Ana Brnabić nova premijerka Srbije!

Podelite:

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštiće ime premijera koji će u narednom periodu biti na čelu nove Vlade Republike Srbije.

Biće to 15. po redu mandatar, od 1990. godine, kada je u Srbiju uvedeno višestranačje.

Poslednjih dana se spekulisalo da najviše šansi da bude novi premijer Srbije imaju: Ana Brnarbić, Ivica Dačić, Miloš Vučević i ministar finasija Dušan Vujović.

18.02 – Poštovani građani Republike Srbije. Na osnovu člana 112 Ustava Republike Srbije, doneo sam odluku o predlogu kandidata za premijera Srbije. U skladu sa ciljevima i interesima Srbije, uveren sam da donosimo dobre rezultate. Važno je obezbediti jačanje ugleda Srbije kako na Zapadu tako i na Istoku.. Pred Srbijom je dalje jačanje fiskalne odgovornosti… Budući premijer moraće doprineti daljme smanjenju nezaposlenosti i povećanju zaposlenosti. Cilj je supustiti nivo nezaposlenosti na ispod 10 odsto… U skladu sa tim kao kandidata za predsednika Vlade Srbije predlažem Anu Brnabić.

18.08 – Predsednik Vučić potpisao je zahtev parlamentu da novi mandatar za predsednika Vlade Srbije bude Ana Branbić.

18.11 – Nova Vlada Srbije imaće dva ministarstva više… Za vikend će biti poznato više informacija. Na pitanje šta je rekla Ana Brnabić povodom informacije da je mandatar rekla je ” Hvala predsedniče”, donela je poklon sa putovanja. Pričali smo o ciljevima rada buduće Vlade Srbije.

Kurir

Podelite:

35 Komentari

 1. da je ovo uradio Tadić patrjote bi bili svi Gavrilo Princip, sad očekujem da nam objasne zašto je dobro imati hrvaticu ,lezbaču i američkog špijuna za premijera.napred Radun,Anđelković.Cvijanović,Deđanski ,noževe u ruke i oštrite pera.

  • Nesretniče, zar ti sumnjaš u dobre namere srpskog Mesije KaliNera, te njegovih savetnika, naših realpatriota, koji stameno stoje na braniku Srpstva i vješto eskiviraju sve utoke srpskih ljutih neprijatelja.
   Molim te da ne spominješ izdajnika Tadića, koji je postavljao našim transatlanskim prijateljima “crvene linije” (Hvala Bogu zbog toga je dobio pakrački dekret), dok su se naši realpatrotski spasioci knjazovožd Tomo i Mesija NaliNero ovima poklonili (spuštenih gaća), te isposlovali sve benefite za Serblje u njihovom kosmetskom toru.

 2. Bože dragi sidji pa vidji, kako tvoj Nebeski narod, predvodjen tvojim izaslanikom Mesijom KaliNerom predstavlja kao primer tolerancije, uzor cijelom svijetu.
  Njegova izabranica za premijerku, Madona Ana LGBT, buduća Jovanka Srpska, a hrvatskih korena će zajedno sa srpskim Mesijom povesti Serblje direktno u Raj zemaljski i nema prepreke koja ih u tome može sprečiti. Ujedno će začepiti gubice srpskim neprijateljima koji govore o zaostalosti i ludosti Nebeskog naroda.
  Nebeskom narodu preostaje samo da, pored Ode radosti, u kontinuitetu peva srpsku verziju Aleluje, kako bi tvoji izaslanici ubrzano ostvarili njegove tužbe (želje):
  Nebeski narod samo Tebe jedini naš Bože i tvoje izaslanike Mesiju KaliNera i Madonu Anu LGBT hvali i slavi! Aleluja, Aleluja, Aleluja…..

 3. Ja sam u šoku, zemljo otvori se, šta si dočekala Srbijo, HRVATICA da vodi SRBIJU??? I još LEZBEJKA da nas bruka po svetu, ovo je KAPITULACIJA Srbije kao države, Srpske pravoslavne crkve i naroda SRPSKOG osuđeni smo na PONIŽENJE I TOTALNO UNIŠTENJE. Jadna nam majka, idem u crkvu da zapalim sveću za SPAS srpskog naroda.

  • Ne bogohuli nesretniče, bolje bi bilo da si “pregrizao jezik” (odgrizao prst), nego što baljezgaš bez ikakve veze!
   Putevi Božji i srpskog spasioca Mesije KaliNera su nepredvidivi, ali su za to rezultati vidljivi. Nebeski narod zna to ceniti i na izborima verifikovati, a majčica priroda sve to slaže u svoj dosije za rešavanje srpskog pitanja. Ja sam uvek tvrdio da će Mesija KaliNero ubrzati njenu proceduru.

  • Ne krivi Srpsku pravoslavnu crkvu.

   Kakva je to uopštena kritika?
   Kritikujte ove na vlasti, SNSovce, njihove analitičare koji nas zamajavaju godinama…..
   Šta kažu prorusi koji su promenili stranu Anđelković, Cvianović,Dađanski, i ostali fenomeni….

   Sutra kad postave za ministre odbrane i Policije neke koji ne zaslužuje opet ćete naći izgovor i optuživati neke treće, na primer SPC?
   Sramota…

   Vladimir Đukanović koji je perjanica navijačka, najjači u podršci Ani koja je lgbt., a prča o porodici po ceo dan davi narod na KCN televiziji

 4. Srbija je sekularna drzava, i Crkva se ne mesa u izbor vlasti. Sto se tice Ane – najsposobnija ministarka u bivsoj Vladi, nesmunjivo. Sto se tice njene homoseksualnosti – hriscani osudjuju greh a ne ljude.

  Problem nije Ana, problem je drustven sistem koji nam je nametnut i koji Vucic “podmazuje”. Posto smo okupirani, Ana moze da bude jaka poluga da ta okupacija bude blaza.

  Prije par godina je padala krv na ulicama oko homoseksualaca, sad nam je homoseksualka predsednica Vlade. Isto tako, bez i velikih reci, kamoli cega drugog, Srbija ce priznati Kosovo – vec je priznala. Nacice se samo neka forma da to toboz nije priznanje.

  Ana nece biti predsednica Vlade, vec Vucic. Vucic nju koristi da se moze kriti iza nepopularnih odluka. Kada svetski mocnici zazvocaju nesto – ima nju i pokazuje kako je Srbija demokraticna, kada ona bude provodila nepopularne odluke u Srbiji, Vucic ce reci narodu da tako mora.

  Covek je majstor politike….

  • Hvala dragom Bogu da postoje umni Serblji, koji podržavaju buduću srpsku Madonu Anu LGBT, koja je na najboljem putu da postane Nobelov laureat, u paru sa Mesijom KaliNerom, a kao lideri suživota i tolerancije na brdovitom Balkanu.

  • danas bejah u gradu i nigde ne videh Nato vojnike o kakvoj okupaciji ti pričaš nesrećniče,to što si se ti sam okupiro tvoj je problem

   • Ti si nesretnik , do juče ste napadali LGBT i davali punu podršku PORODICI, sad dajete podršku LGBT na srpskom lezbejsko-pedersko-biseksualno-travestitima

 5. Cinjenica da Vladu Srbije – Srbija je predsednicka zemlja, ali Vlada vodi glavnu rec – vodi homoseksualka, sama po sebi, nije dobra. Ovim nista licno protiv Ane nemam. Ali…ne mozemo protiv Svetog Pisma. To je pokazatelj u kavom svetu zivimo. Neka nam je svima Bog na pomoci…i Ani. Mislim da je ona dora osoba, ali duh koji je opseda nije dobar. Neka bi dao Bog da sve dobro bude…i njoj i nama.

  https://www.youtube.com/watch?v=Yw2WXt6YL0g

 6. Zamolio bih na koljenima poprednje srpske unutarpolitičke analitičare Andjelkovića i Raduna (savetnike i trbuhozborce srpskog Mesije KaliNera) da zajedno (sinergijski) svom analitičkom snagom rasvetle um još uvek zaostalim Srebljima koje su sve, gotovo nepobrojive, pozitive izbora srpske Madone Ane LGBT, kako bi ovi s nokta počeli pevati Aleluju i tako ubrzali svoje putovanje u Raj zemaljski.

  • Tačno očekujemo njihove umne analize koje zamajavaju narod godinama,…sad vidimo i razloge!

   Ana nijekriva ona je ubačena u grotlo,svi će napadati Anu a trebali bi da kritikuju one koji su je vaspostavili.

 7. Polako ljudi, šta ste navalili na Anu, te nekog Mesiju KaliNera. Predsednika Vučića je narod (pametni srpski narod, nije srpski narod nebeski, dragiu moj Nikaola, Knez Lazar je rekao ako izgubimo zemaljsko carstvo, sačuvajte nebesko, mislieći na vjeru, a onda su Starčević i drugi, izigravajući i sprdajući se sa srpskim narod nazvali ga nebeskim) smijenio na izborima, uklonio ga sa mjesta predsjednika Vlade, odnosno samo na takav način (i ja sam glasao da Vučić bude Predsednik Srbije) ga je mogao ukloniti sa tog položaja. Vučić zna kakve je minister imao, sve moj do mojega, kako je jednom rekao Brana Crnčević, jedino je Ana od onog ministarskog sastava zaslužila da bude Predsednik. Vučić je, takođe, ovim izborom sve njih popiškio, sve tamo neke Ljajiće, plavuše Mihailovićke, Dačiće, Stefanoviće, Vuline i da ih ne nabrajamn. Srbiju treba spašavati. Ana je jedina koja ima kapacitet da izvadi Srbiju iz g….. Dakle da još jednom podvučem, upredite Dačića i Anu. Budite realni. Žena zna nekoliko svjetskih jezika, kulturno se ponaša, visoko je obrazovana, ima svjetsko iskustvo, a ovaj mali može samo da pjeva u nekoj zadimljenoj kafančini zajedno sa srpskom ikonom Cecom. Što se tiče prigovora da je lezbos. Ogromni procenat Srba su homići i lezbosi. Da nisu homići i lezbosi ne bi svake godine umro jedan cijli grad Srba. Evo da se kladimo da je Ana toga svjesna i da će sve preduzeti da se poboljša natalitet srpskog naroda. Zatim, što se tiče crkve, odnosno sve četiri konfesije, hajde da se ne lažemo: prvo neka prečiste u svojim redovima, da, da u svojim redovima, neka prečiste, zna se šta da prečiste. Ana je u tom pogledu poštenija od njih. To što je Hrvatica, nije nikakav razlog da pljuckate po njoj i po Vođi. U Hrvatskoj su na vlasti, devedeset posto njih, Srbi. Svima njima je deda ili pradeda bio Srbin. Najpoznatijim ustašama, uključujući Pavelića, dedovi ili očevi su bili Srbi. To je isto i sa muslimanima. Svaki musliman zna da mu je deda ili pradeda bio Srbin. Eto, dragi Nikola, ja podržavam Anu. Čim zasjedne u fotelju, tražiću da me primi i siguran sam da će me primiti na razgovor, za raztliku od dosadašnjih lažova i prevaranata u tom pogledu.Prije par mjeseci sam joj pisao, nešto sam joj prigovorio u vezi one kacije sa računima. Lično mi je dva puta odgovorila, usvojila oba moja prijedloga, dok me je naprimjer Vučić slagao, jer je obećao da će me primiti u jednu ranu zoru oko pet sati, a prevarant i lažov, koji je sada ministar i predsjednig Stambene komisije Vlade Srbije, već tri godine, nije htio da primi u svosjtvu predsjednika Stamene komisije nesrećnike kojima su oduzeti stanovi koje čekaju 20 godina, jer je nevaspitan, osion , primitivan. Dobro Ti nama došla, Ana. Tebe je sami Bog poslao. I umjesto da Te je Ptrijarh podržao, jer Te je Bog poslao, on se suprostavio Bogu, a Bog ne prašta.

  • Kolja, prijatelju stari, mi smo uvek bili na istoj strani, pa i ovoga puta.
   Ti si samo pomešao komentare drugih sa mojim (apoteozama), koji su nedvojbena podrška srpskom dvojcu sa kormilarom Mesiji KaliNeru i njegovoj izabranici Madoni Ani LGBT.
   Dakle vi domicilni Srbi ste dobili ono što ste uistinu zaslužili i tako vam treba.

  • tebi je nesrećniče samo do sebe,pa nisi ti dgaba bio u diplomatiji ,odabrala je tebe služba,a samo budale mogu misliti da će tom stvoru Vučić da naređuje

 8. A pre par meseci kad bi impomenuli LGBT populaciu pa oni bi napadali nas koji i ne razmišljamo o njima koliko su oni to radili!

  Zamislite, da je neko iz Dveri, ili Palma, Krkobabić, Rasim Ljajić, Zukorlić preporučili na najglavnje mesto nekog iz LGBT skraćeno lezbejsko-pederske populacije….pa Vladimir Djukanović bi urlao na KCNu

  Vulin i Djuka nisu bili u Vojsci a pre nekoliko nedelja su završili Visoku vojnu školu za bezbednost pri Generalštabu Srbije?
  A nas obične zovu na nekakvu trenaž, nas koji smo bili uu vojci?

  Srbija

 9. Veliko hvala Vucicu.Veci doprinos promenama u Srbiji koje slede posle ovakve odluke na drugi nacin nije mogao dati.Pocinje prekomponovanje Srbije!!!!!

 10. KAFE ,, FLORIJAN ,, GOSPODINA KOLJE… KADA se država nalazi na raskršću religija i svjetova i kada joj opstanak zavisi od konstruktivne diplomatije , KADA službena politika shvati da je uzaludno i komično pokušavati impresionirati igranjem na kartu nepostojeće snage , KADA se karnevalizacijom stvarnosti , zabavljačima , glumcima , sviračima , čak i frulašima , magijskim plesovima uz zvuke bubnja , svirala , klepetuša , napokon shvati , da je ponekad bolje nagraditi otpremninom samozvane političke glumce i režisere – da svoju predstavu ne izvedu , onda je jasno , koliko je mudra preporuka o stavljanju leda na uzavrela , nesnalažljiva čela … I , pouka još neprevazidjenog diplomate …ne zaoštriti , ne dovoditi do sukoba , ne ići u strasti …NE voditi napadački rat koji bi skupo koštao , koji bi više štetio nego donio triumf i korist . Dugo se čekalo da gospodin Komnen Seratlić Kolja , pokaže bogatstvo Univerziteta OKRETNIH POLITIČKIH IGARA , koje je sticao po diplomatsko političkim ,, salonima ,, shvatajući tajanstvani metod diplomatije ,, da se uvijek dobija , čak i kada jači od njega gube ,, Da li je gospodin Seratlić ovim tekstom , umjesto espreso kafe , u novosadskoj poslastičarnici , preporučio toplu čokoladu kafea ,,Florijan ,, na trgu sv. Marka koja je bila simbol bogatstva i otmjenosti , ili nas je nenametljivo napomenuo da su nekada davno , ženama otvorena vrata tog kafea kao ravnopravnim gostima …Ne znam…Jedno se ipak mora priznati…iskustvo i znanje se ne mogu kupiti , a koliko vrijede u ovako zanimljivim vremenima teško je reći . Gospodin Komnen Kolja Seratlić je itekako potreban srpskoj diplomatiji …S POŠTOVANJEM , Dragoljub Mutić ,

 11. E, Milane, jabuko sa graane, da Vam napišem da ne zanate šta je sarkazam, šta je ironija i plusu da ste nesrećnik, bilo bi van mog moralnog koda. Stalno nešto laprdate o mom službovanju u diplomatiji. Evo, napisaću prvi put, govorili su da sam biser u diplomatiji. To je bila ozbiljna diplomatija. Ja sam bio jedan od najboljih konzula, a konzul mora da zna sve zakone i normativna akata zemlje odašiljanja i zemlje prijema. Konzul (Konzulat) zamjenjuje MUP, Vojsku, socijalne ustanove, opštinu i sve ustanove (sve štp rade u nzemlji te ustanove radi Konzulat i konzul), odnosno svojim državljanima u stranoj zemlji rješva sve te proble i vjenčava, dakako, koliko sam našuh ljudi vjenčao, gdje god sam službovao, posebno u dalekoj Latinskoj Americi. Dakle, to je zanat, to najveći oblik profesionalizma. Konzularnih radnji ima tačno 450 i toliko raznih formulara, plus pasoši, vize. Dačić je prije 15 dana imenovao jednu žensku spodobu direktno sa ulice za generalnog konzula, zato što ne zna šta je konzul i šta Konzulati rade. Ana je makar profesionalac. Eto dragi Milane, jabuko sa graane, ja sam se zaljubio u Anu, pa ti sada presvisni od tuge. Ako još jednom napišeš da sam nesrećnik i da su me neke službe vrbovale ( u doba socijalizma, diplomatija je bila na najvišem nivou, nije mpgla svaka bagra da uđe u MSP)., odgovori vću Ti na njemačkom:”Šajse šajse majn dauben vajse”.

 12. Nisam duplirao, ovo je odgovor Milau.
  E, Milane, jabuko sa graane, da Vam napišem da ne zanate šta je sarkazam, šta je ironija i plusu da ste nesrećnik, bilo bi van mog moralnog koda. Stalno nešto laprdate o mom službovanju u diplomatiji. Evo, napisaću prvi put, govorili su da sam biser u diplomatiji. To je bila ozbiljna diplomatija. Ja sam bio jedan od najboljih konzula, a konzul mora da zna sve zakone i normativna akata zemlje odašiljanja i zemlje prijema. Konzul (Konzulat) zamjenjuje MUP, Vojsku, socijalne ustanove, opštinu i sve ustanove (sve štp rade u nzemlji te ustanove radi Konzulat i konzul), odnosno svojim državljanima u stranoj zemlji rješva sve te proble i vjenčava, dakako, koliko sam našuh ljudi vjenčao, gdje god sam službovao, posebno u dalekoj Latinskoj Americi. Dakle, to je zanat, to najveći oblik profesionalizma. Konzularnih radnji ima tačno 450 i toliko raznih formulara, plus pasoši, vize. Dačić je prije 15 dana imenovao jednu žensku spodobu direktno sa ulice za generalnog konzula, zato što ne zna šta je konzul i šta Konzulati rade. Ana je makar profesionalac. Eto dragi Milane, jabuko sa graane, ja sam se zaljubio u Anu, pa ti sada presvisni od tuge. Ako još jednom napišeš da sam nesrećnik i da su me neke službe vrbovale ( u doba socijalizma, diplomatija je bila na najvišem nivou, nije mpgla svaka bagra da uđe u MSP)., odgovori vću Ti na njemačkom:”Šajse šajse majn dauben vajse”.

  • u koga ste vi zaljubljeni stvarno me nije briga ,to je vaš ukus ,volite koga oćete samo mi nemojte pričati kako se u diplomatiju u vreme Tita ulazilo samo po znanju i sposobnostima.Da je tako bilo onda je to bio izrazito slobodan režim.verujem da je trebalo i znanja i veština ,ali još i više političke podobnosti.U čemu je to Ana profesionalac poučite me osim u radu za zemlju u kojoj se školovala.Nadam se da ste čitali roman Momčila Selića Izgon ima tamo dosta o toj vašoj titovoj diplomatiji i završio sam sa vama ,volite Anu glasajte za AV vaša stvar ali ne kukajte posle.

 13. Pozdravljam bivšeg prijatelja, režisjora Mutića. Čovječe, brilijantno pišeš, ali u ovoj zemlji u kojoj caruje pamet raznih Milana, ne daju Ti da režiraš, kao što su mene davno istjerali iz diplomatije. Ti dragi prijatelju moraš da znaš da smo se mi hranili Dostojevskim, Puškinom, Turgenjevom, Tolstojem, neću da spominjem Čehova, jer Čehov nije nikoga volio, nije volio ljude. Nismo mi stasali za ovaj vijek, mi smo u njemu izgubljani. Poslaću Ti scenario za jedan kratkometražni film o tragičnom životu Milana i njegovih u socijalizmu, bili su npodobni, gladni, ležali su u raznim CZ-ima, Zabjelama. Zaslužio je to Milan jer se Milan hranio ….. ne, neću to da napišem, to ćeš vidjeti kada Ti pošaljem scenario. Mutiću, srpski narod je izgubio pamet, ne zna gdje mu je glava, a gdje zadnjica. Znaš li Ti mutiću da Srbi zovu jednu arlaukaču (tako nazivam pevaljke) “srpskom ikonom”. Čovječe “srpskom ikonom”, znaš zašto, zato što Srbi više ne znaju šta je ikona. Piši Mutiću, Tebi je Svevišnji dao moć i da režiraš i da pišeš, ali kada Ti već ne daju da režiraš, piši.

 14. Moja malenkost mora priznati da nije dorasla peru i umu Seratlica i Mutica,ali je neka zivotna iskustva pokupila sto oni mozda necu iskusiti da zive tri prosecna zivota, ali nikada se ne zna mozdao i oni sve znaju o cemu cu reci ali po navikama ili zlonamerama mnogi su Srbi uvek bili spremni da seru i mute ,nebi li u svemu tome ponesto ulovili za sebe,a i da sa omalozavanjem gledaju na suprotna razmisljanja i vidjenja ljudi i dogadjaja,sa osornim obrazlozanjem “Sta ti znas nije to tako prosto i jednostavno kako to ti mislis”,eto glupi si seljak,radnik,prost si kao zivince i tvoj zakrzljali mozak ne moze da poima vise ciljeve i mudrosti.”Tako te gledaju.
  Narodni pesnik pre mnogo vekova uci Srbe recju”Latini su stare varalice”,tada jos nije poznavao Anglosaksonce i njihovu podlost.Ko je Ana po rodjenju i kom duhu vaspitana,verovatno kao Latin,a gde je sticala visa obrazovanja,sazrevala i u kome sistemu naucila sve postavke odnosa prema ljudima,radu,poslodavcima,pa u Anglosaksonskome.Sta je onda od nje pogledati,bez obzira na njenu seksualnu bolest, da svojim umecem latinskoga lukavstva i anglosaksonske perfidne podlosti uvuce se pod kozu mnogima i izabranima,i u sadejstvu sa onim pokvarenjakom tzv.spindoktorom, AV,zavrsi posao sa Srbijom i Srbima na radost svih nasih neprijatelja.Vidite sada na delu Latine-Vatikan ne dopusta svojoj Ekumenskoj braci da zavire u arhive u vezi sa kanonizacijom Stepinca pod izgovorom “Sta ce te listati te izbledele spise i prepiske verujte nam na rec on je nacisto svet covek,sa
  luciferom sedi u paklu uz koljeno piju novoprosutu ljudsku krv”.A tek Anglosaksonci,pa to je jedan divan,milosrdno-milokuran narod koji ni svom detetu ne daje 2 dolara dok najmanje 5 puta zamoli,a eto po zemlji Srbiji US AID i druge zapadnjacke dobrotvorne organizacije potpomze decenijama sve zivo od skola pa sve do bolnica,gladne i zedne,milina jedna,dok u njihovim drzavama milioni beskucnika spavaju posvugda,gladni ne okupani,a i skole i druga infrastrukura u siromasnijim i poluopustelim delovima drzava lici na one sa pocetka 20 veka.Sva ta njihova “milosrdna”ulaganja po “siromasnim drzavama” (ni jedna drzava nije seromasna ,nego za njenu bedu treba da prvo zahvali svoj svojoj “Olos eliti” na svim nivoima”),imaju za cilj da se uvuku pot kozu tih naroda da bi ih prihvatili kao buduce gazde najvaznijih njihovih resursa u drzavi.Dakle “pomoc” je kapara za ono sta ce budzasto uzeti.To je to po mome shvatanju,a vi veleucena gospodo i dalje palamudite “o visim,a nama nizim nedokucivom namerama i ciljevima” ,za koje se vi i vase Ane,Vucici i ostali borite, za bolje sutra koje nama vecini gradjana Srbije i zemlji Srbiji nikada svanuti nece.Ostajte sa BOGOM.

 15. Eto dobri Mutiću, Srbin Srboljub mam poruči da ja “serem”, a da Ti “mutiš”. U pravu je čovjek, ima ogromno životno iskustvo, da mi neki Srbi to radimo, da ne ponavljam. Ali viđi vraga, imna u tekstu Srboljubca i nekih dobrih rečenica (našao je i on neko zrnce). Tačno je da će se Srbi osloboditi nesreće kad shvate ko su im najveći neprijatelji, a najveći neprijatelji su im Krvati i Englezi. Sve što je skuvano srpskom narodu i Srbiji, skuvao je Broz sa Čerčilom još davno, davno. Krvati su mali megalomanski narod. Njima nem spasa. Oni i svoju zastavu omotaju oko zadnjice (vidjeli ste to da su dva Krvata igrača Real Madrida, jedini imali zastavu svoje zemlje omotanu oko zadnjice., poslije finala sa Juventusom. Ronaldu nija palo na pamet da omota portugalsku zastavu, a kada bi je i omotao, omota bi je oko vrata. Srboljube, samo naprijed, piši brate, kritikuj, ali se čuvaj onih jkoji seru i koji mute.

 16. Naglabamo. Tu smo negde, Ana je prošla sveta., Kako da je uporediš sa Dačićem, Dr Stefanovićem? Ana jeste profesionalac, nemačke discipline. Preći će u pravoslavce, inače bi pobegla odavde. Hrvati će da popizde zbog Ane. Prešla iz Hrvatske u Srbiju, napravila u obe zemlje zemljotres i državne udare.
  Šta će se ispiliti, videćemo.
  Vučić jeste pogrešio, Ana može da mu se otme, da uradi nešto bez njega.
  To sadašnja ministarska postava ili bilo ko nebi ni pomislio, nesposobni su, bez mozga, bez glave i ruku. Oni imaju fotelje, telohranitelje, vozače i automobile. To je njihov maksimum.
  Anu ne poznajem, ali za kratko vreme je mnogo prošla i izučila. Bila direktorica USAID. Kakva referenca. Možda će i Amerika promeniti kartu u odnosu na Srbiju.
  Možda će Amerika sačuvati Kosovo za srbe, jer Vučićevi srbi neće. Neće i neznaju. Batinaši i probistevi, bez znanja sopstvenog srpskog jezika.
  Vučiću, pao si na Ani.
  Vučiću, englesi su te podigli.
  Amerikanci će da te sruše. Ana će ti doći glave.
  Šešelj je nosio majicu sa likom Trampa. Američki agent ili agent američkih srba.
  Sada je protiv Ane? Ili protiv tebe.
  Biće ovo drugo

 17. Nemojte mi braco Komnene i Dragoljube, ((imam jednoga,sin mi je ,pametan ali nezgodan covek,mlad nedovrsen),zameriti na prethodnome komentaru.Neuk sam a podosta razaloscen da medju Srbljem nema mudrih,cestitih ,postenih domacina koji imaju porodicu (hajde stisni dugmic za nuklearni projektil a imas decu i unucad)da bi vodili vladu u drzavi Srbiji.Verujte mi ako mozete,nemam ja licno nista protivu ikoga, jer “BOG stvori covekao po liku svojemu”,pravoslavan sam kao i sva moja porodica, i verujemo da je to JEDINA ISTINA,a sve drugo laze, podvale,jerbo nemoze biti dve istine.Nemam ja nista licno niti protivu Ane,njena bolest treba da bude razlog da nebi smela biti na celu vlade jedne pravoslavne drzave,bez obzira koliko ona bila sekularna,.Ja nju licno ne poznajem,kao ni vas dvojicu, i licno nemam nista protivu vas troga.ali ljudi moramo se jednom za svagda otrgnuti od robovanja svojojih slabosti da smo kao Srbi dobre sluge a rdjavi kao gospodari.Zar nam je bilo malo one nakazne kraljevine Aleksandrove,paTitovine ,zar smo mi toliki invalidi od naroda i jebene ELITE da medju sobom nemamo COVEKA. Evo i Madjar Tibor junak i COVEK “POLOZI ZIVOT ZA PRIJATELJE SVOJE”.GOSPOD kaze NEMA VECE LJUBAVI,slava ,cast i pokoj dusi Tiborovoj,,ali i onoga NEZNANOGA RUSA,ne rekose mu ime,i svih onih znanih i ne znanih div junaka ,Srba i ostalih koji polozise zivote za prijatelje svoje,zitelje drzave Srbije.Dali treba i sledecih 100 godina da se dodvoravamo svima i svakome da se dokazemo da NE MRZIMO NIKOGA, ali da bi opstali NE MOZEMO DA VOLIMO SVAKOGA.Mnogima jos u usima svira Kozaracko kolo i peva pesma “Od Vardara pa do Triglava”,mnogi ne mogu da prihvate gedzovana Kostunicu ili Nikolica za vladara zemlje Srbije,radije bi Izetbegovica ili Tudjmana,da se dokazu da nikoga ne mrze.To ne da nije pgresno,nego je stetno po opstanak jednoga naroda.Uzmite bilo koji nazovimo normalan narod u jucosnjem,danasnjem (a za sutrosnji ne znam)svetu u bilo kojoj drzavi,”diktatorskoj”,”demokratskoj”,zovite je kako hocete da bi na najvise funkcije postavljao nekoga ko nije iz najbrojnijega naroda te drzave,moze neke sporedne funkcije a nikako glavne,eto zasto sam ljut na vas dvojicu,.Ako niste sposobni da budete predsednici vlade Srbije duzni ste kao Srpski inteleuktalci da viknete “Ua Vucicu sta radis evo ga :Srboljub,Dragoljub,Svetlana, Milojka ,itd porodicne osobe mogu da vode ovu drzavu”.Amin..

 18. Tačno, dragi Srboljube, lijepo ste ovo napisali, potpisujem Vam 98 posto teksta, malo li je. Meni je izuzetno žao da je moj prvi osvrt shvaćen bukvalno. To da ja nešto shvatim bukvalno ne bi bilo čudo, jer na mom gorovitom Durmitoru – Staroj Hercegovini (moji pradedovi, dedovi i mi naslednici, nemamo ništa sa Dukljanima, mi smo Srbi od pantivijeka, očevi Vuka Karadžića, Živoina Mišića, Vojinovića, i mnogih poznatih su iz tog kraja Durmitorskog) ima puno bukava, pa ponekad nešto shvatim bukvalno (dakako ovo se šalim na svoj račun). Moj bivši veliki prijatelj režisjor Mutić je dobar čovjek, otac divne dvije kćeri, a i ja sam otac, zato ste u pravu kada pišete o poštenim domaćinima koji imaju djecu, poruka Vam je na mjestu. Međutim, i mi smo dvojica malo nezgodni. Ne violimo da neko govori o demokratiji, kada neko kaže demokratija, Mutić i ja smo uvijek izvadili pištolje. Inače, imamo definiciju demokratije, to je: demokratija je – krademo ti i ja. Zamolio bih Vas Srboljube da na SRBskomFBReporteru, ima ih i na Vidovdanu i koje kude, otvorite moje tekstove, jedan sam od autora tog portala i da pročitate posebno tekst: “Druže Tito primi naske u redove partizanske” (to je kritički tekst na film “Užička republika”, kojega često javna kuća, pardon, servis, prikazuje), kao i intervju sa velikim srpskim umom, koji je umro prošle godine prof. dr Žarkom Vuidovićam. Volio bih da ocijenite te tekstove. Eh, kada bi Milan pročitao te tekstoive, posebno ovaj o Titu i partizanima.

 19. Oprostite mi brate KOMNENE na mojemu prvomu pisaniju-reagovanju na vas tekst i g.Dragoljuba.Boli mene nesreca vaskolikoga roda Srpskoga,kao i moja cetiri sina Lazara,Save,Dragoljuba i Stefana da moraju pored onakvih Srpskijeh prostora da hleba traze u belome svetu.Gledao sam na tv pogani ljudske koji govore,”eto mi smo siromasni sa resursima,pa narod je morao i mora hleba da trazi po belome svetu”I ja sam davne 1981 g.prekoracio pradedovski prag ,i zasao u sto rekao mudri car Solomon u najvece proklestvo, i tamo mi se rodise prva dva sina.Otisao sam jer mi se gadila ondasnja komunisticka tortura pranja mozgova.Vratio se nazad,rodila se tri deteta ,pokojna Jelena ,pa jos dva sina Dragoljub i Stefan,i sta onda ,pogani i izrodi kalkulisu sa kime ce i dokle ce a vreme prolazi,bas njih briga,pokolenja se ne zene,ne udaju,nestaju,raseljavaju se.Pricaju tranzicija=pljacka ,drzave =naroda,deca odlaze,saljem pismo-tugovanku Novostima septembra 2006,odlaze me CETIRI SINA,nije vazno KCERI, koga to interesuje,sto ce im ,i sad kazu smanjuje se broj nezaposlenih,deca bi se vratila, bar trojica,dvojica pokusali 2013 ,a gde ,u skoli im se cudili sto su se vratili kao da su vanzemaljci stigli, i sta ja sada treba da slavim Vucica i njegove reforme,novu predsednicu vlade,itd.nagledao sam se ljudi i braco svega i svacega u ovome svetskome tamnome vilajetu,ali ovo sto Srbija ima to nigde nema ,.Sto rekao jedan moj rodjak Krsman:”Nas treba prikazivati svetu kao primer kakav narod ne treba da bude”.Procitacu Vase tekstove,nisam visokoskolovan ali se radujem dobroj iskrenoj nacionalnoj napisonaj recju.Mislim da ova svetska postkomunisticka-levatorsko liberalno kapitalisticka pogan prevazilaze i najcrnje komuniste u mrznji prema tzv.desnici,odnosno prirodnoj ljubavi prema svojoj naciji,koja predpostavlja da ne gajis mrznju prema bilo kome drugome ali tezis da sacuvas svoj narod u redu i poredku svojstven nama.Njihova je nacija i bog NOVAC kapital i osnovna filozofija ,odreci se sebe zarad toga ili su neprijatelj covecanstva,odnosno Njihov.Na nasu zalost i nas predsednik Vucic je poodavno usao u tu politicku kolotecinu i sada se Srbima peva pesma”Kolovodja Vucic(djavo)a na kecu Ana(ja),sudbina se Srpska(nasa) od pocetka zna”Eto tako ja sagledavam ovaj nas zivot u istoriji naroda kojemu pripadam,nismo mi siromasna zemlja,niti glup ili lenj narod,neg veliki deo ove pogani sto se zovu “inteleuktalna elita” su ustvari sve izrod do izroda pa zovite ih kako hocete,prvo,drugo,trece srbijanci,vladini,ne vladini,svi koji su bilo kada dusu prodali za Sorosev dolar ili bilo ciju valutu ,a za to se nisu u srcu pokajali bili i ostsli izrodi.

 20. BEZ SREBRENIH PIŠTOLJA
  Gospodine Kolja , zamolio bih te da mi što prije pošalješ obećani scenarij za igrani film o ,, Milanu i njegovoj porodici ,, Zahvaljujem se ,,Vidovdanu ,,
  S poštovanjem , Dragoljub Mutić , redatelj

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here