АПЕЛ ВK ПАРТИЗАН: Помозите са 3.000 динара, треба нам за грејање!

Waterpolo Vaterpolo LEN Champions League season 2017-2018 Partizan v Jug (Dubrovnik) Players of Partizan Beograd, 28.04.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Поделите:

Ватерполо клуб Партизан преживљава најтеже моменте у својој славној историји. Ситуација је толико лоша да се нема пара ни за грејање. Из тог разлога издато је саопштење у којем се позивају сви заинтересовани да помогну финансијским средствима јер клуб нема пара да плати грејање на Бањици, где игра утакмице.

– Обраћамо Вам се у име Ватерполо клуба Партизан. ВK Партизан је много година синоним за успех у овом спорту. Много освојених медаља су доказ нашег квалитета. Kлуб који је цењен и признат у целом свету. Најуспешнији ватерполисти су поникли у нашој школи ватерпола. Kод нас вредно тренира 350 деце различитог узраста, у нади да ће сутра наследити своје старије колеге – стоји у саопштењу у којем се потом додаје:

– Нажалост, ВK Партизан се суочава са много проблема. Једно од горућих питања је „ Kако обезбедити адекватно грејање у зимској сезони?“. Ватерполо клуб је дошао на идеју да пронађе фирме, поштоваоце нашег клуба који би нам скромном донацијом помогли да решимо проблем грејања током зиме и обезбедимо деци и првом тиму услове какве заслужују. Наша замисао је да фирме које пристану на донирање помоћи уплате по 3000 динара месечно током следећих пет месеци, колико траје грејна сезона и тиме нам омогуће да несметано радимо на нашем базену, без бојазни од хладноће и проблема које хладна вода носи са собом.

Остављен је и број рачуна на који се може помоћи.

Управа клуба истиче да су навијачи и пријатељи клуба једина нада да се превазиђе овај тежак период за некадашњег шампиона Европе!

– Ви сте нам једина нада да се изборимо и успемо у овоме! За све радости које је овај клуб донео свом народу, и све успехе које смо заједно делили станите уз нас! Вашом подршком ћемо успети да се избавимо и изађемо из свега као победници. У име ове деце, у име ватерполиста у име сваког запосленог у ВK Партизан Вам се унапред захваљујемо у нади да ћете имати воље и начина да нам помогнете!”

Мааксбетспорт

Поделите:

1 коментар

  1. Шта се може учинити кад многи људи у Србији немају ни з нормално преживљавање, а не можемо да не помажемо и гладним устима с далеког истока којима разарају земље а њихове народе упућују преко наших граница у којима мног од њих морамо да хранимо, лечимо, школујемо? Колико би било пара и за грејање ватерполо-бзена само да не морамо да помажемо и тој сиротињи коју белосветске силе гурају на наше границе?

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here