Београдски синдикат: “Догодине у Призрену“: Рекли смо оно што нам је на срцу

Поделите:

Београдски синдикат“ захвалио је свима који су им исказали подршку након изласка пјесме „Догодине у Призрену„, а посебно сународницима са Косова и Метохије.

Како наводе у поруци достављеној медијима, од изласка пјесме „Догодине у Призрену“, примили су велики број „предивних и емотивних порука“ које за њих представљају највећу вриједност и награду.

Посебно су нас дотакле честитке и поздрави од наших сународника са Косова и Метохије, као и сазнање да се пјесма изузетно допала монасима и старешинама манастира на Космету, али и породицама неких од жртава које су се нашле у споту„, наводи се у поруци „Београдског синдиката“.

Медијима су захвалили на пажњи и подршци коју су им посветили „у тренуцима када смо били жртве перфидне цензуре од стране Јутјуба“.

Медијима су упутили и извињење због одлуке да не дају изјаве, уз образложење да су све што им је „на срцу и у памети“ рекли својим стиховима.

Срећни смо због чињенице да је наша музика успјела да подигне пољуљану националну част и понос нашег народа и превазиђе разне подјеле које нас годинама уништавају„, поручили су чланови те музичке групе.

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here