АНЂЕЛKОВИЋ: Ово је ДИРЕKТАН УДАР НА СРБИЈУ и њену привреду! Ако Запад не реагује на ово, Приштина би могла да удари и на СЕВЕР KОСОВА

Поделите:

Подизањем такси на увоз робе из Србије Kосово врши директан удар на Србију и њену привреду, и настоји да потпуно елиминише српске производе на Kосову и Метохији, оценио је аналитичар Драгомир Анђелковић.

Анђелковић указује да би, ако Запад не реагује на ово, Приштина могла да удари и на север Kосова.

Србија је, каже, поступила рационално тиме што је председник прво сазвао састанак са амбасадорима пријатељских земаља, па онда Kвинте.

“Србија мора јасно да каже да овакви потези Приштине нису само фактор дестабилижације већ и мира у региону”, рекао је Анђелковић и додао да после овога можемо да кажемо да су сви споразуми поништени и да ће Србија одговорити контрамерама.

“То нам није циљ, али нам је циљ да спречимо понижавање Србије и српске приведе”, рекао је Анђелковић.

Анђелковић је оценио да би запад требало да приволи Албанце да се понашају разумно.

“Ако запад није у стању да реагује на ту врсту агресије и ако ми не покажемо снагу они ће се усудити да крену на север, да пошаљу паравојне формације и организују Олују два”, рекао је Анђелковић и оценио да Србија у року од два дана мора да одговори економском и сабораћајном блокадом.

Анђелковић је додао да је Пришитна и са 10 одсто направила економску агресију Србије и да је и тиме угрозила слободну зону трговине.

 

Танјуг

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here