АМЕРИЧКИ МЕДИЈИ ПОЧЕЛИ ДА ОПРАВДАВАЈУ ПЕДОФИЛИЈУ: Иза свега стоје Хилари и Бил Клинтон

Поделите:

Садашњи талас медијског оправдавања педофилије у САД није нов. Заправо све је почело 2014. редакционим чланком у Њујорк Тајмсу „Педофилија је растројство, није преступ“. Чланак почиње подсећањем старијих читаоца на прве љубави. „То је могао бити вршњак или комшија…“ Лист отворено повезује дечје маштарије са осећањима љубави код одраслих, стварајући представу да је све то нормално. Чланак који је објављен, сазнало се, имао је своје тајне спонзоре, а циљ је био да се јавности каже да педофили нису одговорни за своју “љубав” према деци.

Америчке законе који предвиђају казне за педофилију редакција листа Њујорк Тајмса проглашава „недоследним и ирационалним“.

Харвардска медицинска школа саопштила је да међу кажњеним педофилима постоји велики проценат рецидивизма (повратништва) – 50 посто.  Друго опширније истраживање педофилије казује да четвртина хетеросексуалних педофила, те половина хомосексуалних и бискесуалних педофила понављају своје преступе у односу према деци.

Зато би друштво требало да такве људе лечи. Но, питање је да ли лечење помаже. Друго питање је да ли је боље педофиле лечити или држати у затвору. Нека истраживања овог проблема показују да од 109 педофила који су лечени, 37 је поновило преступ.

Шта се крије иза ове медијске кампање у корист педофила?

Аутор Рајан Кристијан сматра да иза свега стоји Хилари Клинтон, која је учесник афере познате као „Пицагејт“. Да подсетимо, ради се о шокантном открићу да су Хилари и Бил Клинтон помогли  жени осуђеној за трговину децом, Лаури Силсби (познатој и као Лаура Гаилер), што је резултирало смањењем казне“. Деца су завршавала у подруму пицерији “Комет Пинг Понг”, власника који је подржавао Клинтонову и Барка Обаму. Тамо су их посећивали високо постављени политичари. (Све ово је коментарисала и новина која излази у Србији, “Блиц” назвавши аферу “најбизарнијом теоријом завере”  

 

                                 Хилари Клинтон и ухапшена за трговину децом Лаура Силсби

 

 

Силсби је ухапшена на граници са Хаитијем приликом покушаја да прошверцује ни мање ни више него 33 деце без документације. После хапшења Силсбијеве, ухапшен је и њен адвокат Јорге Пуело, због међународне трговине женама и малолетницама из Централне Америке и Хаитија. Ова вест је у потпуности била игнорисана од западних медија, посебно оних које контролише клан Клинтонових.

После свега америчка јавност је убеђена да пропаганду педофилије у медијима наручују високи званичници САД, који зузимају водеће политичке функције у држави. Због тога и нема борбе против педофилије, већ заштите оних који силују децу.

 

ПРИРЕДИО: Центар академске речи

ИЗВОР: The Blatant NYT Attempt

Поделите:

1 коментар

  1. Nista novo ovo zna citav svet. Jedno vrlo poremeceno drustvo koje zasluzuje da nestane sa zemaljske kugle. Pa ko trguje decom migranata I organizuje decije bordele nego visoki Americki zvanicnici.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here