APEL VK PARTIZAN: Pomozite sa 3.000 dinara, treba nam za grejanje!

Waterpolo Vaterpolo LEN Champions League season 2017-2018 Partizan v Jug (Dubrovnik) Players of Partizan Beograd, 28.04.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Podelite:

Vaterpolo klub Partizan preživljava najteže momente u svojoj slavnoj istoriji. Situacija je toliko loša da se nema para ni za grejanje. Iz tog razloga izdato je saopštenje u kojem se pozivaju svi zainteresovani da pomognu finansijskim sredstvima jer klub nema para da plati grejanje na Banjici, gde igra utakmice.

– Obraćamo Vam se u ime Vaterpolo kluba Partizan. VK Partizan je mnogo godina sinonim za uspeh u ovom sportu. Mnogo osvojenih medalja su dokaz našeg kvaliteta. Klub koji je cenjen i priznat u celom svetu. Najuspešniji vaterpolisti su ponikli u našoj školi vaterpola. Kod nas vredno trenira 350 dece različitog uzrasta, u nadi da će sutra naslediti svoje starije kolege – stoji u saopštenju u kojem se potom dodaje:

– Nažalost, VK Partizan se suočava sa mnogo problema. Jedno od gorućih pitanja je „ Kako obezbediti adekvatno grejanje u zimskoj sezoni?“. Vaterpolo klub je došao na ideju da pronađe firme, poštovaoce našeg kluba koji bi nam skromnom donacijom pomogli da rešimo problem grejanja tokom zime i obezbedimo deci i prvom timu uslove kakve zaslužuju. Naša zamisao je da firme koje pristanu na doniranje pomoći uplate po 3000 dinara mesečno tokom sledećih pet meseci, koliko traje grejna sezona i time nam omoguće da nesmetano radimo na našem bazenu, bez bojazni od hladnoće i problema koje hladna voda nosi sa sobom.

Ostavljen je i broj računa na koji se može pomoći.

Uprava kluba ističe da su navijači i prijatelji kluba jedina nada da se prevaziđe ovaj težak period za nekadašnjeg šampiona Evrope!

– Vi ste nam jedina nada da se izborimo i uspemo u ovome! Za sve radosti koje je ovaj klub doneo svom narodu, i sve uspehe koje smo zajedno delili stanite uz nas! Vašom podrškom ćemo uspeti da se izbavimo i izađemo iz svega kao pobednici. U ime ove dece, u ime vaterpolista u ime svakog zaposlenog u VK Partizan Vam se unapred zahvaljujemo u nadi da ćete imati volje i načina da nam pomognete!”

Maaksbetsport

Podelite:

1 komentar

  1. Šta se može učiniti kad mnogi ljudi u Srbiji nemaju ni z normalno preživljavanje, a ne možemo da ne pomažemo i gladnim ustima s dalekog istoka kojima razaraju zemlje a njihove narode upućuju preko naših granica u kojima mnog od njih moramo da hranimo, lečimo, školujemo? Koliko bi bilo para i za grejanje vaterpolo-bzena samo da ne moramo da pomažemo i toj sirotinji koju belosvetske sile guraju na naše granice?

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here