Besni ARGENTINCI gazili HRVATE na podu

Podelite:

Temperamentnim Gaučosima teško je pao poraz od “Kockastih”

Fudbalska reprezentacija Argentine doživela je debakl od Hrvatske i na ivici je ambisa i na korak od ispadanja sa Mundijala.

 

21.06.2018 WC2018, Nizhny Novgorod Croatia 🇭🇷 vs Argentina 🇦🇷

Objava koju deli GruppaOF (@gruppaof) dana

 

Nadali su se njihovi navijači osvajanju Mundijala, došli su u Rusiju u fantastičnom raspoloženju, pravili su feštu na ulicama Moskve u prvim danima Svetskog prvenstva, a onda su doživeli dva teška šamara. Prvo protiv Islanda, a zatim i nokaut protiv Hrvata.

Nakon meča besni navijači Argentine, želeli su da iskale bes, prvo su to uradili na treneru Horheu Sampaoliju, a kao žrtve su im poslužili i pojedini navijači Hrvatske koji su im se našli na putu.

Na snimku koji se pojavio iz hodnika stadiona u Nižnjem Novgorodu vidi se da su navijači Argentine okružili dvojicu Hrvata i nemilosrdno su ih tukli, pa čak i šutirali dok su bili na podu.

Posle reakcije nekoliko razumnih Argentinaca prestalo se sa udaranjem navijača koji su bili na podu, a ubrzo je snimak i završen.

Hrvati su posle pobede nad Argentinom došli do svog šestog boda i najverovatnije će biti 1. u grupi D, možda već posle utakmice Island – Nigerija.

Podelite:

1 komentar

  1. Za one Hrvate koji nam nisu ništa krivi (verujem da ima takvih) evo da im ne želimo da im crkne (fudbalska) krava. Pa da se, ako da Bog, mi i oni ogledamo u bici za prvo mesto na ovom šampionatu.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here