Бесни АРГЕНТИНЦИ газили ХРВАТЕ на поду

Поделите:

Темпераментним Гаучосима тешко је пао пораз од “Коцкастих”

Фудбалска репрезентација Аргентине доживела је дебакл од Хрватске и на ивици је амбиса и на корак од испадања са Мундијала.

 

21.06.2018 WC2018, Nizhny Novgorod Croatia 🇭🇷 vs Argentina 🇦🇷

Објава коју дели GruppaOF (@gruppaof) дана

 

Надали су се њихови навијачи освајању Мундијала, дошли су у Русију у фантастичном расположењу, правили су фешту на улицама Москве у првим данима Светског првенства, а онда су доживели два тешка шамара. Прво против Исланда, а затим и нокаут против Хрвата.

Након меча бесни навијачи Аргентине, желели су да искале бес, прво су то урадили на тренеру Хорхеу Сампаолију, а као жртве су им послужили и поједини навијачи Хрватске који су им се нашли на путу.

На снимку који се појавио из ходника стадиона у Нижњем Новгороду види се да су навијачи Аргентине окружили двојицу Хрвата и немилосрдно су их тукли, па чак и шутирали док су били на поду.

После реакције неколико разумних Аргентинаца престало се са ударањем навијача који су били на поду, а убрзо је снимак и завршен.

Хрвати су после победе над Аргентином дошли до свог шестог бода и највероватније ће бити 1. у групи Д, можда већ после утакмице Исланд – Нигерија.

Поделите:

1 коментар

  1. За оне Хрвате који нам нису ништа криви (верујем да има таквих) ево да им не желимо да им цркне (фудбалска) крава. Па да се, ако да Бог, ми и они огледамо у бици за прво место на овом шампионату.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here