БАНЕ ТРИФУНОВИЋ: Саша Јанковић није способан да води ниједан покрет

Поделите:

Трифуновић је рекао да јесте потписао “Алеп 100”, али није хтео хтео да буде члан Покрета

Глумац Бранислав Трифуновић, један од потписника “Апела 100”, изјавио је гостујући у емисији “Зумирање” на Јутјубу да Лидер Покрета Слободних грађана Саша Јанковић није способан да води ниједан покрет и да чисто сумња да је он опозиција!

Говорећи о најновијим дешавањима у ПСГ и оптужбама које су на Јанковићев рачун изрекли истакнути чланови покрета Срђан Шкоро и Душан Теодоровић, Трифуновић је рекао:

– Ја јесам потписао “Апел 100” али нисам желео да будем оснивач тог покрета нити да будем члан тог покрета јер сам у међувремену неке ствари, на које сам жмурио током те кампање, научио и одлучио да после више не жмурим – рекао је Трифуновић и додао:

– Не можемо више трпати ствари под тепих и не можемо жмурити на све ствари које видимо. Мислим да је тај човек, Саша Јанковић, интервјуом у једном недељнику довољно проговорио о себи, јер те људе којима се дичио у кампањи сад назива вучићевцима и гашићевцима. Мислим да ниједном реченицом није одговорио на оптужбе, односно на то шта се уствари дешава у том покрету, а ја сам то чуо са разних страна. Поразило ме је то што је те људе, који су негде доказани и међу којима има и мојих колега које јако ценим и поштујем, назвао вучићевцима и гашићевцима. То ме поразило и коначно убедило и уверило да тај човек није способан да представља никог а камоли неки покрет у опозицији и чисто сумњам да је опозиција – рекао је Трифуновић.

Трифуновић је истакао да је једна од ствари која му је засметала код Јанковића то што му је један од главних људи човек који је био оснивач ЈУЛ, али и многе друге:

– Жмурили смо и на ту стварност да се користе стрељане БИА, да тај простор користи човек који се зове Саша Јанковић и да тамо седи са неким министрима из Владе. Пуно неких ситница које смо примећивали у тој кампањи… Ја сам се појавио на нека два или три митинга и било ми је довољно да видим о чему се ту ради и мислим да је учврстило моју одлуку да се апсолутно не појављујем ту… Тако да постоји ту пуно сумњи, пуно ствари који нас наводе да уствари ми питамо ко је ту уствари вучићевац!

Еспресо

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here