Бели: Знао сам да ћете да ме продате, па сам личну карту спремио на време!

Поделите:

Захтев за промену имена личне карте Огњена Максимовића у Љубиша Прелетачевић Бели, поднет је 6. фебруара

Захтев за промену имена личне карте Огњена Максимовића у Љубиша Прелетачевић Бели, поднет је 6. фебруара, јер је, према речима, Луке Максимовића, познатог као фиктивни лик Љубиша Прелетачевић Бели, то био план њихове изборне листе

Максимовић је рекао да је захваљујући Техничкој служби Градске изборне комисије у среду убрзан процес издавања личне карте, која је издата 21. фебруара.

Како је рекао ништа није спорно, нити противзаконито и поновио да је захтев за промену имена поднет пре 20-ак дана.

– Да то није учињено, и да синоћ нисмо поднели документацију коју је тражио Управни суд, листа „Љубиша Прелетачевић Бели – Зато што волимо Беловград“ не би била проглашена – рекао је Максимовић на конференцији за медије и додао:  “Након два изборна процеса, верујем да смо сазрели, научили неке ствари. Ништа није чудно што се ово догађа и што су поднете неке жалбе. Једина ствар која ме разочарава јесте ко је поднео ту жалбу“.

Према његовим речима, опозиција која је прошле године „стала“ на његову страну за председничке изборе, наводи да овога пута ти исти људи говоре како је његова листа „немогућа“.

– Ово је само један начин којим смо хтели да видимо коме сметамо у овој држави и коме смета да се једна група младих људи кандидује и покуша нешто да исправи у овој земљи – навео је Максимовић и додао да су у почетку мислили да ће њихова листа проћи, јер „ако је прошло за председничке изборе, што не би прошло и сада“.

„Сада су нам неке ствари мало јасније и сада стварно видимо да смо сами против свих“, указао је он.

Истакао је да ће се листа Љубише Прелетачевића Белог и овога пута, као и за председничке изборе прошле године, финансирати из буџета и да ће за кампању имати 470 евра, те је на питање зашто на време није поднет захтев за промену имена личне карте, Максимовић одговорио: „Немање буџета и немање лове, ово је једна велика маркетиншка акција“.

Огњен Максимовић, рођак Луке, од среде, Љубиша Прелетачевић Бели, рекао је да о враћању имена тренутно не размишља, наводећи да је заправо одувек желео да се зове Љубиша Прелетачевић Бели.

(Информер.рс)

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here