AMERIČKI MEDIJI POČELI DA OPRAVDAVAJU PEDOFILIJU: Iza svega stoje Hilari i Bil Klinton

Podelite:

Sadašnji talas medijskog opravdavanja pedofilije u SAD nije nov. Zapravo sve je počelo 2014. redakcionim člankom u Njujork Tajmsu „Pedofilija je rastrojstvo, nije prestup“. Članak počinje podsećanjem starijih čitaoca na prve ljubavi. „To je mogao biti vršnjak ili komšija…“ List otvoreno povezuje dečje maštarije sa osećanjima ljubavi kod odraslih, stvarajući predstavu da je sve to normalno. Članak koji je objavljen, saznalo se, imao je svoje tajne sponzore, a cilj je bio da se javnosti kaže da pedofili nisu odgovorni za svoju “ljubav” prema deci.

Američke zakone koji predviđaju kazne za pedofiliju redakcija lista Njujork Tajmsa proglašava „nedoslednim i iracionalnim“.

Harvardska medicinska škola saopštila je da među kažnjenim pedofilima postoji veliki procenat recidivizma (povratništva) – 50 posto.  Drugo opširnije istraživanje pedofilije kazuje da četvrtina heteroseksualnih pedofila, te polovina homoseksualnih i biskesualnih pedofila ponavljaju svoje prestupe u odnosu prema deci.

Zato bi društvo trebalo da takve ljude leči. No, pitanje je da li lečenje pomaže. Drugo pitanje je da li je bolje pedofile lečiti ili držati u zatvoru. Neka istraživanja ovog problema pokazuju da od 109 pedofila koji su lečeni, 37 je ponovilo prestup.

Šta se krije iza ove medijske kampanje u korist pedofila?

Autor Rajan Kristijan smatra da iza svega stoji Hilari Klinton, koja je učesnik afere poznate kao „Picagejt“. Da podsetimo, radi se o šokantnom otkriću da su Hilari i Bil Klinton pomogli  ženi osuđenoj za trgovinu decom, Lauri Silsbi (poznatoj i kao Laura Gailer), što je rezultiralo smanjenjem kazne“. Deca su završavala u podrumu piceriji “Komet Ping Pong”, vlasnika koji je podržavao Klintonovu i Barka Obamu. Tamo su ih posećivali visoko postavljeni političari. (Sve ovo je komentarisala i novina koja izlazi u Srbiji, “Blic” nazvavši aferu “najbizarnijom teorijom zavere”  

 

                                 Hilari Klinton i uhapšena za trgovinu decom Laura Silsbi

 

 

Silsbi je uhapšena na granici sa Haitijem prilikom pokušaja da prošvercuje ni manje ni više nego 33 dece bez dokumentacije. Posle hapšenja Silsbijeve, uhapšen je i njen advokat Jorge Puelo, zbog međunarodne trgovine ženama i maloletnicama iz Centralne Amerike i Haitija. Ova vest je u potpunosti bila ignorisana od zapadnih medija, posebno onih koje kontroliše klan Klintonovih.

Posle svega američka javnost je ubeđena da propagandu pedofilije u medijima naručuju visoki zvaničnici SAD, koji zuzimaju vodeće političke funkcije u državi. Zbog toga i nema borbe protiv pedofilije, već zaštite onih koji siluju decu.

 

PRIREDIO: Centar akademske reči

IZVOR: The Blatant NYT Attempt

Podelite:

1 komentar

  1. Nista novo ovo zna citav svet. Jedno vrlo poremeceno drustvo koje zasluzuje da nestane sa zemaljske kugle. Pa ko trguje decom migranata I organizuje decije bordele nego visoki Americki zvanicnici.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here