Америчка компанија Three Square Market прва у свету почела да чипује сараднике

Поделите:

ПРВИХ 150 ВЕЋ ИМА ЧИП ИЗМЕЂУ ПАЛЦА И КАЖИПРСТА – НАВОДНО СУ ДОБРОВОЉНО ПРИСТАЛИ

Бос компаније Тод ВЕСТБИ: Чипови су величине зрна пиринча. Цена „уграђивања“ једног чипа је 300 долара. Помоћу уграђених чипова није могуће – нити ће бити могуће – одредити где се чиповани налази у датом моменту
АМЕРИЧКА технолошка компанија Тхрее Сqуаре Маркет прва је у Сједињеним Државама почела да својим сарадницима да под кожу имплантира – чипове!

Ово је објавио бос компаније Тод Вестби у интервјуу телеканалу ЦНБЦ. Притом је додао:

„Хируршко стављање чипова под кожу је исправна одлука која ће допринети иновационом напретку компаније. Ми смо први у САД који смо се окренули чиповању. И ја и чланови моје породице у најскорије време ћемо се чиповати“.

Вестби наглашава да ће чипови бити коришћени уместо пропусница за улазак у зграде компаније, а такође за куповину хране.

Он наглашава да је шведска фирма БиоХаџ Интернатионал – која је партнер Тхрее Сqуаре Маркет – већ чиповала 150 његових сарадника.Вестби наглашава да су чипови величине зрна пиринча и да се стављају под кожу између палца и кажипрста.

Цена „уграђивања“ једног чипа је 300 долара.

Вестби наглашава да су амерички надлежни државни органи већ одобрили чиповање. Упркос томе, чиповаће се наводно само они који на то сами добровољно пристану.

Он посебно указује да помоћу уграђених чипова није могуће – нити ће бити могуће – одредити где се чиповани налази у датом моменту.

„Пиринач“ – према његовим речима – реагује само када је од „читача“ удаљен 15 центиметара.

Вест уверава да хакерски упади у његов „пиринач“ нису могући.

Британски телеканал Би-Би-Си раније је објавио да је 50 сарадника Тхрее Сqуаре Маркет пристало да буде чиповано.

Факти

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here