Балашевић: Свака шуша може да напуни Арену

Поделите:

“За мене говоре да сам уметник инстинкта. Ја кажем, ја сам написао, а ви сад одредите жанр”, рекао је о својој новој књизи “Kњига које нема”

“Нећу у Арену ове године. Имали смо прошле године ту концерт и био је прилично чудан по питању енергије Београда. Показало се да свака шуша може да напуни Арену, али поента је напунити је добром енергијом… Има Београд својих проблема”, рекао је Ђорђе Балашевић за ТВ Прва на Сајму књига и открио на ком месту планира наступ у главном граду.

Он је у Београду одржао у децембру прошле године новогодишњи концерт први пут у Штарк арени, а до тада је традиционално певао у Сава центру.

“Био сам мало збуњен после Арене. Тих дана смо имали много концерата на разним странама и онда сам очекивао у Београду све пута десет. Међутим, није тако било и Београд има својих проблема који се показују и на тим местима. Мислим да ћу за следећи концерт изабрати неко место где смо ближе”, рекао је Балашевић, преноси Б92.

“Говорио сам да ћу радити у Сава центру док не пропаднемо и Сава центар и ја, али се показало да је Сава центар пропао пре мене. Мислим да ћу у бившем Дому синдиката имати нови концерт. Тамо сам радио на свом почетку. Можда се Дуја и ја ту појавимо са шањсонерском верзијом и да се са Београђанима препознајем, јер се познајемо већ дуго”.

Балашевић је рекао да је децембар традиционално месец за концерте, али да од људи из Дома синдиката односно садашње Kомбанк дворане зависи да ли ће тако бити и ове године. “Уклопићу се и ако буде фебруар, није проблем”, поручио је Балашевић

Kаже на Београдски сајам је ушао на “задња врата”, а о дешавањима са те манифестације информише се из медија. Потписавао је своју нову “Kњига које нема”.

“За мене говоре да сам уметник инстинкта. Ја кажем, ја сам написао, а ви сад одредите жанр”.

Kњигу је посветио унукама које су, како каже, још мале и на нивоу сликовница. “У том смислу посвета је можда депласирана, али се надам да ће једног дана кад стигне до њих бити на свом месту”.

 

Nedeljnik

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here