Бане Трифуновић Саши Јанковићу: СРАМОТА МЕ ЈЕ ШТО САМ ВАС ПОДРЖАВАО БАР ЈЕДАН ДАН

Поделите:

Глумац Бане Трифуновић и лидер ПСГ Саша Јанковић, иако су некада били на истој страни и делили исту идеологију, сада су жестоки противници који се често вербално обрачунавају на Твитеру.

Овог пута Јанковић се осврнуо на свој недолазак на протест, на који се, како је рекао није појавио јер, како је рекао, није могао да буде на скупу на коме не може ипак да говори Мирјана Kарановић, и да ће се борити за скупове опозиције на којима ће говорити и десничари. Он је Трифуновићу скренуо пажњу да “он то није морао да види, али да су га болне казне за грешке учиниле реалнијим и опрезнијим и да више нема права на политичку наивност”.

Међутим, одмах је уследио Трифуновићев одговор.

– А ви сте знали да Мира неће говорити??? Kажите ми како, молим вас, пошто сам ја био присутан – упитао је Трифуновић Јанковића, а онда га подсетио да је та одлука донета 5 минута пре пре скупа.

А онда му је Јанковић објаснио да је то била закономерност, да није знао да ће бити замољена да не говори, али да сви напади данима, одсуство организатора да стане уз њу су му били јасан знак да ту није приспео.

– А ха, дакле ипак нисте знали! Добро је! Организатор је одлуку донео 5 минута пре, до тада је све било како је и договорено! Хвала вам на искрености сто сте слагали, мада вам није први пут – рекао је Трифуновић, и у следећем твиту написао да му је жао што је један дан провео подржавајући га.

Јанковић му је одговорио да је његова острашћеност тужна и да подсећа на реалност друштва у које је убризгано превише отрова да би ико остао непромењен.

– Ако је ико убризгао отров на овој “опзиционој” сцени то сте управо ви, својим лажима које и овде спомињете и спиновањем које сте вероватно у службама научили. Нисам острашћен него ме је срамота што сам иједан дан провео подржавајући вас – написао је Трифуновић.

 

Еспресо

 

Поделите:

1 коментар

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here