БЕЛИ ОТВАРА ПОСЛАСТИЧАРНИЦУ: Прелетачевић обећао бесплатне дезерте

Поделите:

Kад све пропадне, баци се на посластице

Лука Максимовић ака Љубиша Прелетачевић Бели, јавности је постао познат када је ушао у политику са сатиричном политичком групом “Бели – Само Јако” која је на локалним изборима у Младеновцу 2016. године освојила 12 одборничких места. Био је и најмлађи кандидат на председничким изборима 2017. године када је освојио око 9,5 одсто гласова.

 

 

Након председничких избора Максимовић се разишао са покретом (СПН) из Младеновца са којим је почео политичку каријеру. Kако је након избора, Прелетачевић буквално нестао из јавног живота, Еспресо је тада ексклузивно објавио да Бели ради на грађевини у Швајцарској.

Недавно је Бели објавио да је упловио у угоститељске воде, односно да је отворио кафић у центру Београда, под називом “Президенте”.

По свему судећи, Прелетачевићев план око кафића је пао у воду, те је сад решио да се опроба као посластичар. Наиме, како је објавио на друштвеној мрежи Твитер, одлучио је да отвори посластичарницу!

Обећао је бесплатне баклаве и сутлијаш, а да ли ће и овај бзнис пропасти као и претходни, остаје да се види.

Подсетимо, његов алтер его Љубиша Прелетачевић Бели је измишљена личност чија је сврха била да се банализује политички систем.

Након разлаза са старом екипом, Максимовић је окупио нову дружину и са њима ушао у трку за градоначелника Београда.Тада је један од Лукиних сарадника променио име због евентуалних приговора да је за потврђивање изборне листе неопходан пристанак особе која се зове Љубиша Прелетачевић, што се и десило. Лична карта је издата у јако кратком року и то је повукло бројна питања. Максимовић је казао да су захтев за издавање поднели две недеље раније, а да је Градска изборна комисија убрзала процедуру како се не би угрозио изборни процес.

 

Еспресо

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here