Албански певач спотом разбеснео целу Србију! Медвеђу сместио у Велику Албанију!

Поделите:

Певач из Приштине Аријан Агуши познатији као “ГОЛД АГ” снимио је песму о Медвеђи, као и спот у овом месту на југу Србије, прозивајући га делом Велике Албаније. Челници ове општине тврде да је реч о очигледној провокацији.

Kако преноси Југмедиа, у својој песми, за коју је спот снимио у центру Медвеђе и у појединим деловима Приштине, овај тридесетједногодишњи певач, иначе родом из Прешева, пева о томе како је Медвеђа увек била део и да ће поново бити део Велике Албаније.

A PO JU PËLQEN 🎤

A post shared by Gold AG (@arianagushiages) on

“Све лепоте света што сам видео нису као мој праг, моја Медвеђа… Сваки пут када је мој тата спалио праг од Медвеђе до Санџака, тако су и албански Албанци нестали са земљине површине, мртви од туге због ненаквог шљама…“, део је превода ове песме у којој певач снива о Великој Албанији.

Он у споту стоји испред самог улаза у зграду Општине Медвеђа и на крају се буди из сна, разочаран што ова општина још увек није део албанске земље.

Његови фанови и пратиоци на друштвеним мрежама оставили су на хилајде коментара подршке овом уметнику за кога кажу да је „једини који додирује теме о томе где Албанци живе и стоје“ и да их је овом песмом „частио“ и упоређују га са муслиманским богом.

Надлежни да реагују

Председник општине Медвеђа Небојша Арсић оцењује да је реч о провокацији и да је од надлежних органа добио информацију да се испитује овај случај.

У локалној смаоуправи кажу да је спорно и када је овај видео спот у центру Медвеђе снимљен и претпостављају да је реч о викенду када на улицама има мало људи.

Овај спот запалио је и део албанске популације у Медвеђи и Сијаринској Бањи који певачу остављају коментаре подршке на друштвеним мрежама.

Подсетимо, ово није први пут да певач из Приштине изазове буру у јавности поводом неке песме. Наиме, он је пре две године објавио спот и песмну под називом “Пушка слободе” која је изазвална узнемиреност међу Србима на Kосову и Метохији.

Он је тада у споту објављеном на друштвеним мрежама и Јутјубу приказао како припадник такозване ОВK наводно убија српске полицајце с леђа, а после “храбре” ликвидације гази их и узима им оружје, а спот је убрзо и уклоњен са свих друштвених мрежа.

 

 

Курир

Поделите:

1 коментар

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here