АЛО: Посланик Двери измислио атентат!

Поделите:

Срђан Ного слагао полицију да је неко покушао да га убије.

Посланик у Скупштини Србије и функционер “Двери” Срђан Ного измислио је да је неко покушао да га убије, сазнаје “Ало!”

Ного је 11.10.2017. године у Београду на углу Kнеза Милоша и Бирчанинове доживео саобраћајну несрећу, после које је на друштвеним мрежама објавио да му је неко “чачкао аутомобил”.

– Нисам могао да исконтролишем возило, само сам изгубио контролу над воланом. Осовина левог точка је отпала, дао сам исказ полицији и затражио вештачење возила – рекао је Ного после несреће.

Ипак, како сазнајемо из извора блиских истрази потпуно другачија ситуација одвила се на београдским улицама.

– Ного је све измислио. Он је причао мобилним телефоном док је управљао својим возилом и онда је скренуо у забрањену траку и закуцао се у “голф” и изазвао судар са још четири аутомобила – открива нам наш извор.

 

 

Ало

Поделите:

1 коментар

  1. орам даодговорим овим алоплаћеи изфдајицима. Уистрази икадсе е прича аоајкопроговоритаје води истрагу. Друго од силине ударца приликом незгоде не пуца полуосовина. Треће два дана пре незгоде су му исекли гуму на возилу и то скупштинском паркингу. Шта да није којим случајем посланик он би иоодавно избрисан а ико е би писао по новинам о њему. Зна се кога контролише вучић и шта ко мора фа напише и да извређа и понизи ту личност. Чудо о томе ове џукеле на написаше нешто-

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here