Албански шпијун открива: О подели Косова и Метохије ће се говорити у Бриселу!

Поделите:

Приштински портал ”Коха”, позивајући се на своје изворе, тврди да је једна од опција у преговорима у Бриселу да се Лешак и Лепосавић, општине на северу КиМ, замене за Прешево и део Бујановца. Председник Косова, Хашим Тачи, међутим, није желео да говори о овој теми, али је казао да постоји вероватноћа да  размена територија буде једна од тема у Бриселу.

”Не говорим о писањима која немају адресу, спекулацијама и лажним вестима, не желим да коментаришем.”, рекао је Тачи. Тачи, како преноси Коха, није био у могућности да обећа да неће бити размене територија, али је оставио отворену могућност да ”две независне државе могу да потпишу било какав споразум.”.О дијалогу у Бриселу у понедељак се расправљало и у Скупштини Косова,а Телеграф преноси да је Милиам Зека посланик партије НИСМА Фатмира Љимаја, изнео тврдњу да ће подела Косова, односно размена територија бити на дневном реду преговора у Бриселу.

”Питате хоће ли на Косову бити поделе и размене територија, ја вам као шпијун који има контакте са Бриселом, кажем да ће то бити тема.”, тврди Зека.

Бујановачке  

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here