaša i Esesovaca.
  Imajte na umu da je iza krađa dece Srba stajala krvava komunistička Udba.
  Sramota treba da je i urednika Vidovdana koji je dopustio da se ovako džubre objavi.

 2. totalna i potpuna neistina ali mora se priznati da pored facijalne sličnosti gore pomenute osobe ništa zajedničko nemaju..
  čak je Rama za celu glavu viši of Sergeja Trifunovića..
  ovi na satiričnom sajtu zicer palamude ili bolje rečeno srpski oštre jege na slanini..

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here