Анђелина Џоли шпијунирала за Хаг

Поделите:

Бивши главни тужилац Међународног суда за ратне злочине Луис Морено Окампо врбовао холивудске звезде.
ХОЛИВУДСКА звезда Анђелина Џоли блиско је сарађивала са Хашким трибуналом и бившим главним тужиоцем Међународног суда за ратне злочине Луисом Мореном Окампом, сведоче тајни документи који су доспели у јавност.
– У Лос Анђелесу сам и гледам твој филм (четврти пут). Ти си генијалка! Постигла си управо оно што си хтела, то је љубавна прича која приказује ужас рата – писао је Окампо глумици, чији је филм “У земљи крви и меда”, уперен против српског народа.

– Луис, волела бих да видиш осмех на мом лицу. Твој рад представља све што највише ценим. Тако сам срећна што те прича дотакла – узвратила је Анђа аргентинском судији који је намеравао да му она послужи и као мамац за хапшење господара рата у Уганди Џозефа Конија.
Џоли има план, позвати Конија на вечеру а затим га ухапсити. Можда у све укључимо и Бреда – писао је Окампо свом сараднику.

Анђа и њен бивши муж нису једине холивудске звезде које је Окампо желео да врбује како би ухапсио неке светске лидере. Са Џорџом Клунијем разговарао је о праћењу либијског вође Моамера ел Гадафија, а Шона Пена намеравао је да ангажује за акцију у Јужном Судану. За Џолијеву се спекулисало да ради за Пентагон и ЦИА са задатком да се састаје са непријатељима Америке, извлачи информације и помогне да се ухапсе.

Поделите:

2 Коментари

  1. Она је била ”вићени” гост код Кустурице?!
    Било би фер да се тим поводом огласи Кустурица, и
    огради се од ове станисткиње!

    Драган Славнић

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here