Анђелка Илић, мајка двоје деце, успела је голим рукама да се одбрани од разбојника који је упао у њену продавницу и уперио јој пиштољ у главу тражећи новац.

Поделите:

Стајала сам поред касе када је маскирани мушкарац с оружјем у руци улетео у продавницу у којој сам радила. „Вади паре!“, викнуо је љутито и уперио ми пиштољ у главу. Било је или он, или ја. Стисла сам зубе и насрнула на њега, спремна да се борим.

Овим речима је Анђелка Илић из Оџака описала почетак жестоког обрачуна с локалним лоповом, који је у среду увече наоружан пиштољем ушао у продавницу у којој она ради и покушао да је опљачка.

Инцидент из којег је храбра мајка двоје деце изашла као победник догодио се десет минута пре него што је требало да стави катанац на браву.

О њеној неизрецивој смелости сведочи и видео-снимак који је јуче преплавио друштвене мреже, а на којем се види како јој пљачкаш упире пиштољ у главу покушавајући да је присили да му преда новац.

Међутим, оно што је Анђелка учинила лопов засигурно није очекивао – испрашила га је и празних руку послала кући! А он је тај који је имао пиштољ!

– Рвали смо се неко време, а ја сам покушавала да га разоружам. Нисам се предавала, али ме је наједном оборио на плочице и шутнуо. Викао ми је: „Упуцаћу те!“, али наставила сам да се борим. На крају је схватио колико је сати и побегао. Понела сам се храбро и поносна сам на то. Не би се свако супротставио наоружаном човеку. Вероватно ме је храброшћу подучио супруг, који је полицајац и који се стално сусреће с таквим типовима – каже за медије Анђелка.

Rikošet

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here