Аздејковић: Они који се хвале да имају доста геј пријатеља манипулишу и лажу зарад лајкова!

Поделите:

Новинар и геј активиста Предраг Аздејковић прокоментарисао је за Видовдан фотографију која кружи српским друштвеним мрежама за коју се тврди да је фотографисана на протеклој Геј паради у Београду.

На фотографији је припадник ЛГБТ који на гениталијама држи икону Светог Николе и велику крстачу до пупка.

 

Позната твитерашица и шминкерка Јелена Маћић је након одржане Геј параде у Београду уз ову фотографију дала коментар да смо се “за ово борили и нема назад”, инсинуирајући да је фото управо са београдских улица. Након ове објаве уследио читав низ увредљивих коментара на рачун ЛГБТ популације.

 

 

Фотографија је заправо са Геј параде одржане ове године у Атини, а не у Београду.

 – Да се разумемо, није ми у прошлости било страно да вређам верска осећања и то махом као освета када неки свештеник или верник вређа ЛГБТ популацију. Знате, верници као имају право да за нас причају да смо болесници, али ми не смемо да узвратимо! Временом са схватио да је то чисто губљење времена и дигао руке. Оно што је неприхватљиво јесте да се фотографија са геј параде у Атини користи за малициозну дискредитацију геј параде у Београду! И то долази од оних који имају образа да се похвале како имају доста геј пријатеља! Манипулације и лажи све зарад лајкова! Срамотно!! –  рекао је Аздејковић.

Видовдан

Поделите:

1 коментар

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here