АЗДЕЈKОВИЋ И KРЛЕ УХВАТИЛИ ПОПОВИЋА У СЕНДВИЧ: Развалили га због дискриминације гејева!

Поделите:

Ненад Поповић противи се увозу геј сликовница из Хрватске

Министар Ненад Поповић, у Влади Србије задужен за иновације и технолошки развој, пре неколико дана на Твитеру је осудио увоз геј сликовнице из Хрватске.

– У тренутку када се као држава боримо на све начине да подржимо рађање, из Хрватске нам увозе геј сликовнице! То под хитно треба зауставити! Морамо да станемо на пут онима који желе да нас убеде да је у реду да “РОKО ИМА ДВЕ МАМЕ, А АНА ДВОЈИЦУ ТАТА” – написао је он, а овај твит осудили су многи.

Један од њих је и геј активиста, Предраг Аздејковић који је након објављеног саопштења Геј лезбејског инфо центра саопштио да је по хитном поступку поднео притужбу против овом министра, наставио је нападе и на Твитеру.

Неколико твитова упутио је управо министру Поповићу.

Он тврди да се народу не може угодити…

“Поткачио” је и премијерку Ану Брнабић јер је, како каже, срамота што она као представник ЛГБТ заједнице ништа не чини овим поводом.

Ненад Поповић током јучерашњег дана био је сабијен у прави сендвич, јер је на страну Аздејковића и целе ЛГБТ заједнице стао и Небојша Kрстић, маркетиншки стручњак близак (свакој) власти.

Осим што се сложио с тим да се Поповић треба санкционисати, он је написао и да њега треба реконструисати из Владе због примитивне и агресивне хомофобије.

Еспресо.рс

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here