Бака Прасе први пут јавно проговорио после инцидента у новосадском тржном центру: Нико није очекивао 10.000 људи

Поделите:

Популарнији је него што је мислио, а убудуће ће због тога морати да ради на безбедности на наступима

Неочекивано велики број посетилаца поводом гостовања Бака Прасета у тржном центру у Новом Саду направио је потпуну хистерију: вриска, гурање, ломљава излога, падање деце у несвест и на крају интерванција полиције. Јутјубер Богдан Илић (22) који стоји иза овог псеудонима, гостујући у јутањем програму ТВ Прва обећао је да ће се убудуће више посветити безбедности на својим наступима.

– У старту је био план сликање, након отвореног интервјуа. Али, нисам имао представу да је ту толико људи. Ушао сам са задњег улаза, рекли су ми да не могу на главном. Претпоставио сам да је зато што има мало више људи. Али, ја дошао, речено ми је да ипак неће бити интевјуа јер не може ни да се приђе до бине која је преплављна људима. Искомбиновали су да се сликамо у неком ходнику. Шокирао сам се кад су ми рекли да је било 10.000 људи – испричао је Илић и додао:

– Рекли су да је настао колапс, девојчица се онесвестила, избила је туча, повређивали су се људи. Ту сам се већ забринуо. Сви су се гурали на једна мала врата ходника, а није било довољно људи да задрже ту децу. Нико није очекивао да дође 10.000 људи, нисам ни ја

Развој догађаја није био наиван.

– Људи из организације одлучили су да ме извуку из тог тунела. Обезбеђење ме је дохватило и одвело у канцеларију. Одатле су позвали интервентну јер су кренули аларми по продавницама да пиште. Узели су изјаве и легитимисали. Прво су мислили да сам ја одговоран, питали су ме ко је направио овај скуп. Ја, али нисам ја крив, па сам им објаснио да сам само позван као гост, па су наставили да истражују. После су нас спровели из тржног центра, ишли смо под пратњом интервнетне све до излаза из Новог Сада.
На питање да ли је свестан одговорности коју са собом носи популарност иситче да је циљ да се сви лепо проведу, али и да буду безбедни.

– Водим своју организацију, екипу, овакве ствари не смеју да се догоде – истиче он.

“МАЛИ ЛЕЖИ И ДРАМИ”

Бака Прасе у својој редовној објави на Јутјубу сликовитије је објаснио шта се догађало.

– Све је океј гужва је, али ти не можеш своје дете да пустиш у руљу. Мораш своје дете да пазиш, то је мали дечак био. Али једна пресмешна сцена јер је мали мало драмио, баш је био луд. Отварају врата да људи уђу. Мали упада. Отварају врата и мали ођедном (показује како се дечак баца и кмечи) нисам знао шта се дешава, да ли је мали добро. Ништа вам није јасно. Ја се успаничио, сликам се, гледам је л’ жив, лежи, драми и плаче. Буразера, још млађег од њега, нису пустили са њим, лежи и плаче: “Пустите ми брата!”Ми смо се ваљали од смеха. Пуштају му брата, грли га као да га није видео 100 година, као да су га извукли из јаме са вуковима. Прилази и слика се са мном.

Видео: Стампедо у тржном центру због Бака Прасета

Video: Baka Prase o tome šta se dogodilo u Novom Sadu

 

Telegraf

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here