Bakarec: Otvoreno pismo Sandi Rašković Ivić

Podelite:

Poznati ste kao Medeja, koja zatire svoje potomstvo. Vašim ranijim izjavama da su Srbi počinili genocid u Srebrenici i da je Hrvatska imala pravo na zločine „Oluju“ i „Bljesak“, Vi ste se odavno ispisali iz srpstva. Ovom novom skarednošću Vi želite da se ispišete i iz ljudskog roda.

Vaša podmuklost i nepristojnost, ne smeju ostati bez odgovora. Zbog čega predmet Vaše patološke mržnje prema Vučiću, postaju udovice, supruge ljudi koji su zadužili Srbiju? Zbog čega na najogavniji način vređate udovice Zorana Đinđića, Borislava Pekića, Mome Kapora i Olivera Ivanovića. Zbog čega insinuirate da su se prodale? Sram Vas bilo. Samo zbog toga što ne podržavaju Đilasa, Jeremića i Obradovića, i nasilje koje sprovodi Vaš Savez za silovanje! Samo zbog toga što se vlasti Srbije na dostojan način odužuju velikanima Pekiću, Kaporu, Đinđiću i Ivanoviću i njihovim suprugama! Šta Vi želite? Šta biste Vi radili? Zatirali uspomenu na njih, pored toga što progonite i vređate njihove udovice?

U redu su i ondulacije i trajna hladna, u redu je bojiti kosu u crno. Ali nije u redu da nam stvarnost zavijate u crno i Vi i Vaš Jeremić i Đilas i Obradović. Pogrešni su Vam uzori. Umesto da verujete ovoj trojici jahača apokalipse, umesto da se ugledate na Grdanu, ugledajte se na Snežanu. To Vam više pristaje – Sanda i sedam SZS patuljaka. Ostavite na miru udovice koje pate i neka Vam svetli primer budu one i njihovi pokojni muževi.

Ako je u Vama ostao neki trag humanosti, molim Vas, nemojte više nikoga vređati, a posebno ne žene bolje od Vas, žene čiji je život zasenčen smrću životnih partnera. Ako prihvatite ove vaspitne mere, osećaćete se bolje, a i udovice će odahnuti.

Nebojša Bakarec

Podelite:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here