БАKА ПРАСЕ, НАЈПОПУЛАРНИЈИ ЈУТЈУБЕР: За две године сам зарадио за порше и ролекс

Поделите:

Јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, највише је опчињен чињеницом да је са само 22 године успео да од свог посла купи аутомобил из снова – “порше”. Иако је син ђакона Ненада Илића, његова интересовања су потпуно другачија, и то у односу на целу породицу.

Да ли си сам купио “порше”?
– Ово је баш мој “порше”. Хтео сам да добијем кола, али пошто нисам успео од спонзора, онда сам одлучио да их сам купим.

Што баш “порше”, је ли могло нешто јефтиније?
– Не мора. Мени материјалне ствари нису приоритет. Ја на то гледам као на игрицу, јер ми је забавно, али и желим да изгледам озбиљније.

Шта си још купио скупо?
– Сат “ролекс” и доста патика.

Kолико зарађујеш?
– Нећу ја ништа да кажем. Поента “поршеа” је била да се зна ко је шеф, да сам број један и да то радим најозбиљније на сцени. Хтео сам и да привучем пажњу спонзора, да виде колико је то озбиљна платформа и колико се новца врти. Kад дођем на састанак у “поршеу”, спонзор ће другачије да прича са мном. Али ми је и кул што имам “порше”.

Неки певачи на естради гуле по 30 година, па не возе скупа кола.
– Па нису број један. Ја сам се за две и по године остварио.
Бићеш гост на Белефу с Радетом Шербеџијом и још много личности из света културе. Јеси ли могао то да претпоставиш?
– Па не. Сад ћу да звучим глупо, али ја и не знам ко су ти људи зато што никад нисам пратио нашу уметничку сцену. Био сам у свом свету цео живот, играо игрице и ништа ме друго није интересовало.

Завршио си музичку школу, ипак.
– Јесам, али ме није интересовало ништа са стране.

Чиме си иначе планирао да се бавиш док ниси постао јутјубер?
– Хтео сам да будем професионални гејмер, али ме нико није подржавао у томе, па сам морао да то баталим. Онда сам мислио да ћу уписати музичку академију, али нисам, и колико сам тад био сморен, толико сам данас срећан.

Чиме ти се мајка бави?
– Мама је с татом у Амстердаму, пошто је тата протојереј СПЦ, она му помаже и пева у цркви. Обоје су завршили по два факултета. Мама је завршила глуму, тата режију, а обоје и теологију.

Да ли се ти проналазиш у цркви?
– Не. Ја сам верник, али нисам толико посвећен да идем у цркву. Сматрам да то треба да ти дође с временом, па да сам одлучиш да се посветиш томе.

Да ли идеш у цркву?
– Идем кад су празници, а раније сам ишао јер су ме терали мама и тата. Али сматрам да у томе свако треба сам да се пронађе.

Познато је да ти отац замера што псујеш. Шта ти мајка говори?
– Исто ми говори што и тата. Драго им је што виде да се трудим и радим, али не подржавају то што псујем у клиповима. Такође, волели би да промовишем неке позитивне вредности. Тата сматра да је негативно то што трошим толико пара на материјалне ствари у последње време. Он је против тога, јер сматра да су то непотребни трошкови. Слажем се и ја с њим.

Да ли ти је неко рекао да су те променили слава и новац?
– Да, да. То је редовна тема да ме је новац покварио, слава променила… Ја сам исти човек, само су ми се апетити променили, другачије гледам на људе који кукају да немају, а неће да раде. Поштујем сваки посао.

Да ли те салећу девојке?
– Не, не излазим по клубовима, већ само с другарима да једемо, испричам се с њима… Девојке што салећу, то иде уз број пратилаца.

Имаш ли девојку?
– Немам. Сад ми је каријера битнија него тај део. За то ће доћи време, а сада је време да се ради.

А какве девојке волиш?
– Плавуше ми се свиђају. Битно ми је да има леп осмех, да је нормална и занимљива. И да пуца како изгледа, нисам ја веверица.

Шта су завршили твоји браћа и сестре?
– Брат је завршио електротехнички факултет, старија сестра студира хемију, а млађа историју.

Значи, сви имају факултет осим тебе. Шта ти кажу за твој посао?
– Не могу да верују шта се дешава, како зарађујем толико, зашто имам толико пратилаца и популарност. Шаљем маму и тату на летовања, сестрама купујем фиксне протезе зато што могу и волим да им помогнем. Иначе, донирам новац јер то могу и јер ми се посрећило с послом.

Самоуверен
Анастасија хоће да привуче моју публику

Јеси ли се упознао са Анастасијом Ражнатовић? Допала ти се њена песма “Ране”.
– Прва јој није била ништа специјално, ова нова је фантастична, и то је то што мислим. Не размишљам превише о томе.

Она се насмејала и захвалила јавно за твоју детаљну анализу.
– Ма то је написао њен ПР тим. Њој иде у прилог да привуче моју публику, логично.

Курир

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here