Александар Киш: Још једна превара опозиционих ботова – како ради ботовска машина Савеза за Србију

Поделите:

Још једна превара опозиционих ботова – како ради ботовска машина Савеза за Србију

Пред сваке изборе захуктава се изборна кампања, али и политичка блаћења и пљувања, намештања, подметања и монтаже.

Награда за врхунац ботовања и фото монтажа треба да овога пута иде у руке “опозиције” – или бар Савеза За Србију.
Они су толико предњачили у ботовском пљувању доктора, медицинара и стручњака, на сваку објаву на друштвеним мрежама их вређали и омаловажавали да је то постало трагично.
Али врх врхова је када су компелтно – измислили једну цело особу. Да. Измислили. Особу. И то медицинску сестру, наводно незадовољну Вучићем. И дали јој име. Тијана Стаменковић, медицинска сестра стара 34 године, која је незадовољна “вучићевим лажима” отишла у Немачку, и то у Хајделберг.

За неупућене сасвим реално звучи, има толико људи који траже срећу у иностранству. И доста људи прихвата сваку вест коју прочита на друштвеним мрежама. Тако су Ђиласови ботови одрадили феноменалан посао, да им и ЦИА и KГБ честитају! Измислили су сасвим нову особу, дали јој школу, име, презиме, чак и ново место пребивалишта. Kако човек да у то не поверује?
Само једну грешку су имали. Превише детаљно су радили – ставили су слику “Тијане Стаменковић” како обучена у заштитну опрему, држи папир на коме пише “Збогом земљо моја” уз псовање Вучића. (То је било пре него што се Ђилас расплакао од три дана викања “Ђиласе лопове”, али хајде нећемо о томе). И та слика друштвеним мрежама и интернетом.

Међутим нису рачунали да ће неко да то проверава. Али јесте – и испало је да је “Тијана” у ствари генеричка слика фото модела у одећи медицинске сестре, скинута да “Adobe” овог сајта са сликама – и да у руци држи празан папир на који корисник допише све шта жели.

То је објављивано и чак на званичној ФБ страници једног локалног Савеза за Србију
А наравно је постало вирално на Твитеру где је дељена објава више хиљада пута. Уз све наведено, достизала је ботовска мрежа Савеза за Србију те пропорција да је фалсификат представљен као “порука медицинара са прве линије за Вучића”

Цела ова прича би им можда и прошла али неко се помало разуме у те ствари. И ко зна колико “истинитих” прича су тако подметнули. Међутим оно што је занимљиво је то, да скидање слике са “ADOBE” овог сајта није бесплатно те да кошта око 80 $ месечно. Што значи да је то урађено од стране неке фирме, вероватно новинарског предузећа, које узима лиценце за такве генеричке слике.

То може даљом анализом да нас одведе колико је ботовска машина тајкуна заиста разграната. Но и ово је сасвим довољно да се види чиме се све служе.

Александар Kиш

Поделите:

1 коментар

  1. “да се види чиме се све служе” – ИХ, па од ТитЕ им остануло! Половина тих људи – узгред, они се КУНУ и ЗАКЛИЊУ у демос-кратеин – су деца ДОШЉАКА у БГ, чији су дедови стрељали власнике кућа и станова у које су се усељавали. Па им ни то није било довољно – гле ЧУДА од АМЕРИКАНСКИХ ЗЕЛЕМБАЋА! Шушка море… од шуштања се не чује плач Србадије продате уставом СФРЈ из 1974. године, а некада познато као “Косово република”. Друга оловина њихових сабораца, такорећи брардзинармз, као друга фракција комуноусташтва, оде, ни мање ни више, у нове националисте. Можете мислити – јахачи српских свештеника, убице из удбашких подрума, постали ЕКСТРА СРБИ; додуше, онако како они замишљају Србе (баш као и усташе…). Врх Шешељеве странке и главну филијалу представљају тајне пандурске службе које описа добри нам Душко Ковачевић – сећате се Боре Тодоровића у улози пандура?… Пече савест, па је ваљда лакше истрести се на вечитом непријатељу – Србији.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here